Gå til innhold

TF2 Clan - Quack_Attack [QA]


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg får vel legge alle kortene på bordet så ingen går rundt og lurer, eller tror noe som ikke stemmer.

 

 

I kveld (sjekk tidspunkt av post) spilte jeg en try for "Mafia". Grunnen til at jeg gjorde det var i hovedsak for å sjekke hvordan jeg taklet å spille på mid/mid+ nivået. Og selvom poeng ikke betyr noe, så nevner jeg at jeg var blant top 3 på alle 4 mapsene vi spilte. Så jeg fikk da drept noen og cappa litt her og der.

 

Men så over til om dette vil ha noe å si for mitt "medlemskap" i QA. Jeg må nok desverre si at det å spille på et høyere nivå ga mersmak. Og selv om jeg digger (holdt på å skrive elsker men det blei for klissete) å spille med dere, så kommer jeg etter denne etf2l-sesongen å søke etter en mid/mid+akitg klan. Og jeg kommer også til å takke ja hvis jeg blir tilbudt plass hos Mafia.

 

Jeg spiller gjerne i de resterende ligakampene, og kommer til å stå på QA-roostern ut sesongen, med mindre noe annet er ønskelig fra QAs side. Og ellers er egentlig alt som før er med på på pcw hvis jeg kan, kommer på VT og er "stille" osv.

 

 

Så med det så håper jeg at dere ikke hater meg, men hvis dere skulle ha lyst til å gi meg en skikkelig omgang juling så VET FF HVOR JEG BOR! :!:

 

MVH

Andreas, Gitguru, Samen!

 

 

 

Edit: klarte å stave navnet mitt feil

Endret av gitguru
Lenke til kommentar

Når gitguru drar så vil vi mest sansynelig bare ha en person med scout som hovedklasse og som samtidig er kompetent(det er nts jeg snakker om). Jeg kan nemlig ikke regne meg selv som en kompetent scout lenger. Jeg er langt bedre som både demoman og soldier. Siden det sansyneligvis er noen som fremdeles er uenig i den utallelsen, får jeg ta å referere min 1v1 kamp mot Brass fra igår. I første del var begge demoman, og selv om jeg tapte, presterte jeg langt bedre som demoman enn som scout.

 

For å kort oppsumere scoutduellene, kan jeg si at jeg overbeviste Brass om mine nåværende ferdigheter. Jeg gidder ikke å skrive detaljer her, men de som er intressert kan bare spørre meg.

 

Egentlig så skrev jeg dette innlegget kun for å overbevise alle de som måtte mene at jeg spiller bra for tiden, ikke for at Gitguru skal skifte klan. Jeg skal selv også innrømme at jeg vurderte et høyere nivå en gang, noe jeg kan takke gode resultater i mixer mot lag som wotr2 og TFPortal.de for, men det er uaktuelt nå takket være dårlige prestasjoner.

 

Men for og ikke bare skrive vås og synes synd på meg selv, så kan jeg fortelle at die Philosoffen tapte mot All for One, så vår tredjeplass er så godt som sikret, med mindre vi går på en smell på Onsdag. Dessuten så ber jeg dere alle om å håpe på at Titans får et poeng mot Rejected, for da kan vi fremdeles klare en andreplass.

Lenke til kommentar

Jaja, Gitguru. Må si meg litt enig med FF, men bra du spiller videre med oss ut sesongen :)

 

--

 

En kollega av farsjan har tatt inn pc'en min til reperasjon hos seg selv :p Gratis sørvis ftw.

 

Eller.. hvor mye sørvis det blir vet jeg ikke, men gratis er det lell :p

Endret av Beges
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...