Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Caliper-lakk, hvor i Norge får man kjøpt?


Pilot_

Anbefalte innlegg

Heisann,

 

Tenkte jeg skulle lakkere caliperne mine, men vil gjerne at det skal bli skikkelig når jeg først gjør det. Så jeg lurer på hvor jeg får kjøpt slikt, i Norge vel og merke. Fant på Speedparts i Sverige (link http://www.speedparts.se/shop/prod/kem_farg_broms.shtml ), men de må jo finnes i Norge også. Noen som vet hvor man får kjøpt, eventuelt har erfaringer med slik lakking selv og vet hva som er bra? Ønsker som sagt et best mulig resultat når jeg først holder på.. Tar gjerne imot tips også.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mekonomen har. Bruk evt motorlakk. Sitter godt det og.

 

Veldig tyntflytende så du må lakke et par ganger. Tørker på 5 min så det gjør ikkeno.

 

På mekonomen koster det vel 100 pr boks og det pleier og holde. Husker ikke om jeg kjøpte motorlakk eller calliperlakk. Det sitter hvertfall godt og det er 4 år siden jeg lakka dem.

Lenke til kommentar

Hei og takk for raskt svar.

 

Det var ikke så ille, kanskje jeg skal stikke innom og se etter. Det største problemet er vel at lakken må tale noen grader, siden det fort kan bli litt varmt? Men regner med lakken du snakker om gjør det, siden det sitter enda. Har du bilder forresten?

Lenke til kommentar

Nei har ikke noen bilder. Det er høytempratur lakk ja. Derfor motorlakk også fungerer.

 

Ja det sitter godt fortsatt.

 

Jeg demonterte alt. Rensa, vaska og tørka det før lakking. Da sitter det godt.

Noen lakker bare alt mens det sitter på bilen. Funker fint det og men det sitter ikke like godt. Da må du gjøre det hvert år. Lakk du evt får på bremseskivene vil bli bremsa bort så det er ikke noe farlig.

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte caliper-lakk på Torshov Bilrekvisita til en bil jeg hadde før. Tror boksen kosta rundt 70 kroner, og man kunne velge mellom "de fleste" farger såvidt jeg husker. I hvert fall blant de vanligste. Så lenge du passer på å pusse ned skikkelig før du lakkerer holder det en stund. Lakken min varte i ca. 50 000 km før det begynte å se stygt ut igjen. Men nå skal jeg ikke påstå at jeg gjorde det helt riktig heller.

 

82djq5k.jpg

Lenke til kommentar

Hei,

 

Var nettopp innom Mekonomen, og der hadde de caliper-lakk. Planen er å ta helt av caliperne, vaske og rense dem godt, deretter sandblåse dem og vaske dem på nytt. Deretter legger jeg på to lag med caliper-lakk på alle sammen, i tillegg til et lag med klarlakk uten på der igjen. Skulle tro det ville holde greit en stund. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...