Gå til innhold

Hva er inntrykkene dine av Halo 3 så langt?


Ingenting

Anbefalte innlegg

Akkuratt sånn som det er nå, så tror jeg att fler enn 10-20% av 360 eiere bruker Live.

 

de har jo hva? 6mill brukere der nå? og det er solgt 11mill konsoller eller noe?

 

Ikke kan jeg regne noe særlig, men det er mer enn 20%.

9586509[/snapback]

 

Det er antall som noengang har logget seg på Live. Altså silver brukere også og det er klart flest av de. MS går ikke ut med hvor mange som har gold abonnement så det er nok ikke mer enn 2-3 millioner maks tipper jeg.

 

Det viser også at omtrent halvparten ALDRI har logget seg Live enda det er helt gratis og det bare å laste ned demoer o.l for alle og enhver. Online er fremdeles et godt stykke unna normalen når det gjelder konsoll eiere.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Halo 3..hadde ikke forvente noe som helst av det spillet, siden jeg ikke har hvor noe Halo fan, har test både 1 og 2, kompis av meg kjøpte spille, vi satt oss ned i går å spilt splitscreen, spilt først 6 kapitlan, faktigs så likt jeg det, var morsom å spille 2 stykker i lag, skal gjøre oss ferdig i dag, før vi start på Legendary.

 

Hadde ikke plan om å kjøpe det, men for se om man kommer til å gjøre det...

Lenke til kommentar
Halo 3 har ikke antialiasing^^

9586682[/snapback]

 

Halo 3 har antialiasing ser du....

 

Pga. lang viewdistance og store områder, så ville det krevet ufattelig mye å ha full antialiasing(16x) og ha det over de områdene som er langst bak i brettet som de fleste driter i.

 

Som jeg kommenterte i omtalediskusjonen av Halo 3, så ville jeg lett gitt det 10/10 :D

Lenke til kommentar

Har hatt spillet noen dager nå, men har ikke hatt tid til så mye spilling, men nok til å komme med et første inntrykk. Var veldig spent da jeg satte inn discen, men fikk ikke samme WOW! følelsen som jeg fikk med Bioshock. Men etterhvert som jeg ble varm i trøya etter noen hektiske kamper, ble smilet bredere :D Grafikken er veldig bra, skjønner ikke hvorfor en del klager på det da. Er så langt veldig godt fornøyd selv om jeg ikke har kommet langt i spillet.

Lenke til kommentar

Angående grafikken så synes jeg det er utrolig hvor ujevnt bra forskjellige deler av grafikken er, visse deler som for eksempel vannet ser absolutt fantastisk ut (mye bedre enn vannet i bioshock for eksempel), mens andre deler som ansiktene til de menneskelige soldatene ser helt forferdelig ut. Og skuffende nok så er det litt "pop-up", men ikke så mye at det blir irriterende.

 

63562-halovann.jpg

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981234789

jeg trekker tilbake det jeg sa tidligere i tråden,

når man kommer forbi første og andre level, så er det bare wow hele veien,

veldig episk og stort.. artig story

ville gitt spillet en sterk 8/10 kanskje 8.5 nesten 9 fordi MP delen er helt ekstrem...

Lenke til kommentar

Da har jeg og runnet det.

 

Synd at triologien er over :cry:, men det måtte jo slutte en gang.

 

Selv syntes jeg spillet var veldig bra, og det stod opp til forventningene, men jeg fant liksom ingen enkeltbaner som er gøy å spille om og om igjen, slik som det er mange av på Halo: CE. Jeg har ikke prøvd MP, men kampanjen var gøy, og fin avsluttelse på spillet :p

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Jeg skjønte imidlertid ikke helt hva som skjedde. Siden Master Chief og The Arbiter og Cortana var i samme fly, hvordan overlevde ikke Master Chief, mens i hvertfall Arbiter overlevde?

 

Uansett, selv sitter jeg og venter på neste spill i sagaen, så vi får fortsettelsen :D (eller håper da, for det er nok over nå. Bungie har vel sagt det og)

 

EDIT: Fant ut av det i rødt ved å se filmen etter ending credits :D

 

Slutten er i hvertfall åpen for en Halo 4, så man vet jo aldri... Ettersom Halo triologien har vært så ekstremt populær, så forundrer deg meg faktisk om det ikke kommer et til spill.. Når det kommer vet jeg ikke, og det må jo ikke være fortsettelse på denne historien heller, selv om jeg mener det burde det :p

 

EDIT: Fikset spoiler :)

Endret av _Zeke
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...