Gå til innhold

Webkafeen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Du mener 800x600? Størrelsen ser helt ok ut i 1024x768 vindu her.

nei jeg mener 1024x768. headeren fyller jo nesten hele skjermen. tekststørrelsen var også imo alt for liten i forrhold til resten.

Enig. Det er noe gale hvis man kun får med tre-fire tekstlinjer i 1024*768. Header ikke være på 500-600 px. ;)

Lenke til kommentar

Sjøl meiner eg at størelsen på header kan være alt fra veldig liten til veldig stor. Har brukt alt fra en liten firkant i sidebaren, til header som dekker et stort areal over heile toppen - dette varierer litt fra kem som er målgruppa for sida, og mengden informasjon som skal være der.

 

F.eks. å lage en diger og sexy header til et zengarden-design ser eg ingenting dumt i, sida der er det meininga å uttrykke seg gjennom design. På firmasider/proffsider er vel 80-100px et slags maksimum - med visse untak selfølgelig.

Lenke til kommentar
Du mener 800x600? Størrelsen ser helt ok ut i 1024x768 vindu her.

nei jeg mener 1024x768. headeren fyller jo nesten hele skjermen. tekststørrelsen var også imo alt for liten i forrhold til resten.

Jo, kan være litt enig at headerhøyden er litt "enorm", men jeg tror den passer helt flott for min øyne. Fokuset er tydlig satt på kunst, og om besøkende synes det er dårlig at en bare får sett 3-4 linjer tekst uten å måtte scrolle ned har etter min mening valgt feil side å kritisere :tease:

 

Trykket på ctrl+'+' i Fox on Fire her for å øke fonten et hakk, da ble heading før innlegg bedre og størrelsen på font ellers bedre.

 

Også litt vanskelig å spotte linkene i innleggene. Hvertfall på min skjerm.

 

Ikke den perfekte siden men jeg syntes hele themet og stilen var gjennomført og tydelig fokusert på kunst/design. Men de fleste i dag har vel ikke tid til det, alt skal være rett på sak nå om dagen.

Lenke til kommentar

en ting jeg merka på den vakkre siden... meny knappene kunne ha vært en tanke tydligere...

 

Skal i møte med noen fra det lokale skolemusikkorkesteret i morra for å lage hjemmeside til de. Skal ikke ta med noe, men tenkte det kunne være lurt å tegne noen skikkser å ha med. Har begynt litt på et note tema... noen som har noen forslag til hva jeg kan bruke som bord (rundt de forskjellige elementene)?

Finnes det noen andre web sider som er laget opp med et note tema som jeg kan få litt inspiriasjon fra?

 

en ting til... går det ann å teste sånne news systemer (typisk mysql og php, tror jeg) på si egen data, altså uten å måtte kjøpe web hosting et sted... I så fall, finnes det en guide (kanskje her på forumet) hvor det står hvordan man gjør det?

Endret av andesam
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...