Gå til innhold

Siemens S55, hvor?


Makkak

Anbefalte innlegg

Hei! Har søkt rundt omkring og vet ikke om flere plasser eller muligheter til å finne ut hvor de har S55 med kamera, inne. Noen her som vet hvor det er mulig å få tak i S55? Kan jo selvsagt vente til komplett.no eller mpx.no får den inn. Betaler glatt noen hundringser ekstra for å få tak i denne herligheten NÅ. 8)

 

mvh

 

Makkak

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

S55 kommer med kamera kommer inn til butikkene i slutten av denne måneden. Telefonen uten kamera er kommet inn i de fleste butikker iallefall her I Stavanger. Var å kikker på den sist fredag, men ble ikke mektig imponert. Vurderte den selv faktisk som en erstatning til min T68i, men når det ikke er Highspeed på S55, samt at oppløsningen på skjermen ikke var noe bedre enn T68i så lot jeg det hele være.

Dessuten synes jeg at knappene ikke var det helt store særlig, særlig gjaldt dette menyknappene. Disse var for små og lite tilgjengelige, men alt er jo en vanesak.... Ellers var det flere andre småting som jeg ikke likte, bl.a veldig mye trykking for å komme inn på det valgte man ønsker.

Så min konklusjon er som følger at dette er en dårlig kopi av T68i. :evil:

Lenke til kommentar

Prøve knappene på S55, og synes de var kjempedigge. Menyknappene var heller ikke til å klage på. Slik føler jeg det iallefall, men som sagt er det jo individuelt. Oppløsningen på skjermen kunne vært bedere, men er brukbar.

 

MÅ ha meg den mobilen snart, men må seff ha kamera for at det skal være aktuelt.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...