Gå til innhold

The Big Bang Theory - Alle sesonger (USA-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vi laster dem ned fra nettet, så vi ser de på TV eller en PC-skjerm. Selv laster jeg de ned i HD (som alle andre serier som kommer ut i HD), og tar de inn på en ekstren hdd eller minnepinne og kobler til min WD HD TV, som er tilkoblet familieTVen (40" Toshiba fullHD). Det er det som gir den beste opplevelsen for meg.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Der var siste episode av sesong 1 sett. Liker virkelig serien! De bruker forskerverdenen som materiale til vitsene, noe som gjør at folk fra mange forskjellige studier kjenner igjen begrepene. Dette gir en herlig internhumorfølelse, samtidig som det gjør serien mer unik enn de tradisjonelle humorprogrammene med klisjépregede vitser.

 

Synd at jeg snart ikke kan se flere episoder om dagen.

Lenke til kommentar

The Big Bang Theory er faktisk overraskende bra. Kontrasten mellom nerdete Sheldon og sosiale Penny er klassisk, men jeg syns den fungerer veldig bra. En morsom og jordnær serie faller i smak hos meg, som begynner å bli litt lei av disse overnaturlige superkrefter-seriene som f.eks Lost og Heroes.

Lenke til kommentar

TBBT er en av de mest geniale seriene jeg har sett på lenge, og jeg ser på meg selv som litt av en komiserie-samler.

 

Falt nesten av stolen i går natt når jeg så reaksjonene til Sheldon når han testa sofaputa og fikk fortalt sannheten om Szechuan Palace!

Lenke til kommentar

En ting jeg liker med med Big Bang Theory er hvordan de fletter inn ganske avanserte nerdevitser som både appellerer til folk som skjønner og som ikke skjønner de helt. Å kunne bruke fysikk-metaforer så godt som manus-skribentene gjør krever veldig mye. I andre show som involverer 'nerder' som hoverpersoner spiller de ofte mest på den sosiale angsten og veldig lite på tekniske innspill, noe som selvfølgelig er vanskelig å få til uten at innholdet virker helt uforståelig for de som ikke har noe innsikt i 'nerdeverden'.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...