Gå til innhold

Test: Nokia 6500 Slide


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Dermed kan du enkelt dra både musikk, bilder og andre filer direkte over i telefonens mapper. Dette krever imidlertid at du har Nokias programvare installert på PC-en.

Dette stemmer ikke. Velger du "USB-lagringsmodus" når du kobler til telefonen så dukker minnekortet opp som flyttbar disk uten at man har installert noe Nokia programvare.

 

Er enig i at det medfølgende headsettet er elendig, men med mine Koss PortaPro er lyden helt super. Ingen susing, knitring eller annen støy som jeg hadde på min forrige Nokia (6233). Fatter ikke at lyden ble dårlig ved tilkobling til TV. Har testet det selv, og det ble veldig klar og god lyd. Noe galt med TV'n din kanskje? ;)

 

9 sekunder til bildelagring hørtes veldig galt ut. På mitt eksemplar tar det maks 3 sekunder. Så viser den bildet som ble tatt i 3 sekunder etterpå, men du kan velge selv hvor lenge.

Endret av -blo-
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

kjøpte denne mobilen til fruen, men ikke helt fornøyd. Ganske dårlig batterikapasitet selv om den er satt til å kun bruke GSM netttet. Når skjermen/lokket er skjøvet opp knirker tastene på lokket når man trykker på dem, har kontaktet telebutikken og skal sende den inn. Har også opplevd at tlf.nekter å låse opp tastelåsen, og må ta batteriet ut. :thumbdown: Ellers er utseendet på tlf ganske

fint, kanskje litt klumpete men solid. Greie menyer og en fin og klar skjerm

Endret av mack1970
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...