Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det er en smakssak. Selv synes jeg at grilled cheese smaker best uten, men alle oppskrifter sier med. Det er liksom sånn de "skal" være. Prøvde det en gang, synes det smakte forferdelig.

Skrevet

Japp, heller mer ost! Ta på alt mulig rart du vil prøve, og klem igjen. Middagsrester er også lov!

 

Ostepølse i skiver, tomat i skiver, fetaost, kremost, guacemole, dip, kotelett i skiver. Er rett og slett bare fantasien som begrenser deg.

  • Liker 1
Skrevet

Til osten har smelta. Hvordan kan du være like gammel (på dagen) som meg, og ikke ha laget toast før?! Gikk mye toast i barndommen her.

  • Liker 1
Skrevet

Til osten har smelta. Hvordan kan du være like gammel (på dagen) som meg, og ikke ha laget toast før?! Gikk mye toast i barndommen her.

 

Fikk aldri toast i min barndom :(

Skrevet

skal si det var liv her i dag, har dere ikke jobb/skole?

:huh:

 

 

Vurderer å bytte avatar, hva syns dere? Den jeg har begynner å bli temmelig mange år gammel

Skrevet (endret)

 

Slimda er avholds, forresten.

Slimda?

 

 

Jada, bare vent, han poengterer det hver eneste gang noen så mye som NEVNER alkohol her.

 

Ang toastjern, i det billige jeg kjøpte på Elkjøp for masse år siden slo varmen seg av automatisk når det var gjennomstekt. Så det gikk ikke an å oversteke eller svi toasten.

Det er viktig å vaske det ved jevne mellomrom, ellers ser det ut som et greasy helvete etter noen uker. Tror ikke maten blir spesiellt bra å spise heller da.

Endret av Bytex
Skrevet (endret)

Jepp, vi er en forutsigbar gjeng. Er ikke det greit, da? Å komme inn i forumkafeen er som å kle på seg en komfortabel pysjamasbukse. Man vet akkurat hvordan det er og hvordan det skal være.

Endret av Bytex
  • Liker 2
Skrevet

 

 

Til osten har smelta. Hvordan kan du være like gammel (på dagen) som meg, og ikke ha laget toast før?! Gikk mye toast i barndommen her.

Fikk aldri toast i min barndom :(

Begynner nesten å nærme seg hasardiøse forhold.

 

Tips:

* Osten blir veldig varm, så pass ganen.

* Grillkrydder redder kjip toast.

* Toasten er ferdig når den blir litt brun, og osten får tråder når du trekker brødskivene fra hverandre.

* Det finnes ikke noe som heter "for mye ost".

* Mam kan bruke mye rart av ost, som mozarella, parmesan (spellcheck?), ridderost og franske muggoster.

* La toasten ligge på rist oppå tallerkenen, så holder den seg sprø på undersiden.

 

Tror det der skal være en god start :)

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...