Gå til innhold

Crytek admits Far Cry ending was "horrible"


Anbefalte innlegg

Hoho, skulle egentlig bare mangle.

 

Crytek has admitted that the stupidly hard ending of its debut first-person shooter Far Cry was horrible, revealing that close to zero thought went into its design.

 

"Horrible. Horrible difficulty, horrible design", the developer's CEO Cevat Yerli told PC Gamer magazine (UK) when asked whether the climax of the FPS let the company down.

 

"We had people stop at two points: one group stopped playing Far Cry when the mutants appeared, and the second at the end level. The end was too difficult and the design was pretty much 'throw as much as possible in here'", Yerli added.

 

"There was no design".

 

Kilde: http://computerandvideogames.com/article.php?id=169300

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har runnet spillet og jeg ble irritert på slutten da (setter denne i spoiler for de som ikke vil at slutten skal bli spoilet)

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
man sloss mot usannsynlig vanskelig møkkamonstre som var dritkjedelig, og til slutt da man bare måtte skyte Doyle med ett lite skudd for at han skulle dø, forså se en relativt kjedelig cutscene.

 

Det var ett sinnsykt bra spill frem til slutten, men så failet det på slutten. =) De kunne ventet en liten stund til og perfeksjonert slutten imo.

Lenke til kommentar

Eneste problemet jeg hadde med Far Cry var sluttsekvensen, som var alt for kort! Jeg liker laaaange sluttsekvenser/filmer der du får følelsen av at du virkelig har utrettet noe. Ellers synes jeg Far Cry var helt digg fra start til slutt. Og det SKAL jo være vanskelig på slutten ffs! :)

 

edit. IMO er det alt for få spill som virkelig er vanskelige på slutten ...

Endret av Appleseed
Lenke til kommentar
Haha, trodde jeg var alene om å slutte det øyeblikket de monstrene dukket opp.  :!:

9192823[/snapback]

 

Der er du nok ikke alene. What a total let down. Fra å være rimelig bra og fedt nok med sydhavsøy øy og leiesoldater til doom 3 wannabe? WTF? nei... det blir bare feil...

 

Tror det er MANGE som slutta der jeg. Og det har de jo innsett selv også.

Lenke til kommentar

Wannabe? Doom 3 kom ett år etter Far Cry, men ålreit. :ermm:

 

Jeg runna Far Cry uten problemer på normal, men husker jeg tok en pause fra spillet på en-to uker når jeg kom til de aller siste fiendene. Synes delen med mutantene var et friskt avbrekk i fra resten av opplevelsen. Variasjon er en viktig ingrediens.

Lenke til kommentar

Hører visst ikke til i noen av gruppene jeg da. Ble også litt "satt ut", hvis man kan si det sånn, når monstrene begynte å dukke opp. Fortsatte spillet da, selv om det ødela en del. Siste brettet var småvanskelig, men fult overkommelig. Det merkelige var at det ble en ekstrem økning i vanskelighetsgrad fra resten av spillet. Man kunne jo forsåvidt lett se siste brettet ikke var så gjennomtenkt. En liten "dal" som de hadde pakket full med monster. Alt i alt likte jeg spillet veldig godt, Man fikk en frihetsfølelse som var veldig bra (selv om den var begrenset som regel med fjell o.l, så var det såpass stort at frihetsfølelsen ikke forsvant). AI'en var god (selv om kommentarene ikke helt stemt overens). Men det er klart, for de som foretrekker null frihetsfølelse (ofte enklere da man slipper å tenke :p), så er vel CoD-spillene gode alternativ.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...