Gå til innhold

Hvilke lag har verdens beste supportere?


Pañolada

Anbefalte innlegg

 

Kom over denne videoen i dag. Tross for resultatet så blir jeg rørt over denne videoen hver gang. Roma supporterne eier old trafford selv om de ligger 5-0 under. Kan vel ingen si at Romas supportere ikke hører til toppen

 

De fleste italienerne "eier" stemningen på tribunene. Det er bare det at folk som kommentatorene holder kjeft om det. Som Inter-Liverpool, Inter sang i 91min i strekk og håpe forsvant ut i det 91min, og stemningen forsvant litt etter litt. Og plutselig begynte Liverpool supporterne og kommentatoren måtte gjøre det stort ut av det som vanlig.

 

Nå merker jeg at jeg snart må til Italia igjen!

 

En ting er sikkert det er mer følser i supporter kulturen i Italia i andre land, finnes sikkert en eller to untak.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
De fleste italienerne "eier" stemningen på tribunene. Det er bare det at folk som kommentatorene holder kjeft om det. Som Inter-Liverpool, Inter sang i 91min i strekk og håpe forsvant ut i det 91min, og stemningen forsvant litt etter litt. Og plutselig begynte Liverpool supporterne og kommentatoren måtte gjøre det stort ut av det som vanlig.
Du har sikkert noen festlige konspirasjonsteorier om hvorfor det er slik :wee:
Lenke til kommentar

Ikke Liverpool hvertfall. Drittungene som heier på Liverpool pga. storebrødre eller fedre gjør det fra ung alder av, er alltid frekke i kjeften under oppveksten. Mulig det bare er i Stavanger, men jeg husker da jeg gikk på barneskolen. Alltid "Liverpool rule, alle andre lag suuuuuuge", og spesielt var det "Manu e faen drid". Husker enda den gangen jeg var på butikken og hørte to små unger gå rundt og spørre "hvilket lag heier du på?" En svarte Liverpool. "Heie du på Liverpool? Då e du kule!"

 

Jeg svarte Manu. Jeg sugde visstnok. :D

 

 

Dette innlegget er ment for å provosere, for i voksen alder er vel de fleste supporterne til storklubbene like, frekke i kjeften og hylende på tribunen. Måtte bare få ut dette om de unge Liverpoolfansa.

Lenke til kommentar

Virkelig et bra innlegg. Hvordan du greide å blande inn oppførselen til små barn inn i en slik diskusjon er dog over min forståelsesevne. Hos meg var det forresten omvendt, siden det var Man Utd som dominerte den gangen så "alle" heiet jo på dem. Men selv om de var frekke i kjeften så moret jeg meg bare med å heie på et skikkelig lag. :)

Lenke til kommentar

... Revan? Hahahah, jeg hadde helt glemt at du var her og enda mindre hva du kaller deg. :p

 

Jeg forstod selvfølgelig at det var et innlegg ment å provosere/være morsomt, som du også skrev selv, men måtte bare få med at oppførselen til unger ikke akkurat er noe å skrive hjem om. Unger er som regel tåpelige uansett.

 

Du skal få bank for den der i Bergen. :p

Lenke til kommentar

Når dere snakker om stemning via en TV-skjerm må dere være klar over at micene som oftest blir plassert feil og gir en helt feil gjenspeiling av stemninga, hvilket jeg har opplevd flere ganger når jeg har sett norske kamper seinere i reprise.

 

Engelsk tribunekultur er per dags dato oppskrytt i mine øyne, jeg er personlig for den anglofile tribunekulturen, men når flere her nevner Newcastle blant de beste så er det jo litt spesielt at Klanen herja på St. James' Park i UEFA-cupen 2003, de sang bare en gang innimellom og flere innrømmet seinere at de bare hadde 5 innarbeida sanger og at de sleit med stemninga på stadion.

 

Hvem som er verdens beste supportere har jeg ingen virkelig formening om da jeg ikke har vært på så mange stadioner i utlandet, men det er jo tydelig at mange ikke klarer å se over sin egen nesetipp.

 

Mine kriterier til supportere:

- Synge ofte og høyt, også i motgang

- Møte mannssterke opp også på lange borteturer

- Ikke sverte klubben gjennom bråk og skandaler som kan føre til straffer som spill for tomme tribuner eller poengtrekk

Lenke til kommentar

Jeg var selv på Liverpool - Inter. Satt 10-15 meter bortenfor bortetribunen, og det er liten tvil om at Liverpool eide den kampen. Inter-supporterene eide før kampen, men under kampen var det kun Liverpool-sanger.

 

Selv er jeg United-supporter og det er med en sterk bismak at jeg sier dette. Ville bare drepe diskusjonen :)

 

Uansett, jeg har sterke følelser for den virkelige kjernen av United-supportere. De lager skikkelig liv og er blant de bedre i England, noe som kan merkes på bortekamper - hvor de for eksempel har overgått blant andre Liverpool, Newcastle, Sunderland og andre supportere som er kjent for å lage liv.

 

Er ikke erfaren nok til å uttale meg om andre land da jeg aldri har vært i Italia, Brasil, Argentina eller Tyrkia og sett på fotball.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Celtic supporters, i 2003 ga Uefa Celtic supporters tittelen "Celtic fans 'Europe's best'"

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/t...tic/3189853.stm

 

Har vært både på Anfield og Celtic park og forskjellen var gedigen, ingen lag i europa støtter laget sitt så bra som Celtic. Når Celtic spilte Uefacup finale mot Porto reiste det ca 80.000 supportere til Seville mens det når Liverpool spilte CL finale i fjor var det halvparten så mange Liverpool supportere som var der. Og Celtic spilte "bare" Uefacup finale":)

 

Celtic supporters synger YNWA :yes:

http://youtube.com/watch?v=d30aKBDzC8U&feature=related

 

PS!! På Celtic Park under YNWA stopper sangen halveis så fansen kan synge den selv, på Anfield går den hele veien for å hjelpe fansen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...