Gå til innhold

Hvor kan jeg få skjært ut sidedøren på kabinettet?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har tenkt å casemodde litt snart nå... Og jeg lurer på hvor jeg kan få skjært hull i sidedøren på antec kabinettet mitt... Med "hullet" mener jeg liksom en kvadrat med runde hjørner i sidedøren som jeg skal ha plexiglass på....

 

Døren er laget av plast og gummi (sikkert plastikk :S)

 

Bor i Kristiansund, skal til Molde snart nå, noen plasser her eller der?

 

Takk, til folk som svarer ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tape hele døra di med maskerings tape,tegn opp det du vil fjærne,lån eller kjøp deg en stikksag med metall blad på,bor hull i alle hjørner,hvis du vil ha kvadratiske,(litt større enn diameter på sagblad)før stikksagen etter ditt mønster og skjær ut.

Endret av crazycooler
Lenke til kommentar
Har fått vite at døren består av aluminium - plast - aluminium... Hva nå?

9047463[/snapback]

 

Du gjør akkuratt det sammen, men kunne vært en ide å ha noe som kjølte av døra, sånn du ikke sitter igjen med for mye svidd gummi. Du må uansett slipe/file når du er ferdig. Dvs hold deg litt innfor linja du ønsker. Er også mulig å legge på gummilist (evt chrome) hvis resultetet ikke er 100% Det du kan gjøre er å begynne med en bitteliten firkant og lage denne større og større for å få trening i best mulig resultat =)

Lenke til kommentar

aluminium er ingen problem, det er bare mye enklere å kutte i en vanlig stål som vanligvis brukes. Enten bruker du dremmel + en håndfull billige kutteblader fra clas ohlson, eller borrer deg et starter-hull, og så bruekr stikksag derfra.

 

Stikksagen er uten tvil mye raskere, men også hakket mindre nøyaktig, og kutte kantene vil bli mer opprevet, slik at du må gjøre mer etter-arbeid for å file ting pene igjen etterpå. Stål-kabinett spiser opp dremmelblader som halspastiller, men aluminium vil nok være enklere å kutte, så kanskje dremmel er beste valg der.

 

-Stigma

 

-Stigma

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM

Kan bare ikke få sagt nok ganger hvor mye jeg hater å kutte i stål med dremel og tynne små kutteskiver. Tar lang tid og er kjedelig, men det blir jo bra da.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM

For å så pusse ned kantene litt, hvis det er nødvendig. Noen som vet hvor man får kjøpt list som passer til vinduer i PC, bortsett fra Microplex?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...