Gå til innhold

Tråden for anmeldelser av PSN-spill


Anbefalte innlegg

Har lenge savnet et sted hvor jeg kan finne ut hva slags spill som er verdt å kjøpe på PS-storen. Derfor tenkte jeg jeg kunne opprette en tråd hvor folk kan legge ut anmeldelser av spill de har kjøpt fra PSN. Bilder av spillet er også et pluss. :)

 

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Evt. spoilere i spoilertag

 

Oppsettet kan være slik:

 

Introduksjon:

Kort hva spillet går ut på

 

Gameplay/grafikk/varighet/annet:

 

 

Konklusjon:

Hva synes du og en karakter fra 1-10. Var spillet verdt penga?

 

 

 

For å begynne skriver jeg en liten anmeldelse av Super Stardus HD:

 

Introduksjon:

Super Stardust HD er et spill der du styrer et lite romskip rundt en sfære(planet) for å skyte i stykker asteroider som svever rundt planeten. Asteroidene deler seg i mindre deler helt til de blir borte. Man får poeng og powerups etterhvert som man spiller. Det er også bosser og minibosser utover i brettene.

 

Gameplay/grafikk/varighet/lyd:

Jeg digger spillbarheten i dette spillet og kontrollene er akkurat sånn de bør være. Man styrer med venstre og skyter med høyre spak(sixaxis er ikke støttet). Det som gjør dette spillet morsomt er at man hele tiden kan oppgradere våpnene (tre forskjellige med ulike styrker/svakheter) samtidig som brettene fort blir vanskeligere. Det er dog litt kort med bare 5 brett, men hvert brett er delt inn i 5 faser. Det som gjør at det allikevel har grei varighet er at det er skikkelig vanedannende og man føler at man hele tiden må prøve en runde til. Det skal sies at jeg enda ikke har "runna" det og jeg har spilt rimelig lenge. Det går an å spille 2-player(har ikke testa det selv), men uten online-støtte. Poengene man opptjener seg legges ut på PSN og man blir ranket blant venner/alle som har spilt. Grafikken er absolutt lekker for et sånt spill, selv om jeg dessverre ikke har HD-tv. Lyden er helt ok. Ganske catchy musikk, men man kan bli lei etterhvert.

 

Konkulsjon:

Super Stardust HD er utvilsomt et spill man godt kan bruke 65 kroner på. Jeg likte det godt og er ikke ferdig med å spille det enda. Det høres da kanskje ut som et paradoks at jeg trekker for varighet, men utviklerne kunne med letthet lagt til flere brett. Det blir i tillegg litt repetitivt i lengden.

Karakter: 8,5

 

Bilder finner du her

 

 

 

Til slutt: Anmeldelsene er subjektive meninger fra spillerne og jeg vil ikke at denne tråden skal fylles opp med flaming og drittposter bare fordi folk har ulik mening om et spill. Kommentarer og synspunkter er dog tillatt :)

 

edit: La inn link til bilder

Endret av EB_Veyron
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Denna tråden trenger vi! :)

 

Helt enig i anmeldelsen din, og spillet er herlig på HD tv ;)

 

Jeg får da ta et anna spill: Calling All Cars!

 

Introduksjon:

Calling All Cars er et bilspill som passer helt perfekt som partyspill! Spillet handler om en fange har rømt i fra fengselet, og du, som dusørjeger skal konkurerre med de andre dusørjegerene om å være den som får levert skurken tilbake til enten fengsel, politibilen eller helikopteret.

 

Gameplay/grafikk/varighet/annet:

Gameplayet er bare så ekstremt herlig og hysterisk! Men ikke prøv å spill spillet alene, det er bare kjedelig. Få med deg noen venner (hvis du har) og spill ivei! Det er bare så utrolig fett! Du styrer en valgfri bil i tredje persons vinkel, og nesten alt på brettet du spiller på kan knuses! Da nevnes trær, hus, gjerder, lyktestolper osv osv! Grafikken er i tegneseriestil, noe som kler spillet helt perfekt! Varigeheten på spillet er så lenge du har venner!

 

For å vinne nye biler må du dessverre bevege deg over på enspillerdelen, der du må gjøre spesifikke ting for å vinne hver enkelte bil (f.eks Vinne City med bare å score på helikopteret) Det er litt tungvint det når du skal vinne nye biler, for du må fikle rundt på options og andre steder for å få ordnet det opp.

 

Det er ikke noe online ranking på dette spillet, men du kan spille det online mot andre folk i verden, enten da i splitscreen med 2 mot 2 på 2 maskiner, eller 1 mot andre folk i fullskjerm.

 

(dette spillet støtter ikke Sixaxis)

 

Konklusjon:

8/10 så absolutt! Spillet er bare så herlig kaotisk og passer perfekt for en fest eller bare når du er med venner :)

Tar med en film ;)

Endret av KoffeinKanin
Lenke til kommentar

Tekken: Dark Resurection

 

Introduksjon:

 

Slåssing

 

Gameplay/grafikk/varighet/annet:

Mest og best 3D beat'em up, på konsoll for pengene..

 

Riktignok har Virtua Fighter 5 mere avansert slåss-system, og bittelitt bedre grafikk.

Men de blir oppveid av 0 loadetid, og tilnærmet like bra grafikk, og en femtedels prislapp.

 

Opp til 2 spillere kan spille samtidig lokalt.

 

Litt merkelig at dem ikke solgte det i full retailversjon på launch, men at vi fikk ett såpass bra spill på PSN til den prisen, var positivt overaskende av Sony og Namco Bandai.

 

Håper dem tjente masse penger på ekstra mange salg, og at mange PS3-eiere tar opp jernhansken, og gjør klar til kamp, også når neste PSN-Tekken kommer.

(Som har fokus på online-fighting)

 

 

Konklusjon:

 

9/10.

 

Har kostet mellom ca. 40 - 80 kr, alt ettersom når du kjøpte/kjøper.

Lenke til kommentar
Har gjort det. men det virker ganske likt Super Stardust HD, samma gjør Blast Factor egentlig.

9187656[/snapback]

Syns det virka ganske kjedelig jeg :wee: Prøvde demoen i.... ti minutter?

 

Takk meg for anmeldelsen da, den tok faen meg lang tid! :D

Endret av KoffeinKanin
Lenke til kommentar

Introduksjon:

Mortal Kombat 2 er en relansering av klassikeren for 1993, som mange - undertegnede inkludert - har et kjært forhold til. Spillet er en direkte port fra klassikeren, der den eneste reelle endringer er (og det er forsåvidt viktig nok) muligheten til å spille multiplayer online. I skrivende stund er jeg ikke i stand til å finne ut hva spiller koster online i dag (da jeg ikke finner det i PS Store!), men jeg mener det kostet rundt 40 kroner da jeg kjøpte det.

 

Gameplay/grafikk/varighet/lyd:

Som nevnt innledningsvis er MK2 for PS3 en direkte port av tilsvarende spill fra 1993 - og det merkes. Selv om MK2 var en liten revolusjon i sin tid, har ikke spillverdenen stått stille igjen. Sammenliknet med det spillere har blitt vant til de siste ti årene holder det rett og slett ikke mål lenger å måtte pugge komboer, som på ingen måte føles naturlige i forhold til det som ender opp med å skje. I tillegg er utvalget av triks svært begrenset (hvis man ser bort i fra de mange og underholdende fatalityene). Grafikken i spillet er brukbart - og ingenting mer. Det sier seg i grunn litt selv da det er en direkte port, men det er jo unektelig litt festlig med gamle klassikere i HD. Lyden er også mye av det man kan forvente, i og med at også denne er tatt rett fra orginalen. Det er greit, men det fungerer ikke lenger. Varigheten til spillet økes ganske betydelig av online-delen, men det forutsetter at du orker å sette deg inn i det igjen i første omgang. Det blir unektelig veldig fristende å spille VF5 eller T:RS istedet.

 

Konkulsjon:

Holder rett og slett ikke mål i dagens spillverden. Bruk pengene på Tekken:RS istedet.

Karakter: 2,5

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

Operation creature feature :

Man skal føre små blurps gjennom baner med hendene i et Eyetoy opplegg blir fort kjedelig

du trenger et Playstation Eye for å spille det ikke stort mer og si.

 

 

7 eller 8 av 10

 

 

 

Ikke verd pengene etter min smak var altfor kort og lett men ganske gøyt mens det varte.

Endret av PlaystationHome
Lenke til kommentar

Vet ikke om dette er vov å spørre om i denne tråden, men jeg kjører på.

Har akkurat kjøpt Crash Bandicoot 1, artig og morsomt spill. Tror faktisk jeg har spilt det i 4 timer :ohmy:

 

Vel, det jeg lurer på er om noen har noe å anbefalle. Har 60kr igjen på EU store. Spill hvor du kjører rundt planeter og sånn hater jeg :p

Lenke til kommentar

Feel/Go!Sports: Ski

 

Introduksjon:

...: Ski er et skispill hvor man er tvunget(og ja jeg mener tvunget!) til å bruke sixaxis motion.

 

Gameplay/grafikk/varighet/annet:

 

Grunnen til at jeg bruker ordet tvunget når det gjelder kontrollene i spillet, er at det er rett og slett klin umilig å bruke dem på en måte som er gøy, det er enten venstre, høyre eller hopp, og funker gjør dem heller ikke...

Musikken i spillet er rett og slett forferdelig og grafikken trenger mer enn sandpapir for å nå et brukbart nivå...

En av tingene i spillet som irriterer meg masse er at plutselig stopper farten helt opp, du står der og beveger deg i snaue en halv kilometer i timen, på akkurat samme stedet hver gang, det er som at man blir holdt igjen i noen sekunder, dog får man farten igjen ca 15 sekunder etterpå, men dette setter liksom en stopper for fartsopplevelsen(som ikke var helt topp fra før)...

 

Konkulsjon:

 

Dette er et spill jeg angrer på at mine penger gikk tapt for, jeg føler meg skamfull rett og slett...

 

IKKE KJØP DETTE SPILLET!

 

Takk :)

Lenke til kommentar

Pain

 

Pris: ca. 60 kroner.

 

Pain handler om en ting, og ja, det ligger i navnet: smerte. Via forskjellige moduser skal du, tough guy, skyte deg selv over en by, via en sprettert. Vel, der kom en grunn til å kjøpe spillet. Uansett, du har hovedmodusen, sandkassen, der du skal gjøre mest mulig skade på byen, ved å treffe folk, ting, eksplosiver, biler, lastebilder osv. Du kan også ta tak i ting, f.eks gigantiske bowlingballer. Så har vi den andre modusen, der du skal pælme, ja, pælme en mimiker på flere glassruter, og knuse de på kortest tid. Og den siste modusen, bowling. Nuff said. Du har også flerspillerdelen, der du spiller gris, rett og slett. Dritmorsomt på fester!

 

Konklusjon: Sammen med tøff grafikk, bra fysikk og herlig humor utgjør Pain et must på PSN, selv om det har sine mangler, f.eks flere baner. Ja, det er bare en by å maltraksere.

8/10

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...