Gå til innhold

Få brukernavnet ditt vurdert! V2


Raste

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hmm okei navn, Virker som en person med selvsikkerhet og tørr dumme seg ut, så personen har mange venner og har ikke problem med å komme i kontakt med folk.

Høres ut som en positiv person. Sjarmør liksm ;) Er både morsomt og positivt.

 

9/10 Veldig okei navn, som jeg har veldig positive assosiasjoner til :) mangler et lite grann for 10/10 men nesten. Grunnen er vel at 10/10 er bare de som har helt perfect. Litt kortere,...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Userman: Ganske greit. Passer bra som brukernavn på et forum. Jeg leste det og trodde det stod username først :p Så du har lagd en liten vri på et kjent ord. Det gir pluss. Det er også kort og lett å huske. Er ikke så morsomt, men likkte den vrien din veldig godt, og tror ikke jeg er den eneste som ble lurt av den da jeg leste det :p

 

7/10

 

akeriz0r:

Har ingen assosiasjoner til det, men om jeg leser det med 0 som o minner det meg om en kriger eller en som har en viktig betydning innenfor noen kriger. (mener gameldagse kriger, med hest og sverd, litt midtøsten)

Om jeg leser 0 som zero blir det til en som ødelegger eller jevner allt med jorden. Så akeriz minner meg om et navn fra midtøsten i begge sammenhenger. Den gir litt pluss for å kunne tolke det på flere måter, men litt - for at man ikke har noen forbindelse til navnet ditt egentlig, eller ikke jeg ihvertfall.

 

6/10

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...