Jump to content

Fallingwater

Medlemmer
 • Content Count

  2356
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Fallingwater

 • Birthday 10/05/1983
 1. Hei, jeg vet ikke om det er greit å spørre om dette her, men jeg prøver å likevel. Min snille tante har i en del år hatt en telefonnummer som er meget lett å huske, og blir av og til oppringt av mindre seriøse folk som tilbyr typisk 5000 - 10000 kr for nummeret. Jeg mener det er verdt mer enn det. Nummeret: (Har byttet ut noen tall med andre tall) 48 48 48 11 Hva er deres vurdering?
 2. Hei! Selv om jeg synes det er litt rart å gjenskape et gammelt hus på denne måten, synes jeg dette virker som et veldig spennende prosjekt. Denne tråden skal jeg følge med på!
 3. Enter-screenen har allerede vært nevnt ... Jeg synes den horisontale scrollinga bortover var kjempeflott! Minner på en måte mer om et virkelig galleri når ting plasseres horisontalt ved siden av hverandre. (Sitter på en macbook, så horisontal scrolling er like lett som vertikal. Kanskje horisontal scrolling er litt vanskeligere på PC/med vanlig mus?) Uansett; stilrent og flott utført! Du har kanskje litt å hente på typografien? Litt mer tydelighet, og litt mer presis plassering av overskriftene bortover hadde vært bra. Om bildene er det ikke så mye å si bortsett fra at de er utrolig flotte!
 4. Jeg mener det viktige er å fokusere på kvaliteten på de individuelle bildene. Ikke at de absolutt skal ha samme format.
 5. Hei, Jeg skal kjøpe noen Adobe-programmer til en kompis som skal gifte seg. Det han strengt tatt trenger er: - Photoshop - Indesign Som den lille 'djevelen' jeg er har jeg foreslått piratkopiering, men dette kom ikke på tale. Han er student ved et universitet. Har vært litt inne på Adobe sine sider og sett, men det var bare forvirrende. Hvor kan jeg få kjøpt disse programmene billigst mulig? Studentlisens? Hvilke butikker, osv? Hele CS3-pakken til 9000kr eller hva den nå koster blir litt mye...
 6. The Good Sheperd Godt skuespill, godt filmet, fantastisk kjedelig og langdrygt. Verste filmopplevelsen jeg har hatt på en stund. Trodde virkelig denne kom til å bli bra, men nei.
 7. Helt enig. Filmen startet ok synes jeg, men en typisk 'kul' introduksjon av div. karakterer og plott. Midtdelen haltet litt noen plasser men klarte likevel å bygge bra opp mot slutten.... hvor det så bare falt helt fra hverandre. Historier som egentlig ikke passet sammen som du sier, karakterer man innser egentlig ikke hadde noe som helst å si for filmens gang (bla. Alicia keys), og nesten sjangerskifte fra kul action til kjipt dramaskvip. Nå har jeg ikke sett Ryan Reynolds i så mange filmer, men i de jeg har sett så er han fortsatt Berg fra Pizzagjengen.
 8. Fantastisk! Var ikke klar over at slikt var å få tak i. Likte spesielt java-utgaven.
 9. Det er motsatt. På arkitekt har man få realfag. Disse fagene har man igjen for at man skal få en idé om hvordan bygningen fungerer statisk og klimatisk osv. Men man blir ingen ekspert på å regne ut slike ting på arkitekt. Det er det bygg-ingeniørene som gjør. Arkitekt er derimot et veldig praktisk studium. Bygger modeller, studerer form, volumer og er riktig kreativ. Industriell design er en av teknologilinjene på NTNU, så her er det masse realfag. Går ikke her selv, men kan si at hvis du sliter litt med matte så ville jeg ikke anbefalt deg å satse på denne linja.
 10. Har du noen linker til tester? (Har bare funnet den hos notebookreview.com)
 11. Heisann, jeg er på utkikk etter en bærbar som takler litt bildebehandling, CAD, og kanskje et og annet spill. Jeg vil ha kvalitet og stor skjerm. Noen som har noe å si om HP's NC8430? Har prøvd å kopiere ned noen spesifikasjoner her: - Intel® Core™ Duo processor T2500• 2 GHz, 2 MB L2-cache, 667 MHz FSB - Standardminne 1024 mb - Intern harddisk 80 G, Harddiskhastighet 5400 rpm - CD-ROM og DVD DVD+/-RW to-lags fast - Vekt Starter på 2,7 kg - Skjermstørrelse 15,4 tommer diagonalt WSXGA - Intel® Wireless LAN 802.11a/b/g, MOW2, Bluetooth - ATI Mobility Radeon X1600, Opptil 256 MB DDR2 dedikert skjermminne Koster 16000 hos Mamoz, lurer på om jeg skal trygle på mine knær om litt studentrabatt. (Husk nå at dette er HP's bedriftserie - kvalitet. Ikke noe jalla plastikksirkus som mange andre bærbare...) Takker for alle svar og meninger.
 12. Claude Valentini er narreklokker. Er ikke verdt en dritt. Personen som selger denne narreklokka vil møtes personlig ved bytte - håper noen tar imot tilbudet og inviterer politiet med på turen.
 13. Gode poeng her. Oppløsningen er nok blant annet for lav... Så, noen som har noe fornuftig å si om denne PCen? http://www.netshop.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=34878 Noen spesifikasjoner: * Centrino™ NAPA teknologi * Intel® 945PM / ICH7-M Chipset * 15.4" WSXGA+ skjerm 1680x1050 * nVidia Geforce Go 7600 512MB grafikkort * Intel® Pentium™ M Yonah 1.66~2.33 GHz * DDRII dual channel (533/667) max 2048MB * 4 x USB 2.0 porter, 1 x Firewire, 1 x VGA utgang * Lyd inn- og utgang , 1 x TV-Out * Innebygget 3i1 kortleser, Innebygget Bluetooth * Intel® PRO/Wireless 3945 ABG trådløst nettverk * 100/1000 Gigabit nettverk, 56K modem * Vekt kun 2.7 kg, Dim:355(L)x262(B)x27-39(H)mm
×
×
 • Create New...