Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Jeg prøvde å fikse meg BankID på mobilen. Viste seg at SIM-kortet mitt er for gammelt til å brukes til det. Og hvem gidder å vente på nytt SIM-kort? Ikke jeg, så da blei det med tanken. Har deaktivert Java i nettleseren. Da henger innlogginga i noen sekunder så får jeg opp et alternativ om å logge inn med kontofonkode og kodebrikke. Like greit det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Føler for å dele denne vitsen. Er på LAN, og dei hadde ein tilfeldig konkurranse der ein skunne sende facebooksida ei melding med ein vits, og den med den beste vitsen kunne vinne noe stæsj. Var 5min for sein, håper uansett at jeg deltar. Fikk høre den for en god del år siden, og de kan godt hende den ligge på nett.

Skrevet i fart på nynorsk, siden det erhovedmået mitt og i bygda.

 

Det var ein mann frå Ulsteinvik som skulle til Bergen på båtseminar. Dette skjedde den tida det gjekk fly mellom Hovden og Bergen. Under flyturen fekk han ei enorm trong til å ta i bruk toalettet. Diverre var herretoalettet opptatt. Som ulsteinvikingar flest, hadde han veldig lite tålmodegheit. Han venta og venta, men han klarde ikkje vente lenger. Han røyste seg opp og snakka med fyvertinna om å få løyve til å ta i bruk kvinnetoalettet. Flyvertinna var litt skeptisk med det første, og nølte litt. Men sidan ho såg at han kneip saman føtene og holt på å urinere på golvet i kabinen, slapp ho han inn på dametoalettet, men ga han streng beskjed om ikkje å røyve knappane på veggen.

 

Mannen steig inn i båsen og lukka og låste døra etter seg. Han sette seg ned på dosete og gjorde frå seg. På veggen framfor han var det tre knappar, to kvite og ein raud. På dei to kvite stod det V og T. Den rauda hadde ikkje noko namn, men det var ein liten gul varseltrekantteipa opp over brytaren. Fingrane hans kribla etter å finne ut kva knappane på veggen gjorde. Han klarte ikkje å dy seg, og han trykte på den første knappen. Det spylte i baken hans. Den andre knappen sendte en varm brus over rumpeballane. Han kom til det at V og T måtte stå for vask og tørk. Han var litt skeptisk mot å trykke den raude knappen, men han gjorde det likevel. Han våkna opp i ei seng med ei dame mi grøn frakk og med munnbind ståande over han. Han lurte på kva i helvete han gjorde der. Dama fortalte han at han hadde blitt kasterert, og at den raude knappen var ein automatisk tampongfjernar.

Endret av sevs
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

Likevel, for same prisen kunne ein fått 2-3 gode par sko :p

 

Etter jeg fikk sparken , fra TVNorge , har jeg åpnet , en skobutikk.....jadda , jadda , jadda !

 

Kun betaling , i lapper......ikke mynter.........neida , neida , neida !

 

Mvh A Valente

Lenke til kommentar

Skjønner fortsatt ikkje at folk bruker så mykje pengar på sko som blir brukt opptil et fjerdedels år.

Grunnen min er jeg har leddgikt, bare jeg gikk bort til rema 1000 for jeg glemte i dag å kjøpe cola sted da var jevlig smerte fult gå ditt da. For DET er kalde inni støvlene å de gamle slitte og ødelagte, så tide på kjøpe nye.

Varme føtter mindre smerte fult, ikke så varme mer smerter da jeg går.... det er grunnen jeg kjøper de dyre da :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...