Gå til innhold

Ny PS3, hva trenger jeg?


monzilla

Anbefalte innlegg

Har nå bestemt meg for å kjøpe PS3, så Elkjøp hadde et tilbud med 3 spill og en ekstra kontroll, men nå ser det dessverre ut som det er vekke.

Har sett på SIBA, og de ser ut som de har tilsvarende tilbud, men kun med to stk spill. OK, greit, går for dette, men hva trenger jeg i tillegg? Har en 42" plasma med HDMI, må jeg kjøpe kabel ved siden av? Trenger jeg noe ekstra audio-greier? Er det noe tilleggsutstyr som er et must?

 

Setter pris på tilbakemeldinger :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du må vertfall kjøpe HDMI-kabel utenom, jeg fikk det ikke med min PS3. Tastatur er greit å ha når du skal bruke online tjenesten med konsollen, men er ikke et "must". Lyd vet jeg ikke noe om, men tviler på du trenger noe ekstra dersom du kun bruker høytalerene på TVen

Lenke til kommentar
Har nå bestemt meg for å kjøpe PS3, så Elkjøp hadde et tilbud med 3 spill og en ekstra kontroll, men nå ser det dessverre ut som det er vekke.

Har sett på SIBA, og de ser ut som de har tilsvarende tilbud, men kun med to stk spill. OK, greit, går for dette,  men hva trenger jeg i tillegg? Har en 42" plasma med HDMI, må jeg kjøpe kabel ved siden av? Trenger jeg noe ekstra audio-greier? Er det noe tilleggsutstyr som er et must?

 

Setter pris på tilbakemeldinger :)

9205644[/snapback]

 

Du trenger HDMI kabel, og om stereoen din støtter optisk lydkabel, så tar du med deg det også (anbefales) ellers kan du bruke den ledningen som følger med å plugge den røde og hvite phono ledningen i stereoen.- vær ops på at det bare er en usb kabel til å lade kontrollene med, og den kan kanskje være litt kort (om du pleier å sitte litt unna) jeg har fått tak i en usb skjøteledning, så nå går det greit å spille imens jeg lader, alternativt er å lade kontrolleren i en laptop (om du har en slik en i nærheten) så kan du spille imens du lader.. - har hørt folk lader kontroller med den stikkontakten med usb port i som følger med iPod.. men det har jeg ikke turt å prøve på..

 

lykke til :cool:

Lenke til kommentar

Syns Sixaxis kontrollen holde leenge. Det kommer jo av at rumble er fjernet. Eg har ikkje akkurat tall på kor mange timer den holder, men lenge nok ihvertfall. Du kan alltids sjekke kor mange streker du har på batteriet ved å trykke på PSN knappen midt på kontrollen. :)

Endret av Mala
Lenke til kommentar
Det er ikke noe kalitetsforskjell på bildet med tanke på forskjellige HDMI ledninger, i og med at det er digitale signaler vi snakker om her?

9212172[/snapback]

 

 

Er vel delte meninger. Du kan kjøpe en grei kabel på biltema til en 100-lapp, eller en til 5000 på hi-fi klubben.

 

Med større båndbredde, tenker da på både 7.1 lyd og 1080p bilde, vil du nok merke stor forskjell. Når HDMi 1.3 blir standard vil du merke enda større forskjell. Begynner å bli mye som stråler i en stue, mobil, wlan, elektriske motorer, div strøm-og signal ledninger osv osv, så skjerming er et must, spesielt ved lengere strekk.

 

En HDMi receiver, dessverre få med 1.3 enda, er en fordel, men optisk tilkobling fungerer også greit. Blir tamt med godt bilde, når lyden ikke står i stil, og TV-produsentene (ikke bare Qpvision) sparer der det er mulig, så lyden er langt under pari...Guitar Hero blir ikke like "party" med reiseradiolyd

Lenke til kommentar

jeg kjøpte selv en kabel til 199,- fra Ebgames. den er skjerma med 5 lag( 4lags isolerings skjerming er EU standard)

DU trenger ikke noe mer, Signalene er alt digetalt 1 eller 0 så enten så får du Alt(bilde/lyd) ellers får du ingenting.

Alle kabler solgt i norge er etter EU standard så lenge du ikke har stua di vesidna en høyspent mast, så tenker jeg Clas olsson duger meget bra.

Lenke til kommentar
DU trenger ikke noe mer, Signalene er alt digetalt 1 eller 0 så enten så får du Alt(bilde/lyd) ellers får du ingenting.

9212599[/snapback]

 

Beklager men det der er helt feil. Det er riktig at digitalt er basert rundt 0/1. Men det betyr ikke at lyd er 1 / ingen lyd er 0. Sikkert ikke det du mente men selv i digitale signaler forekommer det støy. Heldigvis støtter de fleste protokoller feilretting slik at litt støy merkes ikke, mens for mye støy(dvs 0->1 eller motsatt) kan resultere i ingen lyd eller feil lyd.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...