Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan forføre damer ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hei,

 

jeg ser ofte at noen menn er veldig flinke til å forføre damer, mens andre ikke. Alt det er uavhengig av hvordan de ser ut. Noen leker med damer, deres følelser, knuser dem emosjonelt og finner en ny dame....og slik fortsetter de.

 

Hvordan gjør de det?  :hmm:

9284329[/snapback]

 

Tja , av egen erfaring vil jeg si at det hjelper utrolig mye å være seg selv og oppføre seg helt naturlig :)

 

Ikke for mye selvskryt er også en ting som jenter setter pris på.

 

En ting som også er viktig , det er å ikke legge lista altfor høyt... ser man ut som Gollum er det liten sjangs at Charlize Theron vil snakke med deg ;)

Det jeg mener her er at første inntrykket betyr alt , det første man ser etter når man kommer inn i et rom er en jente/gutt som har et utseende man liker.

 

Hvis det står 2 jenter siden av hverandre og den ene er penere enn den andre så går man som regel bort til den som er penest. Dette vil ikke si at hun passer for deg , men det er utseendet som gjør at man vil ta kontakt med en person for så å finne ut om de passer sammen.

 

Mange jenter som blir "lekt" med av menn , det kan godt være menn som blir lekt med av kvinner og alt dette kommer oftest av dårlig selv bilde. Hvis man har dårlig selvtillit blir man ofte "fanget" opp av disse menn/kvinner som har spesialisert seg på å se ut akkurat disse personene.

 

Her går det ofte på adferd og observasjoner , det er viktig å ikke kaste seg over den første og beste man ser på feks et ute sted.. men kanskje bruke litt tid til å se på "markedet" og finne seg noen man liker både utseende og oppførsel.

 

Man vil etter en stund se hvem som kan være mulig å sjekke opp.

Lenke til kommentar

"Hei - <navnet ditt> her, og du?"

 

Deretter er det å være seg selv.. Om dette er på byen? Dans.. Om det

er på vors? Del drikke, drit deg ut litt. Om det er på nach? Vel, da er du

egentlig i boks :)

 

Få nummeret og ta opp kontakt, vask og rydd hjemme, og få henne for eks til å komme å se film.

Ikke nødvendigvis aleine.. Men etterhvert? Fortell henne hva du mener

om henne, gi riklig med kompliment.. Men vær ærlig. Om du prøver

deg på en "Du har så vakre øyne", kan det fort gå i dass.

 

Klarer du dette har du, 1. Funnet ut mer om dama, 2. Hatt kontakt og vist

hvem DU er og 3. Lagt grunnlaget for å finne på mer..

Endret av Chri3tian
Lenke til kommentar

helt enig med steffypants

om jeg var 100% "meg selv" på fest hadde det endt med at jeg hadde gått bort til den peneste jenten og begynt og snakke om overklokking eller noe sånt (som sikkert hadde fungert jævli bra om hun var into pc'er og sånt men...)

Men hva om du faktisk syns at hun har veldig vakre øyne?

Har det lett for å bli feid bort fordi det er veldig "standard"?

9293347[/snapback]

om man ikke bruker ord som "vakre" så burde det gå helt bra, en gang jeg komplimenterte (vet ikke om det ordet finnes) øynene til ei ble hun helt rød i annsiktet og begynte og le/fnise. GREAT SUCCES!

Endret av 2r3fo
Lenke til kommentar
Dere har sikkert merket dere at 90% av alle jenter velger heller en som er litt selvgod, sarkastisk men har godt humør istedenfor han som er seg selv.

9301573[/snapback]

"Å være seg selv" er jo et veldig vidt begrep. Men så vidt jeg forstod deg så mener du at "å være seg selv" vil si å sitte inne i en krok å sutre? Det er feil.

 

Jeg er av den oppfatning av at "å være seg selv" er omtrent det samme som å ta egne valg Hvis noe føles riktig, skal du gjøre det, og hvis noe føles feil, skal du ikke gjøre det.

 

Men hvis det eneste som føles riktig er å sutre inne i en krok og sutre, så må du forandre på deg selv. Du må stille deg selv spørsmålet: "Hvorfor i all verden sitter jeg her? Hva har jeg å tape på å ha det gøy?"

 

Jeg tror hele poenget med alt dette "være seg selv"-snakket er å ikke late som om du er noen annen enn den du er.

Lenke til kommentar
Hei,

 

jeg ser ofte at noen menn er veldig flinke til å forføre damer, mens andre ikke. Alt det er uavhengig av hvordan de ser ut. Noen leker med damer, deres følelser, knuser dem emosjonelt og finner en ny dame....og slik fortsetter de.

 

Hvordan gjør de det?  :hmm:

9284329[/snapback]

 

Here we go again

 

"Vær deg selv" er noe alle vil si i mangel på et bedre svar. Såklart skal du være deg selv, men greia er det at en vakker kvinne opplever så mange som skal "være seg selv" at hun vil komme opp med naturlige forsvarsmekanismer for å bli kvitt alle potensielle beilere. Hun har rett og slett ikke tid eller lyst til å bli kjent med alle som skal "være seg selv". Jeg fant dette litt vanskelig å tro helt til jeg dro med en venninde av meg ut (som er en klar 9.5). Hun vet jeg driver med game og jeg ba hun ta med meg ut for å vise henne litt av hennes verden. Du vil bli sjokkert over hvor mange som vil prøve å få kontakt på helt merkelige måter.

Jeg stelte meg på siden av henne så det ikke så ut som vi var sammen, og hun stod å gav tegn til meg på alle som sjekket henne ut, eller sjekket henne opp. Den kvelden endret mye av synet jeg hadde på kvinner i kjøttmarkedet.

Førsteinntrykket er veldig viktig, men det er ikke alt som jeg så ble nevnt her.

Du må fange oppmerksomheten hennes fort. veldig fort. De første 2-3 sekundene eksisterer kun for at du skal kjøpe deg de neste 10-15 sekundene. osv...

Sjangsen er stor for at før du i det hele tatt har tatt valget om å gå bort til henne, så vet hun allerede at du er på vei. Hun har "lest deg" allerede som en potensiell beiler.

Det som er artig med sjekking og forføring, og noe som interesserer meg, er det faktum at det som ofte virker som det overhodet ikke fungerer, faktisk fungerer...

Menn har en oppfatning at hvis man gir hun masse komplimenter, ringer henne ofte, er enig med alt hun sier, prøver å finne likheter i alt (for så å forsterke det), så vil hun til slutt like han. Dette har samfunnet og oppveksten lært oss (les: Vær en gentleman), og det er lett å kjøpe disse argumentene.

Men da stiller jeg spørsmålet: hvorfor går så mange menn på trynet når de gjør dette? Kan det faktisk ligge noe mer under denne fasaden av blomster og sjokolade?

Det gjør faktisk det.

 

Det er mange som forsøker å rette på disse feilene, ved å lære seg kunsten å forføre. Enten gjennom å dra på seminarer, lese bøker, henge med folk som kan dette osv.

Daglig får jeg spørsmål fra menn som trenger hjelp med kvinner, og alle leter etter den magiske pillen. Sjekkelinjene.

Saken er det at du må først gi slipp på det mølet du har blitt servert livet gjennom og faktisk begynne å jobbe med deg selv.

 

Skulle gjerne skrive mer, men jeg har en del jobb å gjøre.

 

Bare en ting til før jeg går: Ikke gå rett bort til hun du vil ha. Begynn med venninden. Vakre kvinner har ofte med seg en venninde for å blokke for alle som forsøker å forføre henne.

Så varm først opp hele gruppen, gå etter venninden og når du føler det er riktig, så går du over på hun du vil ha.

 

Kommer nok til å skrive mer her etterhvert. men må som sagt smyge!

 

Pick-Up-Artist

Endret av PUA
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...