Gå til innhold

"Area 51" en stor konspirasjonsteori


Anbefalte innlegg

Hadde vært spennende å hørt hva dere tenker om dette alså Area 51?

 

Mange mener at slike ting som transistorer, dioder, nattkikkerter, osv kommer fra studie fra ufoen som styrtet i roswell, ufoen hadde alså blitt fraktet til area 51.

 

er dette fakta eller oppsinn?

 

1995 ble grensene utvidet, slik at man må ha enda kraftigere teleskoper for å i det hele tatt se omrisset av bygninger. og overflyvning var forbudt

 

et eller annet skjuler de ?

 

Om dette er en ren millitær base eller at de skjuler noe utenomjordisk. Hvem vet? :hmm:

 

black projects, Bob lazar, konspirasjonsteoriene, mye spennende!

 

For de som ikke er helt med på notene:http://no.wikipedia.org/wiki/Area_51

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-105476

Har lest at de en rekke ganger har afkreftet at de har noe utenomjordisk på Area 51. Det brukes vel hovedsaklig til å teste ut nye fly, våpen, ny teknologi etc.

Lenke til kommentar

Har undersøkt dette temaet endel - over etpar år. Og kan gi deg noen gode råd hvor du kan begynne osv. Jeg anbefaler at du til å begynne meg sjekker ut Disclosure Project og deres konferansevideoer du finner på Yotube og Google Video, og dokumentaren Out of The Blue (som forøvrig snart kommer i ny oppdatert versjon). Meget interessant.

 

Fenomenet er dessverre utsatt for så mye latterliggjøring at det er vanskelig å ha en seriøs diskusjon om det i det hele tatt uten at kvasiintellektuelle sportsdebunkere begynner å spille på fordommer. Grønne ostespisende menn fra mars haha osv. Er også gjennom denne latterliggjøringen at informasjon holdes hemmelig. Man kan jo tenke hva som er en bedre måte å holde ting hemmelig på enn å si at ; det du nå ser foran deg er bare oppspinn. Og så plante falske historier selv for å forvirre massene.

 

Her er linker til anbefalingene mine forresten

Disclosure Project National Press Club Conference on May 9 2001

 

Out of The Blue - The definitive investigation of the UFO phenomenon (2003 version) @ Google Video

 

Forøvrig en interessant nyhet for ikke lenge siden:

Dead Airman's Affidavit: Roswell Aliens Were Real

http://www.foxnews.com/story/0,2933,287643,00.html

 

Towards the end of the affidavit, Haut concludes: "I am convinced that what I personally observed was some kind of craft and its crew from outer space."

 

What's particularly interesting about Walter Haut is that in the many interviews he gave before his death, he played down his role and made no such claims.

 

Had he been seeking publicity, he would surely have spoken about the craft and the bodies.

 

Ellers har man jo både astronauter, høyt dekorert millitærpersonell, presidenter og statsadvokater "on the record", men emnet ties ihjel i pressen. Kanskje DP har et poeng med dette?:

• MEDIA CONTROL DOCUMENT - CIA Memorandum Subject: Task Force Report on Greater CIA Openness - dated December 1991 (Page 10 is missing) - June 2004 [PDF File - 4.85 Megabyte]

or Read Each page in JPG format

Note: This memo supports "Media Play" - by Steven M. Greer, M.D - most notably on page 6, which says "PAO [Public Affairs Office] now has relationships with reporters from every major wire service, newspaper, news weekly, and television network in the nation. This has helped us turn some intelligence failure stories into intelligence success stories, and it has contributed to the accuracy of countless others. In many instances, we have persuaded reporters to postpone, change, hold, or even scrap stories that could have adversely affected national security interests or jeopardized sources and methods." Read more documents at http://www.disclosureproject.org/writings.htm

 

Er mye som hadde hatt godt av både kongresshøring og salig journalisme innenfor dette emnet. Men det er jo så mye enklere å skrive om puddelen til Paris Hilton istedet for å risikere navn og rykte på å ha meninger innenfor noe kontroversielt og latterliggjort. Sånn det var å si at jorden er rund en gang i tiden. Så man må dessverre gjøre litt arbeid sjøl for å orientere seg.

 

Nå kommer det sikkert en av disse "magefølelse"/sportsdebunkerne inn og sier det ikke finnes noe beviser osv. Utfordrer disse til å faktisk sette seg inn i disse tingene. Merkverdig hvordan disse hele tiden beskylder de som hevder det er troverdige sider ved UFO-fenomenet (eller EVT fenomenet, som vi heller bør si istedet for å bruke et slikt stigmatisert uttrykk som UFO) for å ha enkel virkelighetsoppfatning, mens de selv nærmest forventer at konspirasjonen skal rulle ut av seg selv, alt annet skjer bare på film. For verden har aldri sett en konspirasjon før? Frustrerende med sånne kvasiintellektuelle "toilet seat-thinkers" som merkelig nok kan avvise hele fenomenet uten å utføre noe som helst etterforskning på egenhånd. Er en kar som heter Stanton Friedman som har battlet litt med disse "noisy-negativists" som han kaller de. Et interessant skriv om det her: UFOs: Challenge to SETI Specialists med en del historiske tankekors. Underholdende lesning.

 

Noe mer jeg har glemt å nevne? David Sereda sin "Evidence: the case of NASA UFO's". Her tar han for seg en TV-sending fra NASA bla. fra 1996 der man hadde et eksperiment med en "streng" som røk, men likevel viste noen andre svært interessante opplysninger . Finner bare Del 2/2 på Google Video nå, men her er en torrentlink. Anbefales på det sterkeste. Skulle likt å sett sportsdebunkerne gå løs på denne.

 

Ja da har jeg ihvertfall sagt litt til å begynne med...

Lenke til kommentar

Det er vel ingen tvil at de har en underjordisk base på Area51 der de tester ny teknologi, spørsmålet er vel om de har utenomjordisk teknologi. Det kan godt hende, siden jeg tror at det er umulig at vi er alene i universet. De som tror at vi er de eneste med en slik hjerne som oss vet ikke hvor stort universet er. Jeg ber de å sjekke ut hubble filmene.

 

Edit : Eller så er de religiøs, hah!

Endret av Bruktbilen
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det skjer ting på Area51 som ingen får vite og at det skjer noe der er jo helt klart( hvorfor...se svaret over) , men om det er ufoer, grønne menn osv. kan ingen sikkert si at de ikke driver med sånt. Man har jo Roswelt-saken( sikkert skrevet feil) der det skulle tilsynelatende ha vært en ufo-styrt, noen sier det var et nytt spion-fly, noen sier ufo osv. Det er jo fenomenet Area51 som er spennende. Noe må skje der inne, siden hvis du går innenfor gjerdet så mister du alle rettighetene dine :hmm:

Gjerne rett meg hvis jeg tar helt feil her :)

Endret av Fluesopp
Lenke til kommentar
Ja, det er en forskningslab, men hva mener du med "hvis det hadde vært hemmelig"?

 

En lab der man blir skutt hvis man drar innenfor grensene, og som vi ikke vet "noe" om er hemmelig...

9001662[/snapback]

 

det er jo litt rart da... når folk og sånn skriver om hva som skjer der på internett og i aviser etc. det virker ikke så hemlig lenger da... :nei::)

Lenke til kommentar

Åssen vet du at det som står på nettet er sant da?

Det er omtrent alltid folk rundt der som prøver å få et bra bilde + at på natt-tid så har en god del mennesker raportert om rare lys osv.

Area51 er jo en av de plassene som det ikke er så vansklig å sette ut en teori om, pågrunn av alt som blir skrevet osv.

Endret av Fluesopp
Lenke til kommentar
Tja, er jo også en mulighet for at Area-51 bare er en eneste stor avledningsmanøver for å styre oppmerksomheten bort fra der det virkelig foregår....

9001650[/snapback]

Dr. Greer, leder for Disclosure Project, har sagt at det var mest før i tiden Area51, eller rettere sagt; Avdeling S4 ved Los Alamos airforce base hadde med ETV's å gjøre, og at det nå hovedsaklig foregår ved endel andre baser (husker ikke helt navnene i hodet).

 

Det vi VET, er at de utvikler hemmelige spionfly der. Bla. U-2 og SR-71 Blackbird ble utviklet på Area-51.

 

Det ble benektet fra offisiellt hold at Area-51 engang eksisterte frem til 1997.

Endret av eternal
Lenke til kommentar

Ved Roswell i New Mexico var det et strengt hemmelig forsøk med ballonger. En av disse ballongene styrtet, og ble oppdaget av sivile. På grunn av at forsvaret ville hemmeligholde dette ble det holdt tilbake informasjon. Dette førte til en masse spekulasjoner, bl.a. om styrtet UFO og levende og døde romvesener. Alt dette er tilbakevist i detalj nå. Det er avklart at det var en ballong og ikke noe romfartøy som styrtet i ørkenen i New Mexico. så area 51 er nesten en jeng med aper som ikke har noe mellom øra i det hele tatt :nei::nei:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Det er vel ingen tvil at de har en underjordisk base på Area51 der de tester ny teknologi, spørsmålet er vel om de har utenomjordisk teknologi. Det kan godt hende, siden jeg tror at det er umulig at vi er alene i universet. De som tror at vi er de eneste med en slik hjerne som oss vet ikke hvor stort universet er.

Det du sier er altså at fordi det sannsynligvis finnes noen intelligente vesner der ute i universet et sted (eller flere), så har de selvsagt ingenting annet å finne på der ute enn å dra på stadige utflukter til en av Melkeveiens ytterste avkroker for å besøke oss.

 

For nei, vårt solsystem er ikke det opplagte stedet å reise til hvis man leter etter steder med liv, solsystemet vårt ligger langt ute i galaksen i mellomrommet mellom to spiralarmer. Det blir som å reise ut i Sahara for å lete etter et femstjerners luksushotell. Det er lettere å finne sånt på den franske rivieraen.

bt2lf0101_a.jpg

Lenke til kommentar
Det du sier er altså at fordi det sannsynligvis finnes noen intelligente vesner der ute i universet et sted (eller flere), så har de selvsagt ingenting annet å finne på der ute enn å dra på stadige utflukter til en av Melkeveiens ytterste avkroker for å besøke oss.
Jo, de kan ha andre ting å gjøre. Det finnes folk som studerer gress gro her i verden, betyr ikke at mennesket ikke har bedre å gjøre

 

For nei, vårt solsystem er ikke det opplagte stedet å reise til hvis man leter etter steder med liv, solsystemet vårt ligger langt ute i galaksen i mellomrommet mellom to spiralarmer.
Hvem sa de begynte å leite her? Er ikke sikkert det er så logisk å lete i en muggbefengt plastkrukke hvis man leter etter en pencilin-kur heller.

 

Det blir som å reise ut i Sahara for å lete etter et femstjerners luksushotell. Det er lettere å finne sånt på den franske rivieraen.

bt2lf0101_a.jpg

9002239[/snapback]

Hvor kommer analogien med femstjerners luksushotell inn? Anyways.. http://www.aubergedusud.com/hotel-morocco.html
Lenke til kommentar

Jeg tror også det finnes romvesener uti det enorme universet. Sannsynligheten for at noen av dem er på jordkloden akkurat nå er vel ganske liten. Så at Area 51 har romvesener ser jeg på som veldig liten, men at de driver med forskning om fly som de ikke vil at fienden skal ha tak er vel en grei grunn for å ha en såpass hemmelig base. Om usa hadde fått hendene sine i romvesner ville de nok ikke hatt dem der, de ville vel hatt dem et sted ingen visste om.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vet ikke hvilke sannsynlighetsfaktorer du opererer med, men du motsier jo deg selv litt når du sier

at Area 51 har romvesener ser jeg på som veldig liten, men at de driver med forskning om fly som de ikke vil at fienden skal ha tak er vel en grei grunn for å ha en såpass hemmelig base. Om usa hadde fått hendene sine i romvesner ville de nok ikke hatt dem der, de ville vel hatt dem et sted ingen visste om.

 

Når man sier at de er der selv om vi ikke vet om det, sier man at det ville lekket ut. Når de blir konfrontert med at de har eller har hatt aliens der og dette har lekket ut, flippflopper selvsagt debunkerene til å si at vi aldri ville visst om det hvis de var der. Litt av et paradoks. Hendig retorikk der man helgarderer seg på begge fronter og påkaller seg sannsynlighetsbedømmende veto.

 

Ikke det at jeg sier du er debunker, du er mest sannsynlig bare litt redd for å si noe skråsikkert fordi da blir du rent ned av "noisy-negativists" som kaller deg en nutcase som tror på ufo'er. Den der "blablabla ikke faen blabla.... men når det er sagt finnes det sikkert noe der ute" er jo et kjent liberalt trumfkort som sikrer at man ikke får noe skitt på tunga.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...