Gå til innhold

Kjøpe Bioshock med steam?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tull, dette skjer alltid ved lansering av større spill. Det er en av bakdelene ved å betale nesten halvparten av "norsk" pris og få spillet levert rett i pc din..

 

Dog det vil nok bare ta en liten stund før den aktiveres på normalt vis.. ingen servere eller systemer er designet for å håndtere de millionene forespørsler de får bare iløpet av den første timen av lansering.

Lenke til kommentar

Som sagt på Steam forumet, dette er ikke Steam sin skyld. Hadde det ikke vært for "Key Activation Serveren" så hadde vi kunne spilt dette spillet allerede. Det er 2k med sin idiotiske piratsikring som har ødelagt launchen til et ellers eksemplarisk spill. Dette er veldig dårlig PR som Selvin sa.

Lenke til kommentar
Jeg tok med meg min kopi hjem i går, var ikke snev av problemer da. Er sikkert som sagt tidligere i tråden at for mange brukere prøver å aktivere samtidig.

9351471[/snapback]

 

 

Vel når du aktiverte så var det vel ikke 2 millioner steam brukere som samtidig prøvde å aktivere?

9351496[/snapback]

 

Nettopp, jeg aktiverte min i en periode da spillere generelt sett ikke gjorde det, så da kan det vel "bekfreftes" at dette rett og slett er et problem som skyldes MANGE brukere. Ikke glem at NØYAKTIG det samme skjedde med HL2, for enkelte tok det dager før de hadde fått godkjent sin kopi.

Lenke til kommentar
Flere dager!? Ikke skrem meg nå, elf_man.

9351611[/snapback]

 

Jepp, jeg fikk som vanlig min kopi et par dager før release, og satt klar som et skudd da vi kunne aktivere. Var heldig og slapp igjennom med en gang. En kompis av meg som kjøpte spillet i butikken samme dag som release, var uheldig og måtte vente to dager. Var også flere som kom innom jobben og sa de slet med det samme.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...