Gå til innhold

Hvilke spillsjangre/gameplaytyper orker ikke du?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Liker ikke spill som final fantasy der du må trene og trene bare for å klare en boss, og så må du bare trene mer. Og treningen går ut på å velge "Attack" og fiende.

 

Ja jeg vet det finnes forskjellige angrep/skills/våpen men du trykker fortsatt bare på "Attack"

 

 

Liker skytespill jeg, liker ikke å tenke så alt for mye som for eksempel avanserte RTS spill, men liker f.eks Empire Earth/Age of Empires.

Lenke til kommentar

Burnout serien synes jeg er noe dritt. Har ikke giddet å sløse bort tiden med å prøve et av de nyere, men 3'ern hadde jeg. Skulle jo være så bra den også, osv osv.

 

Det er totalt urealistisk styring av bilene..de oppfører seg ikke som biler i det hele tatt!

 

Skadene på bilene er bare dårlig, kræsjer du i lav fart så blir utseendet minimalt endret, og du merker ikke noen forskjell på hvordan bilen oppfører seg.

 

Kræsjer du skikkelig derimot, får du se en skuffende dårlig "konsekvensfilm" der diverse deler blir knust og faller av, uten å være så altfor virkelighetstro. Og når det er dette hele spillet er bygd opp rundt, suger det.

 

Husker at jeg spilte noe som het destruction derby på ps1 når jeg var liten, det var grisekult. Bilene ble skada etterhvert som du kjørte og kræsja, og den skaden bilen fikk påvirka kjøreegenskapene som bare det. Mer av det, takk :)

 

 

Sånne motorsykkel/skateboard/bmx/younameit spill som går ut på å gjøre triks synes jeg også suger hardt.

 

 

Det jeg liker best er 3D-eventyrsspill med artige og varierte oppgaver. Donkey Kong64 til N64..ah :D Aldri har jeg noengang gleda meg så fælt til et spill, og aldri har vel gleden av å se innsiden av en julegave vært større enn da jeg fikk det til jul. Knallbra spill!

 

Savner virkelig spill som det.. :(

Lenke til kommentar

Takler stort sett alt bortsett fra FPS spill som inneholder aliens (vesner som ikke hører hjemme her.) og spill som er basert på filmer. Jeg er heller ikke spesielt glad i mmorpg, nevner raskt WOW her, makan til møkk, kan man kalle det et spill?

 

Half Life, Alien Vs. Predator, ok de går.. men jeg liker de ikke spesielt mye.. Så satte jeg meg ned med Crysis, for et genialt spill! elsket det, men så kom jeg til en hule med aliens og greier, da ble det brått slutt og siden har jeg ikke skrudd på spillet.

 

Spill som er basert på filmer blir ofte teite når de prøver å følge handlingen til filmen/serien. Nei, jeg vil ikke gjøre akkurat det jack bauer gjorde!

 

Ellers er jeg ganske allsidig. Pro Evolution Soccer, Call of duty, Command & Conquer, you name it.

Endret av vargaz
Lenke til kommentar

Pek og klikk adventurespill liker jeg ikke. Har rett og slett ikke tålmodighet til å prøve å resonere meg fram til løsningen på et problem, eller å prøve å kombinere forskjellige ting med hverandre for å komme videre. Når jeg har løst et problem så føler jeg ikke noe særlig tilfredstillelse og så er det rett på neste problem og banning og sverting og generell frustrasjon.

 

Det siste spillet jeg spilte i denne sjangeren var Grim Fandango. Jeg spilte igjennom hele spillet med walkthrough bare for å få med meg den fantastiske historien. Uten en WT hadde jeg aldri orket dette.

Lenke til kommentar
MMORPG spill. syntes alle som holder på med slikt er retards...

 

Er vel å ta i litt mye, kalle folk som spiller MMORPG for tilbakestående.... Synes bare folk som skriver slikt om andre er tilbakestående jeg :mad:

 

Ellers er jeg ikke fan av for vanskelige FPS spill, eller spill som Age of Empires. Liker heller ikke spill som Ninja Gaiden eller spill som bare invlolverer button bashing (Tekken og andre slike fighting spill)

 

Men hvordan er det mulig å ikke like Knights of the Old Republic da?? Er jo blitt kåret til ett av tidenes RPG spill jo...

 

Ellers er jeg ganske alltetende innen spill....

Endret av Otowi
Lenke til kommentar

Orker ikke pek og klikk-spill, fordi det er for liten interaktivitet til å holde meg interessert. Selv om historien er bra, så blir jeg trett og utålmodig av å klikke meg frem. Når det er sagt, så er min erfaring med pek og klikk-spill begrenset til Broken Sword 1 og 2, hvilket jeg spilte for lenge siden. Hvis jeg får muligheten, så skal jeg prøve ut et pek og klikk-spill en eller annen dag, da jeg har andre preferanser nå enn jeg hadde den gangen. Monkey Island-serien har jeg f.eks. veldig lyst til å prøve.

 

Liker heller ikke sportsspill, som f.eks. fotballspill, skateboardspill og alle undersjangre som lusker under der. Spill med motorsport som tema, som f.eks. Gran Turismo, Ridge Racer og Need for Speed, orker jeg heller ikke. Grunnen er at jeg ikke er opptatt av idrett, sport og kjøretøy generelt.

Lenke til kommentar

Spill som EA games lager. Enten er det et sportspill nummer uendelig som er kliss likt spill nummer uendelig minus en, eller så er det spill basert på filmer som det tar 5 timer å runde, har total mangel på utfordring og er kliss likt hver gang. (med norsk tale!)

 

Generelt sett klarer jeg meg med ett fotballspill og ett bilspill. Ikke noen flere.

 

Digger Final Fantasy og Age of Empires.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...