Gå til innhold

Gsmart mini 3 ikke så ille som alle skal ha det til!


Anbefalte innlegg

Jeg har skaffet meg Gsmart mini 3, og etter en liten stund med litt trening har jeg lært meg å ta fullt brukbare bilder!!

 

Selv inne får jeg bra bilder..

 

Min veiledning til bruk av cammet:

-Skal du ta innebilder er dette viktig: Trykk på resetknappen når du holder kameraet mot en helt hvit flate. Flata må være HELT opplyst av lys, og helst av lysstoffrør! Jeg vet ikke helt hvor ofte denne resettinga må gjøres.. men men.

-Holde kameraet og objektet så mye i ro som overhodet mulig.. Fordel å holde inne knappen til bildet er tatt (det lette cammet har en tendens til å bevege seg når du slipper knappen)

-Unngå å få med direkte lys (sola eller lamper) på bildet, selv om lampa kanskje er helt i hjørnet av bildet.

-Du ser lett om det er nok lys med å se på vegg, ting rundt der du skal ta bildet. Er det mørkt, og det er vanskelig å se helt klare farger, er det ingen vits å ta bildet.

 

Som mange har hatt problemer med, og som er sagt ofte rundt på forumet; Husk å ha cammet skrudd PÅ, før du putter inn USBkablen!!

 

 

Det er tull og tøys at innebilder ikke fungerer på Gsmart mini 3.

 

Veiledningen kan virke som en nybegynnerting, og sikkert mange som ler av den, men den ville hjulpet meg om jeg hadde fått cammet idag.

 

Legger ved en bitteliten video av en kamerat som hopper i snøen.. Filmen er tatt rett før jula i daglys ute. Her.(413KB)

 

Løkke te!

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

øyvind~det spørs vel litt på hva du skal bruke det til.

har du tenkt til å ta mest bilder ute eller inne? spiller vekta og prisen noen rolle?

det finnes en mustek variant med lcd og blitz, som kan være noe å vurdere hvis du tror det kan være aktuelt å ta mye bilder inne eller under dårlige lysforhold.

kameraet blir da også dobbelt så tykt og tungt.

Lenke til kommentar

Vaffelkake: Glimrende at du har kjøpt og testet det! Høres ut som om mustek har rettet opp litt på noen av de største svakhetene ved kameraet. (innebilder)

 

Håper du kan legge ut noen testbilder etter hvert. Evt. kanskje også slrive en liten produkt-test. Slik jeg gjorde med Mustek Gsmart mini 2 i fjor sommer. Jeg spurte bare om akamera.no ville poste den, og det var greit. De tok seg av å fikse layouten til å passe til sida.

 

Enda bedre er det om du har mulighet til å låne et gsmart mini 2 og sammenligne det med.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

For min del er det kamera uansett boss, tenkte å ta bilder på fester og slikt, og da er det kanskje ikke så lett å holde kameraet i ro i ett sekund, pluss at man tenker ikke så mye på hva slags lys det er?? Har kjøpt meg ett Casio Exilim Ex-M2 som jeg skal hente på posten i morgen. Solgte Musteken min. Gsmart Mini 3 for 890 kr på QXL etter å ha kjøpt det for 749 før Jul. Digger Qxl. Exilim er genialt camera da, men litt dyrere kanskje...

Lenke til kommentar

Jeg har ett ixus v3, ett gsmart mini II. Og kjøpte meg ett exilim m2 nå for en måned siden. Dette kameraet kombinerer alt, lite, har blitz, og ikke minst en genial mp3spiller... Bildene er ganske bra mener iallefall jeg, og jeg har det med meg overalt. Bestilte meg en veske til det i går, for det bør en ha pga. linsen. Jeg bestilte en originalveske i skinn, og ikke de stygge veskene som de selger på nettbutikkene her i Norge, bestilte fra utlandet. Benevnelsen på vesken er ESC-1. Den er dyr, men gjennomført og lekker til et slikt smykke.. Ser ut som en liten filofax i skinn.... :-)

Lenke til kommentar

Jeg fikk mitt i posten i går. Helt ufattelig genialt kamera/mp3-spiller. Kvaliteten er absolutt godkjent, og det at deg går an å stille hvitbalansen manuelt gjør at du kan få veldig bra bilder selv inne uten blitz.. kan legge ut noen eksempelbilder hvis noen måtte ønske det...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...