Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nedturene kommer på løpende bånd, både på skade- og resultatfronten. Det var lett å se at spillerne fortsatt var slitne etter Barca-kampen. Nå har de en hvileuke før vi møter WBA i en kamp som må vinnes. Hvis vi vinner, er vi a poeng med United, og i motsetning til dem har vi nå bare én turnering å fokusere på. Vi kommer til å slite dersom vi må fullføre sesongen med Squiscielny som stopperpar, men forhåpentligvis kan vi hente tilbake Kyle Bartley, som virkelig har imponert for Rangers.

 

Ellers var det utrolig godt å se Ramsey tilbake i Arsenal-drakt. Forhåpentligvis starter han neste kamp, og viser at han fortsatt er et av balløyas ypperste talenter.

Lenke til kommentar

Ahahahahaha. Squillaci og Kos som stopperpar resten av sesongen? Jeg ler meg i hjel. Det er helt utrolig tragikomisk.

 

Skadeliste: Fabianski, Szczęsny, Vermaelen, Djourou, Fabregas, Walcott, Song. 3 av de er ute resten av sesongen.

 

Eneste vi har å kjempe for nå er direkte plass i CL neste år. PL kan vi bare glemme. Det kommer til å bli mange poengtap fremover med det vaklende forsvaret og den ekstremt defensive midtbanen som skaper sånn ca 0 fremover. City er 4 poeng bak og Chelsea er 6 poeng bak. Arsenal skal nok konsentrere seg om å holde de bak seg. Jeg tror Arsenal bare kommer til å ta rundt 12 poeng på de 10 siste kampene. Tap mot Pool, Man U og Tottenham. Vanskelige bortekamper mot WBA, Blackpool, Bolton, Stoke og Fulham. Eneste sikre kampene er Blackburn hjemme og Aston Ville hjemme.

 

Ramsey tror jeg vi må være meget tålmodige med. Tror han kommer til å slite mentalt en stund fremover mtp beinet.

 

Til sommeren håper jeg på litt opprenskning både av stall og management.

Endret av Benbjo
Lenke til kommentar

Oppi all elendigheten så er det værste at Djourou blir skadet. Det er faktisk helt krise, og vi kommer hvertfall ikke til å vinne ligaen med han på sidelinjen. Fuck.

 

Noen rapporter fra den kanten enda? Hvis det var skulder ut av ledd betyr det nødvendigvis ikke lang tid på sidelinjen.

 

Edit: Må lære meg å lese alle innleggene

Endret av Chicharito
Lenke til kommentar

Jeg kunne tenke meg at noen oppretteter en poll i denne tråden der Arsenal supportene kan stemme på om de ønsker Wenger som manager fra neste år eller ei. Personlig, hvis jeg var en Arsenal gutt, ville jeg vært meget tvilende. Siden Graham's defensive organisering forsvant ut døra med Adams og Keown mfl har ikke Arsenal klart å forsvare seg som en enhet. Det er rett å slett jævlig naiv fotball og det kjøpes for lite etablert kvalitet (som jeg sutrer over i vårt tilfelle også). Laget dere stilte i dag burde på papiret voldtatt midtbanen vår til skogs og det er merkelig at Wenger aldri lærer av feilene sine. Når man åpner seg som dåsa til Linni meister på Old Trafford så taper du, nesten uansett hvor dårlig lag vi stiller med. Kunne fort rent inn en eller to goaler til på slutten (ikke at det hadde vært fortjent utifra spill, men dog) og da ville det blitt ydmykende sifre mot det som strengt talt må kunne kalles b-rekka til United. Selvsagt sliter dere med skader selv, bevares, men med Arshavin, Wilshere, Rvp og Nasri skulle det være mulig å spille bedre mot stolpene Brown, O'shea og Gibson.

 

6 år er ingen tilfeldighet.

 

Edit: Ikke ment som en provoserende post. ypper til seriøs debatt, om noen er "keen" :)

Endret av Game
Lenke til kommentar

Wenger kan få livstidkontrakt for min del. Fantastisk mann som har lagt ekstremt mye arbeid, og dedikert livet sitt til Arsenal. Han har selvfølgelig mangler som alle andre managere (sta, gjerrig, liten taktisk forståelse). Men det er virkelig bemerkelsesverdig at Wenger har klart å bygge et av Europas beste lag på lommerusk. Faktisk koster hele førsteelleveren til Arsenal like mye som en enkeltspiller på Chelsea, likevel ligger vi høyere på tabellen.

Nå som lånet er krympa og vi har fått et stort overgangsbudsjett, kan vi virkelig glede oss til årene som kommer. Jeg er skråsikker på at det kommer mange store signeringer i de neste sesongene.

Nei, Wenger skal få sitte til han pensjonerer seg, så skal Gud (Bergkamp) ta over klubben.

 

Morsomt at folk kritiserer det elendige forsvaret til Arsenal, og hyller det fantastiske forsvaret til United, når Arsenal har sluppet inn færre mål i ligaen, og har hatt flere clean sheets enn United. PS! Er enig i at forsvaret i dag var en vits.

 

De store signeringene og trofeene vil komme.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Haha, Wenger kommer aldri til å få sparken av Arsenal, og godt er det.

 

Det ser ut til at Bartley ikke kan bli hentet tilbake, da han allerede har spilt i to andre divisjoner denne sesongen. Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror det er en regel som sier at man ikke kan spille i tre forskjellige divisjoner i samme sesong. Kanskje Miquel tar steget opp?

 

Ellers ble 18 år gamle Benik Afobe MotM i dag, for tredje gang på rad.

 

Edit: Herlig innlegg, Vestaa.

 

Edit 2: Aaron Ramsey har fått seg Twitter!

 

Thank you for your support today!gutted we lost,but still have the league to go for!Great to be back out there playing for arsenal again!

 

Ramsey var en av våre bedre spillere da han ble byttet inn i dag. Jeg har en følelse av at han kommer til å bli overraskende viktig i sesonginnspurten.

 

http://www.youtube.com/watch?v=nuzbOpgiJ7c

 

Han har spilt hele tolv profesjonelle kamper denne sesongen, og nærmer seg forhåpentligvis toppformen. Dessuten har han egenskaper vi sårt har savnet i de siste kampene.

Endret av Le Professeur
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det var en grunn til at jeg ønsket Ramsey fra start mot United. Er som Wilshere en spiller som virkelig kjemper for laget sitt og apropos Wilshere. For en spiller han er. Fremtidig kaptein for certain.

 

Denilson har jeg siden 08/09 sesongen ikke sett noe særlig av at han innehar kvaliteter/mentalitet til å klare seg i Arsenal. Diaby er rusten som bare f..., men allikevel blir han 25 år til sommeren og det virker ikke som om han har kommet seg over skadeproblemene og ei heller funnet noe slags stabilitet ennå.

 

For min del kan vi kvitte oss med begge disse to og heller satse på Ramsey, Lansbury og Frimpong. En ting alle disse tre har til felles er at de virkelig har vist vinnerinstinkt.

Lenke til kommentar

Det var en grunn til at jeg ønsket Ramsey fra start mot United. Er som Wilshere en spiller som virkelig kjemper for laget sitt og apropos Wilshere. For en spiller han er. Fremtidig kaptein for certain.

 

Denilson har jeg siden 08/09 sesongen ikke sett noe særlig av at han innehar kvaliteter/mentalitet til å klare seg i Arsenal. Diaby er rusten som bare f..., men allikevel blir han 25 år til sommeren og det virker ikke som om han har kommet seg over skadeproblemene og ei heller funnet noe slags stabilitet ennå.

 

For min del kan vi kvitte oss med begge disse to og heller satse på Ramsey, Lansbury og Frimpong. En ting alle disse tre har til felles er at de virkelig har vist vinnerinstinkt.

 

Synes også vi bør kvitte oss med Diaby og Denilson, men det kommer ikke til å skje. Wenger kommer ikke til å tvangsselge dem og tviler på at noen klubber er interessert.

 

Hovedmålet blir uansett å finne en erstatter for Fabregas. Vi har sett gang på gang hvor blekt, uinspirert og ukreativt laget blir uten ham. Mulig Nasri må omskoleres fra kant til midtbane.

 

Når det gjelder forsvaret så har de en enestående egenskap til å ikke klare å forsvare seg kollektivt. Se på det første målet til Messi f.eks sett bortifra at Fabregas serverer dem målet på et sølvfat. Begge midtstopperene kaster seg frem for å stoppe ballfører og gir Messi evig mye rom.

 

Midtstoppersituasjonen må vi også se an. Squillaci er en katastrofe på linje med Silvestre, men Wenger kommer aldri til å selge. Vermaelen er ute resten av sesongen og har ikke spilt på et år når neste sesong begynner. Tipper han blir 3-4 valg. Ingen garanti at han kommer tilbake på et høyt nivå heller. Å ikke spille på et år er mye for en fortballspiller. Det har ødelagt Eduardo og Rosicky. Vi vet heller ikke hvordan Ramsey kommer til å takle det.

 

Hva gjør vi resten av denne sesongen med bare 2 seniorer som kan spille på midtstopperplass? Song kan spille der til nøds, men det er overhengende sannsynlig at en de de blir utvist eller skadet. Skal Miquel spille? Joda, han var god mot Leyton Orient, men det er et langt steg fra LO til Liverpool f.eks. Jeg mener at vi er heldige om vi kvalifiserer oss direkte til CL.

 

Når det gjelder det jeg sa om management var det ikke Wenger jeg først og fremst siktet til. Jeg burde heller kanskje sagt trenerteam. Klubben må ansette en mental trener/psykolog. Det blir for dumt at laget fullstendig kollapser med en gang de har en "sikker ledelse".

 

Dessuten ønsker jeg en trener med hovedansvar for forsvaret. Eventuelt sparke ham som har denne rollen nå. Laget MÅ lære seg å forsvare seg kollektivt før man kan tenke på å vinne noe som helst. Mange av de målene vi har sluppet inn denne sesongen hører knapt hjemme i tippeligaen.

 

Til slutt må vi skaffe et nytt physioteam. Jeg aner ikke hva de gjør, men det er helt klart feil. Se for eksempel på Antonio Valenica. Spilleren brakk ankelen i september og var tilbake i februar. Hadde denne spilleren spilt på Arsenal hadde han vært tilbake i oktober-november neste år. Nani fikk skulderen ut av ledd tidligere denne sesongen og var tilbake til neste kamp. Djourou er ute resten av sesongen. Det finnes langt flere eksempler. Jeg nekter å tro at dette er tilfeldig.

 

Sånn, klaging over :)

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Egentlig synes jeg det er helt greit at vi røk ut av cupen i går. En ting er at vi ikke spiller optimalt, men en annen ting er at disse turneringskampene ikke er annet en nederlag og skader for oss. Vi har fått skader i alle de siste turneringskampene vi har spilt:

 

Carling Cup finalen: Van Persie

Barceolna-kampen: Szczesny

I går: Djourou

 

Jeg velger å se positivt på det. Vi har et kamp-program der spillerne endelig kan restituere seg mellom matchene, i tillegg er det kun én ting å forholde seg til nå. Dette kan være en fordel for oss i ligainnspurten.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...