Gå til innhold

Worms 3 Kommer!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
warcraft gikk over i 3D uten at gameplayet ble dårligere, tvert imot

 

Nå har jo det nærmest ingen innvirkning på gameplayet overhodet da. (i tilegg likte jeg w2 bedre, men det er en annen diskusjon).

 

Worms i 3d vil endre strategien ganske betraktelig. Egentlig er jeg skeptisk til et sånn spill i 3d, men mener allikevel det er en god ide, worms er blitt rimlig finslipt, og det er liksom ikke så mye nytt som kan tilføres i dens nåværende form (har ikke skjedd mye siden toeren, ikke for det, jeg elsker worms2, men forandring fryder). Jeg sier, kjør på i 3d, kanskje tryner det, men kanskje blir det råkult. Og hvis det tryner har vi fortsatt de gamle spillene.

 

AtW

Lenke til kommentar

Gleder meg stort! :D

 

Har spilt en del Worms i det siste (har ikke 3D-kort nå, men skal få ny PC snart), og digger det! Jeg syns det er bra at Worms 3 kommer i 3D, for hadde vi fått enda et 2D-spill fra Team17 ville det lignet alt for mye på de gamle versjonene. De er jo bra, for all del, men hvis dette går bra og ikke blir helt håpløst å styre kommer det til å bli det beste Worms-spillet noensinne! Det er nemlig dette med styringen som bekymrer meg litt. Bare tenk. Hvordan styrer man Worms i 3D? Spesielt bazookaen kan bli vanskelig. Men går det, ja da er Team17 VIRKELIG gode, og jeg kommer til å få mange søvnløse netter!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...