Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Sløyd oppgave. Hva skal jeg lage?


Anbefalte innlegg

Hallo!

 

Har fått en sløydoppgave jeg skal ha ferdig til midten av Januar nå.

 

Det skal for det meste jobbes med på skolen, men vis det blir dårlig tid skal jeg ta den med hjem og lage den ferdig der.

 

Det som er problemet er at jeg ikke hvet hva jeg skal lage :p Det jeg skal lage skal bestå av enten tre eller metall, eller tre og metall.

Det er et pluss om det jeg skal lage er nyttig til dagligdags.

 

Har tenkt litt på en slags boks som jeg skal ha brev i (A8-brev), men jeg har ikke peiling på hvordan boksen skal se ut. Noen som har forslag til det, eller andre ting jeg skal lage?

 

Sempron ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Av mine mange krumspring innen sløydfaget er det bare en ting som fortsatt brukes, og det er en mislykket stekespade i tre jeg laget på barneskolen. Min mor har også treskapet jeg laget siste året jeg hadde sløyd, hvor tanken var et lekkert skap i tre og glass, mens resultatet ble en småskjev, litt lubben trekasse med knirkete dør og uten glass.. Poenget mitt er at du ikke bør gape over for mye med mindre du er innstilt på å gjøre en stor innsats i faget. Fuglekasser, dørstoppere og diverske skaft og håndtak er jo slagere som du fort ror i land. Hyller, små skap, og generellt større ting krever ofte mye mer innsats, og har en tendens til å oppta plass snarere enn å være til nytte i dagliglivet, samme hvor mye skryt familien gir deg over ditt vakre håndtverk. Nå ser jeg at du er 14-15 år, så saken stiller seg vel litt annerledes for din del, men vær i hvert fall bevist på ditt valg før du setter i gang.

 

Edit: Det slo meg at en postkasse i helmetall kunne blitt knakende bra, har du vurdert det som et alternativ til brev (kassen?) i tre?

Endret av fargoth
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...