Gå til innhold

Spill du har bestilt/forhåndsbestilt


Anbefalte innlegg

Dette er tråden man skal skrive inn hvilken spill man har bestilt/forhåndsbestilt.

 

Det man skal gjøre er å skrive hvorfor har du bestilt/forhåndsbestilt akkurat det spillet. Tenkte dette kunne bli litt morsomt, og hvis det fines en sånn tråd fra før så bare slett denne, samme gjelder hvis dere synes denne tråden er unødvendig moderatorer.

 

Da begynner jeg:

 

Jeg bestilte Half-Life 2 The Orange Box idag.

Grunn: Jo jeg har likt alle spillene i Half-Life serien, så det var ingen tvil om at jeg skulle ha Episode 2. Så synes jeg de andre spillene kunne virke gøye, så jeg bestilte bare samlepakken. Har også lest flere gode tester av spillet.

 

 

 

Så fortsetter dere.

Endret av aleksanderro
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest member-97590

Har forhåndsbestilt Crysis.

Fordi: Jo rett og slett for eg har ventet på dette. Og ventet. Og ventet. Demoen syns eg var strålende, så dette var en sikker vinner hos meg.

 

Forhåndsbestilte også Call of Duty 4 i dag.

Fordi: Hadde egentlig ikkje planer om å kjøpe dette. Men så kom demoen, blei forelska.

Så bestilte eg det i dag.

Lenke til kommentar

Venter på Crysis, Unreal Tournament 3, Splinter Cell: Conviction, Guitar Hero 3 PS3 (faktisk) og Assassins Creed PS3.

 

Hadde tenkt meg Call of Duty 4: Modern Warfare, siden jeg er fan av Call of Duty.

Men dessverre ble det som Battlefield 2142.. Likte best originale Call of Duty, og selvsagt Call of Duty 2. Call of Duty 4 synes jeg ikke er Call of Duty noe mer. Ble for mye Ghost Recon: Advanced Warfighter.. Min mening.

 

Edit: Ble litt mye Call of Duty her ja :p

Endret av kennethsa91
Lenke til kommentar

Har bestilt noen flere spill:

 

Crysis - PC

Grunn: Crysis har jeg venter på i flere år, og når jeg fikk være med på beaten så ble jeg bare enda mer overbeist. Når SP demoen endelig kom så ble jeg bare enda mer overrasket, så Crysis er noe alle må ha! Hvis de har PC til det da. :p

 

Call of Duty 4 - PC

Grunn: Jeg digget Call of Duty 1 og 2, så ble så skuffet når ikke 3'eren kom til PC. Så når jeg fikk høre at 4'eren skulle komme til PC så viste jeg at det skulle jeg ha. Synes også det var veldig spennende at det skulle foregå i nåtiden. Demoen skuffet heller ikke.

 

Gears of War - PC

Grunn: Det har vært veldig mye skryt av dette spillet på Xbox 360, så ble ganske skuffet at det ikke kom til PC. (Den gangen det ble lansert til 360) Så begynte det å gå rykter om at det skulle komme til PC, og da tenkte jeg 'hvis det kommer så skal jeg kjøpe det, på grunn av alt skryten det har fått' Derfor har jeg forhåndsbestilt det.

 

Alle disse spillene har jeg valgt skal komme i en samme pakke, (Sånn jeg slipper frakten på hver enkelt spill) så det blir en digg spillpakke jeg får denne måneden. :D

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Det er i hovedsak ett spill jeg virkelig gleder meg til nå, og det er Rock Band. Efaring viser at de fleste spill, uavhengig av hvor bra de måtte være, til nød klarer å interessere meg i maks en uke før jeg blir lei. Har skjedd med BioShock, Halo 3 og Gears of War.

 

Guitar Hero II er vel det spillet jeg har spilt mest på 360-en, og fikk Guitar Hero III hjem i posten i går, så later til å gå samme veien med det.

Tror Rock Band kan bli fantastisk morsomt i lag med tre kamerater og noen øl, og jeg tror spillet blir knallbra.

Lenke til kommentar

Har bestillt Assassins Creed PS3 Limited Edition.

 

Rett og slett et flott spill som jeg oppdaget for 7 måneder siden ,og har fulgt utviklingen siden.

Gleder meg til å prøve dette.

 

Har prøvd å ikke ha for store forventninger til dette spillet i frykt for å bli skuffet,men nå ser det ut til at dette spillet blir akkurat slik jeg hadde forstillt meg.

 

:thumbup:

Lenke til kommentar

Spill: Assassin's Creed limited edition (PC)

 

Grunn: Har følt med på spillet siden første gang jeg hørte om det (som begynner å bli noen år). Forhåndsbestilt til PC, og er PISSED for atdet er PC de utsetter :@ Historien virker meget god, og jeg er mildt sagt fasinert av alt som har med middelalderens krigføring, tempelriddere og hemmelige sekter å gjøre (som leiemorder gruppa til vår kjøre Altaïr)

Endret av Anech
Lenke til kommentar

Har kunne forhåndsbestilet ett spill i mitt liv og det var World of Warcraft da den skulle komme ut. Var til og med i 00:01 køen utenfor butikken.....huff, nesten flaut.

 

Ellers så ser jeg ikke pointet å gjøre det. Spillet får du alltid uansett. WOW var det enaste spillet som hadde leveringsproblemer til massene som jeg vet om.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...