Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Legge inn Vista på ny PC? Umulig?


Anbefalte innlegg

Når jeg skal legge inn vista på den nye pcen min så spør den etter drivere for cdrommen. Det går rett og slett ikke ann og legge det inn. Dvd drevet mitt har sata grensesnitt som harddiskene mine også har. Er dette problemet mitt?

Fordi jeg får lagt det inn hvis jeg tar den gammle cdrommen min som bruker vanlig IDE kabel.

Kjenner fler og som ikke får lagt inn windows pågrunn av samme problem. Hva gjør man hvis man ikke har en gammel ide spiller liksom?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har opplevd at en Plextor S-ata brenner hadde tildels store problemer med Nvidia's brikkesett, mens Via og andre ikke. Vet ikke om dette var brenneren min. Men alikevel at Vista spør etter drivere for brenneren høres rart ut. Kan hende du må legge inn drivere til brikkesettet manuelt med diskett eller minnepinne. Dette har fungert for meg

Lenke til kommentar

...mulig dette er et longshot, men kanskje verdt et forsøk....

 

Kjenner ikke ditt hovedkort, men mitt kommer ihvertfall med to moduser for SATA. "Performance" / ACHI eller noe sånt, som støtter hot-swap, NCQ, daisy-chaing og Gudene vet hva, og "vanlig", som virker som et helt standard IDE-grensesnitt. Noe av poenget med SATA var jo tross alt at det skulle være likt som EIDE / PATA, slik at man SLAPP å skrive nye drivere osv......

 

Jeg kan ikke kjøre den i Performance siden XP ikke støtter det - jeg installerte jo FØR jeg satte den til ACHI, og nå tryyyyner Windows så det synger - ingen NCQ på meg altså ;)

 

Uansett, med litt flaks så kan det hende SATA-brenneren din oppfører seg som en vanlig IDE-brenner hvis du setter din SATA-kontroller til "vanlig", uten alle lure triks. Kanskje det funker for deg? :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...