Gå til innhold

Rallisport Challenge 3! Hva skjer?


bjeil

Anbefalte innlegg

Noen husker kanskje de gode gamle xbox-spillene Rallisport Challenge 1 og 2. Jeg kom til å tenke på om det var noen planer om å lage en oppfølger til xbox 360, men orket ikke lete fram info, da jeg ikke fant noe ved første øyekast (jul er noe forbannet tull. Stress, dårlig tid, osv. Sorry!).

 

Jeg lurte derfor på om det fantes noen andre interesserte sjeler som kanskje visste mer enn meg om saken. Finnes det planer for en 3'er?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg husker jeg søkte etter nyheter om dette spillet for veldig lenge siden. Den gangen tror jeg vi kom frem til at spillet ble kansellert fordi utviklerne ble kjøpt opp. Mener å ha lest at MS selv sier at det ikke kommer noe RC3 fra dems side. Utrolig synd da RC2, spesielt, var et fantastisk bra Rally-spill. Det spilte jeg vanvittig mye på Xbox i sin tid :) Er faktisk ikke så lenge siden sist jeg tok noen runder med dette spillet.

 

Så hvis du går og venter på RC3, må jeg nok skuffe deg :(

Lenke til kommentar

Hadde rett og slett vært herlig om Dice (eller EA for den saks skyld) hadde kommet med en pressemelding hvor de forteller at RC3 er under utvikling osv. Men jeg tror nok det bare er en ønsketekning. EA gir jo ut Colin McRae DIRT (utviklet av Codemasters), og det ville vært rart om de da skulle starte opp med RC3 også, som var en konkurrent.

Lenke til kommentar
:cry: Det var jo trist. For all del, DiRT er et supert spill, men det mangler en fundamental ting; split-screen multiplayer. Det finnes ingenting så morsomt som å eie kamerater, for så å håne dem til de griner. Synd at EA tenker penger og ikke spilleglede.

 

Dirt når ikke når ikke RSC til knea engang når det komme til "funfactor".

Som jeg savner RSC...

Lenke til kommentar

Hadde vært fett med en 3'er i serien da 2'ern er et av de beste bilspillene EVER! Men jeg synes absolutt Colin McRae Dirt er en veldig bra erstatning i motsetning til noen andre her. Hill climb løpene var det jeg likte best på RSC, eller liker da jeg fortsatt har spillene :thumbup: , og det er det samme med Dirt. Herlig følelse å suse oppover Pikes Peak i Dirt.

Lenke til kommentar
Er vel MS som eier Rallisport Challenge-navnet, så hvis DICE skal utvikle et nytt må det få et annet navn.

 

Kanskje det mest sannsynlige scenariet også? Ble nevnt tidligere her at EA har jo ColinMcRae serien (som er en konkurrent) Men hva skjer med den serien nå som trekkplasteret døde i en ulykke? EA ønsker sikkert å ha en stor Rally-tittel i fremtiden også, spørsmålet blir da hvilken "gjeng" som får lov til å videreføre arbeidet sitt - og under hvilket navn - mest sannsynlig et nytt navn tror jeg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...