Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I Arsenal vil jo Vardy måtte bryne seg på mye mer defensivt organiserte lag enn han er vant til og han vil ikke få i nærheten like mye boltreplass som han ofte fikk i Leicester. Lag legger seg dypere og mer kompakt mot Arsenal enn de gjør mot Leicester og jeg er ikke så sikker på at Vardy ville vært en like stor suksess i Arsenal. 11 mål scoret han som ikke var straffe eller kontringer. Og med mindre vi møter Bayern eller Barcelona etc så er det snevert med kontringsmuligheter for Arsenal da mindre lag vet bedre og vi har allerede andre dyktige straffetakere. Men joda sikkert ikke ett dumt kort å ha på hånda når vi møter mega klubbene i Europa som setter høyt press.

 

Men Vardy er jo ikke en tekniker eller dribblefant, Men liker og utfordre på fart og akselerasjon og han er en god avslutter.

 

Jeg ville heller sett oss bringe inn en spiss med flere strenger og spille på. Føler Welbeck har potensiale til og bli en komplett spiss da. Welbeck er hurtig, Han har god teknikk og kan utfordre både med fart og dribblefanterier og gjennom det er han istand til også å skape sine egne sjanser. Han er og stor, sterk å atletisk med en stor arbeidskapasitet og han kan utfordre bra i lufta eller andre fysiske dueller. Men han er desverre en kriminelt dårlig avslutter og tilsynelatende rimelig skade utsatt.

 

Av PL spisser som kan være mulig og slå kloa i så er Lukaku for meg ett mer fristende alternativ enn Vardy fordi han er omtrent som en videreutviklet Welbeck og har alt som Giroud har bare han har i tilegg fart og ett vannvittig driv når han setter igang samt at han kan dribble av forsvarere og bruker størrelsen sin mer til sin fordel og bøller forsvarere mere.. Han er jo og knapt 23 år gammel og vil bare bli bedre med tiden.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-PJ426FqLv6

Enig. Er veldig skeptisk til Vardy. Men hvem vet, han føler seg nok ganske så ustoppelig etter forrige sesong. Selvtillit er ikke noe bør må undervurdere.

Lenke til kommentar

Kinkig situasjon for Vardy egentlig. Arsenal er ikke den mest attraktive klubben han kunne endt opp i, men et dårlig EM og transfer stocken hans ville falt mange hakk. Forståelig at Arsenal ønsker å få det gjort før EM, da et godt EM kan gjøre det vanskeligere å få signaturen til Vardy igjen.

Lenke til kommentar

Vardy er et resultat av et vanvittig momentum i et svært godt kollektiv. Mannen hadde kun 5 mål på 34 kamper i fjor.

 

Har null tro på at han gjør suksess med Arsenal. 29 år og har hatt én god sesong på dette nivået. Jeg mener vi bør se etter andre løsninger.

Er vanvittig enig med deg.

 

Bare fuzz hele greia. I likhet med Suarez, Cavani, og sist men ikke minst Benzema etc.

Endret av #Wengerout
  • Liker 1
Lenke til kommentar

This > Sex:

 

Griezmann skjer ikke. £50m prislapp.

 

Mkhitaryan dog på høyresiden. Blir linket en del til oss om dagen etter at han nekter å skrive under på kontrakt. Ryktes om £20-25m.

 

Tenk å få Xhaka, Vardy og Mkhitaryan til en samlet prislapp på rundt £70m. I dagens marked er det virkelig value for money.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

hei hei hei, Carzola må være i 11eren.

 

Meh.

 

Bytt ut Griezmann med Mkhitaryan så begynner vi å snakke.

 

Personlig er jeg ikke noe fan av Mkhitaryan.

 

Griezmann skjer ikke. £50m prislapp.

 

Er det nå jeg skal si "So what?". Vi har råd til en tre-fire sånne i året. Men jeg er enig at han er urealistisk. Når det er sagt er han fortsatt den jeg ønsker med der ute. :p 

Endret av MartinF
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...