Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

En omskjærts syn.


Gjest omskjært

Anbefalte innlegg

Gjest omskjært

Viser til tråden "Omskjæring, hva med gutta?" hvor det tydeligvis er mange uvitende mennesker som poster. Jeg skulle gjerne ha svart i tråden, men siden den er postet i Politikk og samfunn er det ikke lov med gjesteposting.

 

Jeg ble omkjært da jeg var 9 år, av medisinske grunner, nøyaktig hvorfor husker jeg ikke. Når det gjelder smerte husker jeg at det var ganske vondt uka etter at det hadde skjedd, jeg husker også at jeg hadde ganske store smerter etter at jeg våknet fra narkosen.

 

Årene etter omskjæringen hadde jeg rimelig store problemer med å dusje i offentlige dusjer osv, noe som kanskje ikke er så veldig rart. Faktisk dusjet jeg ikke utildekket før jeg begynte på videregående. Nå som jeg er eldre ser jeg ikke noe problem med at eg ble omskjært. F.eks har jeg aldri hatt problem med trang forhud, som er relativt vanlig blandt ungdom

 

Når det gjelder det seksuelle, så er det ikke noe å si på nytelsen, og, om det er noe, så vet ikke jeg det, for jeg har "alltid" vært omskjært. Og om det har satt ned følsomheten, så medfører det kun at jeg klarer å "holde meg lengre" før jeg kommer. ;)

og da blir det ga

Når det gjelder hygiene så kan jeg jo ikke påstå at det ER lettere å holde seg ren nedentil, siden jeg ikke husker hvordan det var med hygienen da jeg var mindre, men jeg vil tro at det er relativt mye lettere å holde seg ren der nede, enn om man f.eks har trang forhud, eller "ikke gidder å gjøre en ordentlig jobb".

 

Dette er ynspunktene til en som allerede er omskjært av medisinske grunner, og ikke av religiøse. Når det kommer til omskjæring av religiøse grunner, mener jeg det er helt galt, og at dette er noe disse menneskene må få velge selv i voksen alder, men det mener jeg også om f.eks dåp, eller andre religiøse "ting" som forekommer før barnet har fått egene tanker (i mangel på ett bedre ord).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-XHLacM

Jeg mener det er bra av deg å stå frem med dine erfaringer. Dette kan gjøre det lettere for andre i samme situasjon, men som ikke takkler det på samme måte som deg.

Lenke til kommentar
Gjest ikkeno navn her nei...

da har jeg værtfall sett èn som takler det...

 

 

jeg er 18år, og ble omskjært da jeg var 4-5 elns, pga. noe medisinke greier.. husker ikke hva., og jeg sliter hardt..

om jeg ABSOLUT MÅ dusje i offentlig dusj, så sørger jeg for å pakke inn utstyret i hånda så godt som det går, og gå lengst mulig vekk fra folk, helst inn mot et hjørne. føler at folk ser ned på meg, og at de kommer til å le av meg, om de ser at jeg er omskjært..

 

tør ikke å sjekke damer ute på byen(edru) osv, pga jeg er redd for at de skal se ned på meg..

sliter generelt med å prate med jenter, da jeg er redd for at de skal finne ut at jeg er omskjært.

 

første gangen jeg skulle (prøve å) ha sex(fylla, få opp motet litt..) så mobba dama meg og stakk.. spiller ingen rolle om du er stupfull og nesten bevisstløs, den svir... følte meg helt jævlig i over en uke etterpå...

 

var en dag her for et par mnd. siden, at jeg overhørte en samtale mellom 2 jenter jeg kjenner fra skola, hvor hun ene drev å la ut om hvor mye bedre det var for jenta, om gutten var omskjært, for da får han mindre følelse.. da tenkte jeg FAEN! nå skal jeg ta sjangsen.. fikk hu på kroken, og dagen kom da vi skulle ha sex.. jeg var så nærvøs at jeg rista(var edru), og gjemte meg godt under dyna.. såklart ville hu sette på kondomen...... skal si hu ble stille gitt. bare så på kuken i et par sek. før hu fortsatte.. hun sa ingenting, men gud vet hva hun tenkte....

 

den myten om at du får mindre følsomhet etter omskjæring, den stemmer.. drev vel å staka på i nesten 3kvarter. og det var første gangen! det er vel ikke heeelt vanlig?

 

men nå er det værtfall gjort.. men er fortsatt redd for at jenter skal le av meg, og se ned på meg, og jeg viser meg for dem...

 

fuck! det ble rotete.. les det den som gidder

Lenke til kommentar
Gjest omskjært nr.3

Er nå snart 17 år, og ble omskjært når jeg var ca. 4-5 år. Jeg hadde en del komplekser med det i starten ang. det faktum at jeg visste at jeg ikke var/så helt normal ut.

 

Nå i dag har jeg så godt som ingen komplekser med det. Har rett og slett vokst det av meg og tenker omtrent aldri på det. Selvfølgelig kan det hende at jeg tenker på det i 2 sek hvis jeg skal inn i en offentlig dusj, men cluet her er bare å heve seg over folk som evt. konfronterer deg med det. Folk som bare ser rart på deg vil jeg si er bra uopplyste, eller er generelt personer som kanskje er nysjgjerrige og ikke vet å holde øya til seg.

 

Dette med at man holder seg lengre ved sex når man er omskjært er jo et faktum som er kjent vil jeg si (ey, noen fordelere skal vi ha!!). Det sier seg selv når forhuden enten er borte eller ikke strammer sånn rundt penishodet.

 

Men et spørsmål fra meg til andre omskjærte: Har dere tatt vekk "soveposen" helt eller har dere bare fått et snitt i forhuden slik at den blir en god del slakkere? Personlig så står jeg for den siste delen :p

Lenke til kommentar

De som sliter med komplekser og er redde for hva damene skal synes om at de er omskjært burde flytte til USA, der er du unormal hvis du ikke har fått tissefanten maltraktert.

 

Jeg så en dokumentar fra USA hvor damene hadde nektet å ha sex med gutter som ikke var omskjært. Hvor hesling en ikke omskjært tiss er osv.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest Gjest_Omni_*

hei.

 

jeg ble omskjert i veldig ung alder, og hadde samme "problem" som trådstarter,

flaut i dusjen på skolen osv.

men når jeg ble eldere og begynete og ha sex, ble alle damene positivt overrasket, de syntes den så mye finere ut, renerere uten lukt.

så min erfraing er at damene digger dette!

 

men så kommer man til for min del,

jeg har mistet veldig mye følelse (tror jeg da, siden jeg altid har vært slik)

jeg kan ha sex (penetrering) veldig lenge! og som oftest kommer jeg ikke i det heletatt,

man må til med oral sex eller onanering.

men det plager meg egentlig ikke så veldig mye, for jeg mener sex er mer enn det.

 

onanering fungerer ikke for meg på den vanlige måten, nå vet ikke jeg om det er slik jeg er eller om det er pågrund av omskjeringen..

men jeg har funnet en metode som fungere for meg, så det er også i boks...

 

men alt i alt så er jeg veldig fornøyd med junior silk den er nå!

damene digger det!

Lenke til kommentar
Men et spørsmål fra meg til andre omskjærte: Har dere tatt vekk "soveposen" helt eller har dere bare fått et snitt i forhuden slik at den blir en god del slakkere? Personlig så står jeg for den siste delen. :p

 

Da jeg var ca. 8 eller noe ble jeg operert pga trang forhud, men jeg ble ikke det jeg kaller omskjært. Med det mener jeg at ikke hele forhuden ble fjernet, men at legene bare skar et snitt for så å sy igjen slik at den kunne trekkes helt tilbake. Er det noen som kaller dette "omskjæring"?

 

Tenker da på dette " Har dere tatt vekk "soveposen" helt eller har dere bare fått et snitt i forhuden slik at den blir en god del slakkere? Personlig så står jeg for den siste delen. :p "

Lenke til kommentar
men så kommer man til for min del,

jeg har mistet veldig mye følelse (tror jeg da, siden jeg altid har vært slik)

jeg kan ha sex (penetrering) veldig lenge! og som oftest kommer jeg ikke i det heletatt,

man må til med oral sex eller onanering.

men det plager meg egentlig ikke så veldig mye, for jeg mener sex er mer enn det.

 

Høres slitsomt ut, og som tatt ut av en pornofilm :)

Lenke til kommentar
Jeg mener det er bra av deg å stå frem med dine erfaringer. Dette kan gjøre det lettere for andre i samme situasjon, men som ikke takkler det på samme måte som deg.

8991198[/snapback]

 

Stå frem? Ved å poste anonymt?

 

Jeg ble også omskjært av medisinske grunner i en alder av 7 år. Hvorfor i helvette skulle det være flaut å si? Alle vennene mine veit om det, og jeg har overhodet ingen problemer med å dusje foran andre, kjente og ukjente mennesker. Tror dere virkelig at gutter ser ned på snoppen deres, og tenker "Haha, se på den rare tissefanten" ?

 

Å omskjære seg har derimot begynt å bli mer og mer populært. Mange gjør det for å få bedre hygiene, andre for å holde lenger under samleie. Dessuten synes svært mange jenter at det er penere med omskjærte peniser, enn en tiss med dinglende forhud foran.

 

Det enste negative ved omskjæring, er nedsatt følsomhet. Penishodet blir på en måte "herdet". Men det er allikevel mye bedre enn å ha et seksualliv med alt for trang forhud.

 

2 uker etter operasjonen var i grunn ikke veldig smertefull, men jeg anbefaler folk å være forsiktige. Ballspill er for eksempel ikke noe sjakktrekk, da blødninger lett kan oppstå.

 

Men ærlig talt gutter. Kan det å være omskjært være noe å være flau over?

Lenke til kommentar
Gjest Omskjært gutt 19

Hei alle.

 

Jeg ble også omskjært i ung alder, husker ikke så mye annet enn at jeg hadde på meg sånne sjukehusklær etter jeg hadde tatt ett bad. Og at jeg fikk større pissehull. Tror det var pga. jeg hadde smerter ved urinering, så de "åpna" hullet litt, samtidig tok de forhuden min.

 

Har lenge hatt problemer med dusjing osv, men nå går det helt greit. Er fortsatt litt sånn merkelig, men har vokst mer og mer inn på tanken at det faktisk ikke er så farlig.

 

Ang onanering er ikke dette noe problem jeg opplever. Mulig jeg bare beføler nedre del av penishodet med hud/hånd, men det er godt og jeg har ingen problemer med orgasme :)

Lenke til kommentar
Hei alle.

 

Jeg ble også omskjært i ung alder, husker ikke så mye annet enn at jeg hadde på meg sånne sjukehusklær etter jeg hadde tatt ett bad. Og at jeg fikk større pissehull. Tror det var pga. jeg hadde smerter ved urinering, så de "åpna" hullet litt, samtidig tok de forhuden min.

 

Har lenge hatt problemer med dusjing osv, men nå går det helt greit. Er fortsatt litt sånn merkelig, men har vokst mer og mer inn på tanken at det faktisk ikke er så farlig.

 

Ang onanering er ikke dette noe problem jeg opplever. Mulig jeg bare beføler nedre del av penishodet med hud/hånd, men det er godt og jeg har ingen problemer med orgasme :)

9095410[/snapback]

 

Hvis det går helt greit nå, hvorfor poster du anonymt?

Lenke til kommentar

Absolutt morsomt dette her. Det er jo absolutt ikke noe å være skamfull over! Herregud, i USA og sikkert andre land, blir jo nesten alle omskjært.

 

Hva skjedde med gode gamle "er tissen min for liten?" Dessuten, hvor mange menn er det som går rundt i dusjen og ser på andre sitt utstyr?! Dusjer dere på litt fishy steder?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...