Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-77do0b

Morn folks. Dagen i dag har foreløpig vært veldig så jojo (eller yo-yo, alt etter som).

Sto opp 05.05, ordnet meg og gikk hjemmefra til et helvetes leven fra samtlige av byens måker. Ikke noe annet enn et jævla til skrål var irriterende så tidlig på morgenen, men når jeg nærmet meg 7 11 for dagens kaffesup så letter en måke like bortenfra. Og med all tarmens kraft så driter jævelskapen på meg, jeg som aldri har gjort noen måker fortred (untatt luftgevær som liten)!

Svære klatter bak på ryggen og oppe i hetta på genseren. Kommer fra det hele med en skitten genser, som jeg fikk vasket av på 7 11, og 2 små dråper i håret.

I min forbannelse over havets flyvende krek, så gikk jeg videre til jobb, mer årvåken enn noen gang ovenfor disse flyvende drittsekkene. Lengre nede langs kaia får jeg omsider en slags indre tilfredsstillele over å se en lodden liten måkeunge ligge hjelslått på bakken etter å ha fallt ned fra et hustak!

"Til pass for jævelskapen" - tenkte jeg men like etterpå synes jeg egentlig syndt i den lille saken som ikke hadde noe direkte kobling til onkelens trang til å gjøre fra seg på stakkars forbipasserende.

Kommer på jobb og finner ut at det ligger en del papirarbeid som vakta før meg ikke har giddet å gjøre. Deretter finner jeg ut at det var veldig fort gjort, samt at det foreløpig har vært behagelig og rolig på linja.

Gjør mine oppgaver for morgenen og finner ut at vanndispenseren er tom og refil like så...

Deretter finner jeg en elektronisk beskjed fra OnLive i mailen min om at jeg har fått et års gratis testmedlemsskap.

 

Så er spent på om denne jojo-dagen fortsetter slik...

 

@zennox: "Du ska ikkje sova bort sumarnatta", så fortsett å spill du.

Endret av Slettet-77do0b
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

Ikke den type start man vil anbefale i alle fall. Jeg liker at dagen starter så grått som overhodet mulig. Samtlige rutiner og ritualer skal følges uten avvik..

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...