Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så noe sånt på Golden Goal (programmet til Johan Golden) også i USA. Vanskelig å se ballen eller hvor man springer når man ser gjennom kikkert. Jeg tror de har snudd kikkerten opp-ned, så alt blir superforminsket gjennom et bittelite hull og ser ut som det er kjempelangt unna.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Ituca: det kommer veldig ann på hvilket studie det er snakk om; enkelte studier tar de inn flere enn de har plass til og bruker ikke ventelisten, mens andre studier er det håp selv om man er på venteliste. Hvilket studie er det du vil inn på? Har du en plan b?

 

---

 

Bare ei natt igjen til jeg drar nedover til Trondheim igjen. Blir godt å komme igang med noe halvveis fornuftig igjen :p

Lenke til kommentar
Er det lov å holde flaggermus og maurslukere som kjæledyr her i Norge?

 

Vet hvertfall det eksisterer flaggermus internat og rancher rundt om i norge. Maursluker setter jeg min tvil til . er ikke de en truet art?

 

Edit:

 

"Although many find bats to be intriguing and even beautiful creatures, they should actually never be kept as pets. When we keep pets, we want to provide them with comfort and love, helping them grow to their full potential. When bats are kept as pets, though, they live in great terror and stress and lose their right to reproduce. Wild bats live over 25 years, but bats kept as pets rarely live longer than one year."

Endret av Raude
Lenke til kommentar

Vet at det er masse ville flaggermus i Stavanger i alle fall, og har sett et par her på Orkanger også, men det er sjelden. I Stavanger så jeg jo massevis hver kveld. Maurslukere har jeg til gode å se, ikke engang i dyreparker.

 

Bare vet at det hadde vært jævlig nice med en maursluker ute hos bestemor for der er det så mye maur og jeg har en helvetes maurforbi.

Flaggermus hadde vært fett å ha til å ta alle småkrypene overalt som kommer flyvende inn ruta om kvelden, eller kryper ut fra sprekker der tak og vegg møtes.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...