Gå til innhold

Hvorfor hater alle emoer?


Schnell

Anbefalte innlegg

som emnetittelen sier, så lurer jeg på hvorfor alle hater emoer. I klassen min er det ett par emoer, de er helt isolerte fra klassen, ingen snakker med de, alle synes de er rare, og alle fryser de ut. Jeg har pratet litt med de, og egentlig er ingenting rart med dem bortsett fra at de er svartkledde og sånt. Når jeg spør noen av de i klassen som hater de om hvorfor ingen gidder å snakke med de er det allti noe sånnt til svar: "nei det er ke noe galt emd dem assa...det er bare det at de er emokids"

 

mange sier de synes det er så teit når folk kaller seg emo bare fordi det er moteting og sånn, men det er enda mer "mote" og hate emo. Og ikke hate emos er nesten like ille som være en selv virker det som.

Jeg synes ikke det er så veldig kult med kutting og være sur hele tiden, men jeg skjønner bare ikke hvor dette enorme emohate plutselig kom fra.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Fordi at enkelte ikke hører hjemme i samfunnet vårt.

 

hahahaha :rofl:

 

Ontopic: jeg tror at de fleste forbinder emo'er med "dakar meg, se på meg, jeg har det så mye verre enn alle andre, kutte meg opp for oppmerksomhet og kle meg svart så jeg skal skille meg ut og late som at jeg har det fælt, tegne triste stakkarslige tegninger om kjærlighetssorg og at ingen er glad i meg"

 

Mulig folk tenker at det bare er ett desperat forsøk på å være kule, tøffe og spesielle på en mystisk mørk måte, men den funker bare ikke.. er så gjennomført wannabe.. er det jeg tror folk tenker på når de tenker på emo'er ihvertfall..

 

Ps. Eneste gutta som får til å bruke sminke uten at det blir latterlig, er Turboneger gutta! Bare så det er sagt! :grumpy::p

Endret av Melisma
Lenke til kommentar

det som er synd med emo nå er at de som kaller seg det har trasha hele navnet. det er jo gjerne en undersjanger av punk og hardcore, men såvidt jeg husker var det (nesten) helt streite folk med litt følsomt musikkuttrykk som spilte det. Nå er det blitt teater. Har de liksom blanda punk, hardcore (la nå DEN være i fred), goth og nightwish eller? Personlig liker jeg kun hardcore av disse, men har et par emo-plater fra 90-tallet...som ikke handler om hvor triste eller hva pokkern de er.

Lenke til kommentar

Emoer syns så jævli synd på seg sjøl, hva faen hjelper det å kutte seg sjøl, bare fordi bikkja til naboen er blitt påkjørt? Er som regel ikke så ille problemer dem har heller, fins faktisk følk i verden som har det værre, kutter dem seg? Nei..

Dem er bare latterlige.. Dem får oppmerksomhet pga dem er dumme nok til å kutte seg sjøl.. Jævla idioter..

Lenke til kommentar

jeg tror nok det er fordi det nesten blir åpenlyst at de ikke hater seg selv, men at de gjør det bare for oppmerksomhet.. hvorfor skal de kle seg slik og sminke seg og høre på typisk "emo musikk" fordi de hater seg selv da? er vel bare fordi man vil at andre skal legge merke til deg.. virker som at det bare er en trend for klær og musikk, de har det for faen ikke noe verre enn alle andre..

Endret av Melisma
Lenke til kommentar

Har samme greien på skolen min. To i klassen som er kjempegreie men folk ser dumt på deg om du gidder å bruke tid på å snakke med de en gang.

 

Er mer sånn motegreie å IKKE like de. Ingen som tør snakke til de til slutt.

 

Greit nok at de skiller seg ut, men så lenge de ikke går rundt og kviner om hvor vondt de har det kan man like godt la være å snakke til de som går med skjorte på skolen i stedet for tskjorte.

 

Oh noes, itz emo! HATEHATEHATE

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...