Gå til innhold

Muttern lurt av selger? (PC>TV kobling ingen VGA kun HDMI)


Anbefalte innlegg

Fikk JVC 32G80BU av muttern til jul.

Når hu var og handlet spurte hun selgeren spesifikt om den kunne kobles til "vanlig" pc og PlayStation2/3 noe selgeren svarte ja til, men som dere ser i spesifikasjonene så er det ingen VGA-kobling på denne tven.

 

Så da lurer jeg på om dette er bytte/reklamasjons grunnlag?

Har ikke fulgt med på hardware fronten den siste tiden men HDMI kan vel ikke sies at er på vanlig pcer om dagen?

 

For dere som kanskje lurer: tven har kun blitt brukt ca 2 timer med vanlig tv og PS3(før jeg merket at VGA-tilkobling manglet).

 

Edit: leif

Endret av Dennis2k4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker for alle svar.

 

Selgeren gjorde da ingen ting feil. PC = DVI, HDMI kan LETT fås via adapter fra DVI, tho da får du ingen lyd.

 

Har surfet litt rundt på forskjellige butikker, de fleste som operer med "pc-inngang" sier at pc-inngang = vga inkl Elprice:

Hitachi 32" under spesifikasjonene står det: PC inngang (15pin D-sub)

 

 

Selger, som er den sterke part, burde ha informert kjøper om at det kreves i såfall en DVI-utgang. Vet ikke hvor langt du kommer med det, men begynn og snakk med butikken i alle fall.

Har prøvd å ringe dem i to dager nå, kommer til en automatisk svarer som etter noen valg setter deg over til butikken. Venter da ca 10 min før jeg bare blir koblet ut, har også prøvd å sende mail uten å få noen respons ikke akkuratt førsteklasses service vil jeg si. Bor i Oslo uten bil så til dem som sier at det bare å å dra til butikken(strømmen) med tven så er det ikke bare det...

Lenke til kommentar

Dersom TVen har HDMI-inngang, så har ikke selger i utgangspunktet gjort noe feil. En vanlig PC har per i dag DVI. og da er det bare å bruke en adapter fra DVI til HDMI.

 

Har du derimot laptop, så kan det bli litt vanskelig derfor at de fleste laptops idag kun har VGA. Du får ingen overgang fra VGA til HDMI. Du kan derimot skaffe deg en overgang fra VGA til komponent, men det blir det ikke like bra bilde av. Ikke ville jeg ha godtatt det som en "PC-tilkobling" heller.

 

Anyway, snakk med butikken. Siden det er kan være litt tvil om hva som ble spesifisert under salgssamtalen burde de kunne hjelpe deg. Du har jo knapt brukt den, og jeg går ut fra at du fortsatt har embalasjen?

Endret av Nuffern
Lenke til kommentar
...jeg går ut fra at du fortsatt har embalasjen?

 

Det har jeg vettu, alt fra papp til plasten rundt fjernkontrollen, muttern kommer på besøk i morra så tenker vi tar en tur til butikken da...

Har stasjonær pc med vga og dvi, og bærbar med kun vga, den stajonære i et annet rom som tven og bruker mest den bærbare så hadde jo vært greit å ha bra bilde når jeg kjører bilde fra den.

Begynner å miste lysten til å kjøpe noe på elprice super tilbud eller ikke, var en av de som bestilte ps3 i høst som tok mange uker å få.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...