Gå til innhold

Er du snill mot gamle?


Enceladus

Anbefalte innlegg

Hjelper du gamle damer over veien? Gir du plassen din til den gamle herremannen på bussen med stokk og gikt når det ikke er andre ledige plasser? Prater du med de som ser ensomme og triste ut på en benk i parken?

 

Jeg bruker å gjøre det. Men jeg er litt klossete føler jeg, spesielt når det gjelder å feks. føre en gammel over gata. Men de blir så glade og muntre når jeg er hyggelig mot dem, så da er jeg glad resten av den dagen.

 

Hvordan opptrer du ovenfor den aldrende generasjonen? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er veldig bra av deg, jeg proever saa godt jeg kan aa gjoere det beste, men blir heller litt irritert av den eldre generasjon til tider.

 

Her om dagen paa jobb, streiket pantemaskinen litt (Meny), jeg holdt paa og reversere den, mens en gammel dame sto bak og stakk meg konstant med "javel, skal jeg staa her hele dagen og vente paa dere da eller?" osv. Maatte bare svare med "ja tydeligvis har du ikke noe annet valg, saa du faar enten staa der og grine ivei eller bare dra herfra, greit?" og gikk uten at hun rakk og svare.

 

Ellers er jeg vel egentlig relativt hyggelig.

Lenke til kommentar

Er ikke så snill som jeg burde. Gamle folk er bare så utrolig treige, så jeg er veldig glad for at de er på butikken når vi andre jobber. Jeg er veldig utolmodig i butikkøer så når de gamle sier: "ja, jeg har en tier.. nei dette var en femtilapp" osv. blir jeg veldig oppgitt. Men den ene gangen en gammel mann har mått stått på bussen, ga jeg vekk plassen min til han.

 

Men å hjelpe gamle folk over veien gidder jeg bare ikke, det for speidern gjøre. Jeg gjør min del ved å stoppe for dem når de skal over veien, det for holde.

Lenke til kommentar
Slipper de foran meg på butikker

9237992[/snapback]

Er vel noe av det dummeste du kan gjøre.

Gamle folk bruker LAAAANG tid på å betale, finnes også dem som fortsatt bruker sjekk. og DET tar lang tid det.

De driver også å griner over priser, lager masse fuzz over 2 kroner.

+ de pleier å handle så evig mye.

 

Btw: Jeg har jobbet i butikk ja, sluttet for 2 dager siden.

prix :thumbup:

Lenke til kommentar

Jeg viser gamle all den respekt de fortjener, og gjør mitt beste for at de skal ha det bra. De er nesten alltid høflige og snille, og de krever ofte mye mindre enn de burde.

Men ingen regel uten unntak: om det kommer kjerring/mann og kjefter på meg for den minste ting gidder jeg ikke å vise dem respekt.

 

Det jeg vil si jeg bør bli bedre til er å besøke bestefaren min litt oftere.

Lenke til kommentar

Jeg er vel relativt hyggelig med eldre (liker jeg selv å tro ihvertfall) men det er en mann som jeg virkelig ikke kan fordra. Jeg jobber i butikk, og han pleier å komme når butikken er stille. Men når han går er det kø som man ikke blir kvitt på et par timer (skal sies at butikken er liten, men det finnes da grenser). Og en gang hadde han vært der, så hadde han klart å miste posen sin, eller noen tok den. Da var det altså ca 20 mennesker i kø (2 kasser der jeg jobber), og han måtte komme innom å spørre om jeg hadde funnet posen hvert 5. min (jeg hadde jo ikke tid til å leite etter den j**** posen). I tillegg så var han frekk. Da hadde jeg ikke mye tålmodighet igjen.. (fremdeles sint)

Lenke til kommentar

Er veldig hyggelig mot dem jeg,de bare virker mindre hyggelig mot meg :p

 

Satt på en busstopp og setet ved siden av meg var vått. En gammel dame kommer ved meg og stanser ca 3 meter unna,legger fra seg vesken sin på bakken og står der. Snill som jeg er skulle jeg til å reise meg opp for å tilby plassen og hva gjorde hun? Hun tok opp vesken sin og flyttet seg 5 meter til unna meg :p Som om hun trodde jeg skulle rane henne eller noe :!:

 

Men det er nå også forskjell mellom gamle man kjenner og gamle man ikke kjenner. Mange som gir søren i alle andre gamle men er kjempehyggelige mot besteforeldrene og oldeforeldrene da de har bånd til dem.

Lenke til kommentar
Haha, vi har 14 kasser på min jobb. :D

9238101[/snapback]

Min jobb er mer intim enn din så :hrm: Dessuten kan de som er faste krite :D Greit når man ikke har penger :D

 

on topic: Her for noen uker siden, når jeg var på vei hjem fra jobb, så jeg naboen sitte ute. Ho er vel noen og 70. Vi satt og prata i 2 timer før jeg fant ut at det var på tide å dra hjem :p

Lenke til kommentar

Snille mot alle som er snille mot meg. De som ikke er snille ignorerer jeg. Men søte, gamle damer smiler jeg litt ekstra til. Hender jeg spør om legitimasjon når de skal kjøpe røyk på jobben bare for å være snill :wee:

 

En gammel mann datt ved kassene på jobben idag. Han slo seg slik at han begynte å blø fra over øyet. Jeg løp for å hente medisinboksen så jeg kunne sette på et plaster. Eneste vi hadde igjen var med spiderman motiv. :!: Kan tro det så lurt ut på han som var godt over 70 år.

Lenke til kommentar
Snille mot alle som er snille mot meg. De som ikke er snille ignorerer jeg. Men søte, gamle damer smiler jeg litt ekstra til. Hender jeg spør om legitimasjon når de skal kjøpe røyk på jobben bare for å være snill :wee:

 

En gammel mann datt ved kassene på jobben idag. Han slo seg slik at han begynte å blø fra over øyet. Jeg løp for å hente medisinboksen så jeg kunne sette på et plaster. Eneste vi hadde igjen var med spiderman motiv.  :!:  Kan tro det så lurt ut på han som var godt over 70 år.

9238219[/snapback]

he he :!: *Det var et fint mentalt bilde* :)

 

Når jeg blir gammel skal jeg være så koslig så.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...