Gå til innhold

Chuck - Alle sesonger (USA-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Vel, du er enig med meg på et par punkter ;). Jeg liker ikke sutre-Chuck, og hver gang jeg ser ham får jeg lyst til å gå på en rant. Scenen der han detter ned det ene vinduet er tragikomisk, det funka i sesong 2 med han britiske agenten. Dette var fordi Chuck verken hadde trening, erfaring eller Intersect 2.0. Nå er det bare tragisk.

 

Samtidig var spionhistorien direkte svak, i forhold til vanlig standard. Amy kunne en gjette var skyldig etter 5 minutter, og Cat Squad ideen var kul og sexy. Jeg likte flere av de scenene, og Karina var rå. Jeg tror hele greia med Morgan og Alex var planlagt fra hennes side. Allikevel, hvis du har sett Charlie's Angels Full Throttle så vil du se at flere av dagens scener var nærmest ripoff. Chuck er ikke noe jeg forbinder med utvaskede ideer.

 

Hangover-Sarah var awesome, bondinga mellom hun og Ellie var nice og Morgan fikk flere gode scener. Casey ble dessverre malplassert da han fortalte om at kona hadde gått videre. Hvordan blir Casey så lett overmannet av Amy, og hvordan blir Sarah som skremte hele Sørøst-Asia i jakten på Chuck så lett lurt og nedslått?

 

Forrige episode var lovende i forhold til den gamle Chcuk, men idag forfalt dette. Satser på at neste uke blir bedre.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Znip

 

Selve spion historien var nok i svakeste laget når jeg tenker over det, likte derimot hele fasaden, humoren, scene bytte med kloring, Cat Squad osv. Men ja de kunne definitivt gjort mer med episoden. Klumsete Chuck tenkte jeg ikke spesielt over egentlig. Det virket som han følte litt press for å imponere Sarah og venninnene hennes. "I shot a lot of bad guys" kommentaren kunne han ha spart seg for da, var litt facepalm. Charlie's Angels filmene har jeg ikke sett på tusen år, så kan være at jeg ikke fikk med meg hvor mye de hadde kopiert. Skjønte at det var inspirert av filmene da. Det jeg stusset mest over var hvordan hun Amy kjerringa kom labbende til Sarah bare for å slå ho med en pinne. Hvorfor stakk de ikke med en gang? Eller i det minste drept dem? Klarte ikke å svelge det helt.

 

Er vel litt forskjellig hva vi ser etter i episoden, jeg skjønner godt hvorfor du ikke likte den for å si det sånn. Jeg har derimot veldig lett for å bli påvirket av "overfladiske" ting og følelsene mine tror jeg. Var ganske solgt rett fra jeg så de blå øynene i stirre på meg. Hørte en fyr her på forumet si at man ofte bedømmer om man liker en film eller ikke i løpet av de første 10 minuttene, tror dette gjaldt litt for meg med denne episoden.

Lenke til kommentar

Siden jeg er førstemann ut til å gi en kort anmeldelse av episoden, så advarer jeg herved om spoilere:

 

Meget lovende episode i dag, tenker da spesielt på slutten. Vivian ser ut til å bli en spennende karakter, og jeg gleder meg til å se dette videre. Siste scenen gjorde meg veldig nysgjerrig, er det et slags mindtrick av Volkoff eller noe helt annet? For første gang på en stund så gleder jeg meg virkelig til en episode av Chuck. Da snakker jeg om hoppe-ut-av-stolne-what-the-fuck-skjer-må-vite-snarest-mulig glede. Samtidig er jeg veldig spent på hva Casey skal gjøre med NCIS(?).

 

Selve episoden i dag hadde sine gode og dårlige sider, slutten var fantastisk. Scenene mellom Alex og Morgan, samt Chuck og Sarah var geniale. Bromance-delen føler jeg ble dratt ut litt i dag, men den var ikke dårlig heller. Hestescenen var litt dårlig filmet, men Chuck sitt Intersect trick var fantastisk. Sarah sliter med å bli plassert denne sesongen, enten er hun super-Sarah eller så blir hun jomfru i nød. Sikter til det smått fake hestefallet, vet at folk kan få seg et trøkk av noe sånt... men det er jo Sarah. Dog, en av dagens beste scener, om ikke dagens beste, er når Sarah tok figurene til Morgan og Chuck og begynte å leke med dem :!:. På nivå med General Beckman og rocketlauncheren for to-tre episoder siden.

 

Chuck var også mer normal for en gangs skyld, og det er godt å se den tullete siden av karakteren tonet ned. Like også Ellie og Awesome-scenene, begge to så morsomme ut når de er helt ute av sitt eget element. Jeff og Lester forsetter som alltid, rett i fella til Ellie. Alt i alt, bedre episode enn i forrige uke. Først og fremst så gjorde den meg sulten på mer.

Endret av WCH
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Vivian mâ ha sett noe relatert til Hydra-nettverket, eller sâ mâ det vaere Volkoffs versjon av intersecten?

Tenkte nøyaktig på det samme med Intersecten. Lurer på om Vivian kan være halvsøsteren til Chuck.

 

Blåbær:

Klager du bare for å klage? Det har alltid vært drama i Chuck, og det er slik serien skal være. Greit at bromance delen ble litt dratt ut, men sesong 3 hadde mye verre drama mtp Shaw/Sarah/Chuck-trekanten.

Lenke til kommentar

Vivian mâ ha sett noe relatert til Hydra-nettverket, eller sâ mâ det vaere Volkoffs versjon av intersecten?

Tenkte nøyaktig på det samme med Intersecten. Lurer på om Vivian kan være halvsøsteren til Chuck.

Halvsöster? Tror nok ikke at Ms.B og Alexei kom sâ langt du :p Ihvertfall etter en viss kommmentar fra Frost i "Push Mix".

Lenke til kommentar

Vivian mâ ha sett noe relatert til Hydra-nettverket, eller sâ mâ det vaere Volkoffs versjon av intersecten?

Tenkte nøyaktig på det samme med Intersecten. Lurer på om Vivian kan være halvsøsteren til Chuck.

Halvsöster? Tror nok ikke at Ms.B og Alexei kom sâ langt du :p Ihvertfall etter en viss kommmentar fra Frost i "Push Mix".

 

Gjorde de ikke det?

Etter kommentaren "Everytime i was with you, i thought of him", trodde jeg de kjørte på dag ut og dag inn :p

Sikkert bare jeg som er litt nasty i hodet

Endret av mikaelvr
Lenke til kommentar

Dere er alle nasty i hodet, her legger jeg fram en nokså naturlig teori... så kommer dere og begynner å snakke om hanky panky i hytt og pine :p. Uansett, Chuck blir 30 i år (18.09)og moren forlot ham da han gikk i femteklasse (sjekket opp mot Wikipedia, jeg er ikke så hardcore :p). Da er det bare å finn alderen til Vivan og matche det opp med tiden da moren forsvant.

 

Blåbær:

 

Det med familemedlemmer kan jo gå i begge ender nå, men vi har møtt moren og faren til Chuck, faren til Sarah, kona og datteren til Casey og Volkoff sin datter. Da gjenstår bare moren til Sarah. Så lenge de ikke drar det ut i en hel sesong til, så skulle det være greit.

Lenke til kommentar

"Surprise" JIZZZ'D in my pants.

 

Edit:

Fått sett episode 16 nå og er ganske enig i det som har blitt sagt så langt. Valentines scenen var veldig bra. Ellie og Awesome funket ganske fint, spesielt på buymore. Savner at Jeff og Lester blir brukt litt uten om bandet sitt. I de tidligere episodene så var det liksom litt spesielt når de trakk frem bandet (I'm leaving on a jet plane). Morgan og Sarah var morsomme sammen, elsker sånn kleine sosiale situasjoner og det var det nok av i episoden.

 

Slutt scenen var litt dårlig filmet og komponert / satt sammen. Tenker da spesielt på hestene (Føler det alltid bare blir tull når man prøver å bruke hester i film), Sarah's fall og skyte kampen. Var veldig rart å se folk løpe rundt med svære snik skyter rifler nærmest i nærkamp. Likte den nye Volkoff. Hun har tydelig behov for å finne sin plass i verden og selv om det var ganske åpenbart hva som kom til å skje var det en veldig bra overgang.

 

Alt, i alt en veldig god episode med litt rusk og rask her og der, men det kan jeg leve med :)

Endret av Carlgutt
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bra episode, men det begynner å bli litt forutsigbart. Det med Vivian var nødt til å skje, og dessverre er det noe som går igjen i flere spionserier/bøker. Jeg tror faktisk at dette er det nærmeste en kommer innenfor en viss sannhet i disse spionmiljøene, at de er såpass umenneskeliggjørende. Vi så jo hvordan Beckmenn, for en tid tilbake, tvang Chuck tilbake til spionlivet. Samtidig er det veldig tydelig at asseter blir brent, på en eller annen måte. Chuck er ekstremt heldig som ikke er blitt drept av myndighetene, eller sitter fast i en fengselscelle på en hemmelig lokasjon. Derfor lar jeg dette passere.

 

Ellers likte jeg episoden, og hele bankran-scenen var genial. "I found a lovely dress, get down before i blow your head off" etc :!:. Middelalderfolkene var også noe jeg likte godt. Sarah ser ut til å finne ut av bryllupet, men jeg stusser på hvordan de ikke skal ha råd? Får ikke Sarah og Chuck godt betalt av CIA for den jobben de gjør? Casey sin base gjør meg bare mer og mer nysgjerrig, hva pokker driver de med der inne? Likte også veldig godt at de tok med Ray Wise som en slags manipualtiv bad guy, fyren gjorde en god rolle som Djevelen i Reaper.

 

Vel, to uker til neste episode med 5 episoder igjen. Dette virker lovende, og håper de forsetter med klassiske Chuck-oppdrag for bankranet likte jeg veldig godt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...