Gå til innhold

LG KU990 Viewty - diskuter den her!


viewty

Anbefalte innlegg

Jeg ville ikke ha kjøpt den på NetonNet når dem skriver så mye feil.

Som jeg sa over, det følger med øreplugger og datakabel og litt mer. Det er plass til 2 GB minnekort å. Videosamtale virker suverent. Kamera er 5 mp og er flott. Se i førstepost anbefaler jeg ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har også den versjonen av navigeringshjulet som Amobil testet. Og hvis ikke prisforskjellen er stor ville jeg gått bort fra netonnet, virker ikke helt som om de har peiling.

 

Den har ikke i utgangspunktet støtte for microSDHC (mer enn 2gb), men det fungerer fortsatt.

Lenke til kommentar
Jeg har hatt tre like telefoner av den, pga feil. Den to første hadde jeg nav hjulet til den svarte på bildet som Mojo tok her, den siste har jeg det samme hjulet som den sølv. Er ingen forbedring, merker ingenting.

 

Ingen forbedring på navigasjonshjulet, eller ingen forbedring med tanke på feil? Hva var feilen på de to første?

Lenke til kommentar
Den første gikk i gul skjerm, og den andre begynte å lagge, og jeg kom meg inn inn i menyen eller noe. og fikk ikke låst opp mobilen.

Mente forbedring på nav. hjulet.

 

Okei. Hvordan er zoomen på den? På bildet ser det ut som om det er optisk zoom (eller hva det heter), slik at linsa fysisk går utover. Er det sånn?

Lenke til kommentar

Skal ned til byen å handle denne nå!! :D Gleder meg som en unge!! :love:

 

Men noen små spørsmål: Fryser/låser den seg ofte? Er det den SP'en som følger med eller den som sitter på tlf'en når du får den som kan skade skjermen når du trykker, eller er det begge? :dontgetit:

 

Går fra N73ME over til denne, tror jeg blir fornøyd ja, hehe.. N73'en er jo helt utrolig treg, ellers en kjempetlf!! Men neon som har opplevd N73 som er treg og som kan fortelle meg om viewty'en er treg på den måten?

 

Batteri kapasiteten kommer jo an på mye. Still ned lysstyrke, ikke ha på bluetooth hele tiden og evnt slå av 3g (det skjer ikke :no: ), så blir det nok kraftig forbedret. Hører man mye på musikk og ser mye filmer på tlf, knør mye med den tilkoblet pc (selv om den lader da, så trekker det mye strøm), så kan man heller ikke forvente at den skal vare en uke. 3-4 dager høres bra ut for min del :D Stoler på deg Raste, hehe.. :yes:

 

Off I go to buy my beautiful phone!! :w00t:

Lenke til kommentar
Fryser/låser den seg ofte? Er det den SP'en som følger med eller den som sitter på tlf'en når du får den som kan skade skjermen når du trykker, eller er det begge?

 

Noen må gjerne utdype dette!

 

sp = screen protector. (?)

 

og nei, jeg velger å tro at det er ingen av de som skader telefonen.. selv om mange andre mener det (inkludert LG). men for meg blir det bare for dumt.

Lenke til kommentar

Det skader, selv begynte min å knirke når jeg hadde den på pga SP. Har tatt den av nå. ser jo fjollete ut med den på syns jeg. Er så og så ripefritt glass å.

Nå som jeg har tatt den av merker jeg at den knriker i glasset også, så tydelig at SP kan være med å ødelegge litt.

Lenke til kommentar

Ser ut som jeg har fått litt stor ripe i skjermen faktisk som jeg så etter jeg pusset den, den er ikke noe fin. Men man ser den ikke når jeg driver med mobilen. Så det er bra. Men hvis jeg skal forsatt få riper, så vurderer jeg faktisk å ta på SP igjen. Utrolig, men sant.

Endret av Raste
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...