Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Arteta er tvilsom til kampen mot Olympiakos etter en smell han fikk i kampen mot Chelsea.

 

Da får vi se om det blir Coquelin/Chamberlain eller Coquelin/Ramsey i morgen da. En ting er hvertfall temmelig sikkert og det er at Coquelin kommer til å starte..

 

"I went from being No 1 to No 3 almost overnight, but I tried not to think about it. Maybe I should have left one year earlier, but I had a contract that was too good to refuse." - Almunia

 

Dette gjelder nok for flere i klubben.

 

Definitivt. Chamakh, Squillaci, Fabianski, Bendtner og Denilson er vel alle spillere som ikke har forlatt klubben grunnet nettopp dette..

Lenke til kommentar

Blir nok Coquelin og Ramsey tipper jeg.

 

Får håpe Arteta uansett er tilbake raskt.

 

Tipper det jeg også. Hadde vært artig med Chamberlain sin energi og entusiasme der, men syntes vitterlig ikke han fortjener å starte. Vært temmelig svak hittil i år.

 

Ellers er det selvfølgelig bare å håpe at Arteta ikke mister noen kamper. Sammen med Cazorla vår klart beste spiller. Blir han skadet i en lengre periode så kommer vi til å slite noe vanvittig. Diaby er ikke akkurat en spiller man kan stole på at skal holde seg skadefri heller, men heldigvis nærmer Wilshere seg førstelaget igjen. Coquelin - Wilshere kan nok bite greit fra seg de også hvis Arteta og Diaby er ute en god stund.

Lenke til kommentar

Syntes ikke han var spesielt dårlig i Chelsea kampen. Ikke imponerende, men hvilken Arsenal spiller var det i den kampen?

 

Tenker mer på generelt sett. Syntes han var svak mot Coventry og det samme mot Southampton. Helt OK innhopp annet enn det, men ingenting å hoppe i taket over syntes jeg. Vårsesongen hans var også veldig laber, men igjen: Det var den fra de fleste av spillerene våre.

 

Syntes bare det virker som om han er i en formslump akkurat nå og samtidig så syntes jeg det virker som om han har mistet mye av den gnisten han tidligere hadde på kanten. Nemlig at han utfordret konstant sidebacken og kom seg forbi. Nå derimot så syntes jeg han som oftest ikke gjør det noe særlig. Derfor jeg gjerne skulle sett han få spilt litt sentralt et par ganger for å se om han heller trives bedre der og kommer litt tilbake i form.

 

Hadde dog et godt innlegg til Gervinho selvfølgelig, men det er alt jeg husker han gjorde mot Chelsea som var utenom det vanlige uten å se kampen på nytt.

Lenke til kommentar
The manager has stated that Giroud's confidence has taken a battering because of the three good chances he's missed against Sunderland, Liverpool and last weekend against Chelsea.

Wenger said:

"Olivier is upset. I told him not to worry but a striker who does not score, does not really listen to you.

"They run it through their minds over and over again.

"He had a chance against Liverpool, a chance against Sunderland and a chance against Chelsea.

 

Ahahahaha. Visste det!

 

The big decisions are made before the game in selecting the team. And then the substitutions are usually decided before the game, unless there is an injury to a player, which would force an unplanned change.

 

Latterlig. Igjen et bevis på at Wenger er svak taktisk som velger byttene på forhånd og ikke basert på kampbildet.

Lenke til kommentar

Du vet at Wenger er suspendert og ikke får lov til å kommunisere med benken i det hele tatt under kampen? Jeg er heller ikke imponert over byttene til Wenger, men sitatet ditt er tatt latterlig ute av kontekst.

 

Jeg sliter forøvrig med å se hva som er så morsomt med det først sitatet.

Endret av Atald
  • Liker 1
Lenke til kommentar
The big decisions are made before the game in selecting the team. And then the substitutions are usually decided before the game, unless there is an injury to a player, which would force an unplanned change.

 

Latterlig. Igjen et bevis på at Wenger er svak taktisk som velger byttene på forhånd og ikke basert på kampbildet.

 

 

 

Hmm ... de fleste som har fulgt Arsenal en stund er da meget vel klar over at Wenger ikke er blant de managerene som ofte gjør forandringer på taktikken underveis i kampen, basert på kampbilde eller motstander. Sånn har det alltid vært med Wenger - visste du ikke det? Mr. Wenger's filosofi er enkelt forklart som følger: "Sånn spiller vi. Uansett."

Han bytter vanligvis spillere fordi de blir slitne, og han har vel et temmelig klart bilde på forhånd hvem som blir slitne, og når. Den måten Arsenal spiller på, med stort press over hele banen, hele tiden, det tar på for enkelte av spillerene. Kantspillerne som regel.

Så kan det selvfølgelig dukke opp problemer/skader utenfor "skjemaet" som gjør at Wenger vil gjøre forandringer på byttene. Men endre taktikk underveis? Jeg kan ikke huske sist jeg så Wenger gjøre det - må ha vært på nittitallet en gang - som følge av en utvisning kombinert med at alle innbyttere var brukt opp.

 

At det er latterlig, får stå for din regning. Selvfølgelig hadde Mr. Benbjo gjort det mye bedre som manager i Arsenal enn Wenger ;P

 

 

Edit: Heisann ... Arsenal - Olympiacos blir sendt "gratis" på Viasat 4 i kveld. Hyggelig - jeg er så vant til at det er ManU eller Chelsea's kamper som blir foretrukket på "gratis"-kanalen.

Endret av thomit
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Giroud har allerede mislykkes. Han takler ikke presset eller nivået. Han er for svak mentalt til å klare overgangen til en "stor" klubb, dessverre.

 

Det morsomme er ironien i akkurat dette.

Rar konklusjon. Se på Torres, som gjorde en god jobb i PL, men så stoppet det plutselig. Trenger ikke å ha noe med ligaen og gjøre. Hvor lang tid det kommer til å ta er umulig å si. Han kan starte å score neste kamp, eller det kan ta lang tid. Kommer an på hvor mye tid Arsenal og Wenger er villige til å bruke på dette prosjektet. Frem til jul har dere vel få alternativer, med mindre dere fortsetter med Gervinho som spiss. Er vel heller ikke så uvanlig at en spiller trenger litt tid for å tilpasse seg i en ny liga.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Han har da ikke mislykkes etter så få kamper, det er alt for tidlig å si.

Gutten trenger å venne seg til nytt lag, ny liga og ny spillestil så det er alt for tidlig å avskrive han enda.

 

Henry brukte 9 kamper før han scoret om jeg ikke husker feil i farta, og vi vet jo hvor det endte.

 

Denne unnskyldningen du trekker frem er bare tull. Hva har nye liga/lag/spillestil å gjøre med at han misser hver eneste 100% sjanse han får? Han er rett og slett ikke noen avslutter. Hans eneste gode egenskap er bevegelse uten ball. I alle andre aspekter er han ræva

Lenke til kommentar

Du får gjerne avfeie det som tull, men man ser tydelig på hele mannen at han ikke er komfortabel enda, og det går selvsagt ut over prestasjonene slik det vil gjøre med enhver spiller.

Selv verdens beste spisser bommer på 100% sjanser hele tiden, det er små marginer. Men med selvtillit og flyt kommer også den lille flaksen som gjør at ballen oftere går innenfor enn utenfor stengene.

 

Fyren trenger selvtillit og noen gode kamper, for en avslutter har han allerede bevist han er i sin karriere, og nå må han vise at han kan finne den formen igjen for oss.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...