Gå til innhold

Soyo eller MSI hovedkort?


Punkyfish

Anbefalte innlegg

Hey folkens!

 

Det virker som om det er mye bra kunnskap ute å går i forumet, så jeg tar sjansen på at kanskje noen kan hjelpe meg med noe lite.

 

Jeg skal bygge min egen PC og er litt i tvil om hvilket hovedkort jeg bør velge. Det blir mest sannsynlig et av de to følgende hovedkort:

 

Soyo SY-K7V DRAGON

eller

MSI KYT266PRO2-RU

 

Har du noen erfaringer med kortene så hadde det vert artig dersom du kunne sagt noe om hvorfor jeg bør / ikke bør velge kortet.

 

Thanx!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

MSI K7T266PRO2-RU har vært på markedet en stund.. så schmakk inn siste BIOS med en gang så slipper du sikkert trøbbel.. for trøbbel kan det ALLTID bli! Soyo kortet er veldig nytt i forhold.. mener å ha lest at det har litt liten plass rundt sockete'n.. slik at man dessverre ikke får plass til de største kjølerne. Ellers er det vel et godt kort. Tror allikevel Soyo kortet er et slikt kort hvor man får mye for penga..

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-01-04 21:40, iceball skrev:

Jeg har selv Soyo kortet. Det kan bare anbefales på det sterkeste. Veldig mye for pengene. Alphaen passer på kortet (Plus). Innebygd NIC-kort og 5.1 Audio av beste kvalitet.


Har til og med fått XP til å gå helt perfekt nå.


 

Ser at du får alphaen til å passe, mener du da alpha pal 8045?

Lenke til kommentar

hmm.. tatt i betraktning som er jo Soyo kortet et mye mer "spennende" kort enn MSi.. har du ikke planer om KJEMPEKJØLER på cpu så er det vel ikke noe spesielt problem med Soyo? :smile: Som sagt vil i så fall jeg si at MSi kortet kanskje er et sikrere kjøp, med tanke på å unngå problemos. Men soyo kortet er jo tross alt en del nyere. Det er da litt flott liksom.. når man kjøper ny pc vil ha da liksom kjøpe NY pc :wink:

Lenke til kommentar

Jeg har Soyo k7v dragon + og har aldri vært mer nøyd,

Xp fungerer slik det skal uten tull (dette har jeg aldri opplevd tidligere med via chipsett)

Jeg bruker swiftech vannkjøling, og den blokka er SVÆR, så det er plass til store kjølere. Aldri har jeg opplevd at et hk`kan være stabilt under så store fsb hastigheter. Kan faktisk ikke huske å ha hatt et eneste ufrivillig kræsj eller reboot :smile:

Hadde msi (via kt133a) tidligere men så begynte de fire led`sa å leve sitt eget liv, og trodde jeg hadde svidd av to prosessorer.

Men du får i alle fall det du betaler for når du kjøper Soyo sit hovedkort.

Eneste minus (dersom du overklokker) er at du ikke kan stille volten på rammen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...