Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Høres nesten som hun brukte en false time constraint :) Nei, ærlig talt, bare kjør på. Den som intet våger intet vinner. Det er bare å spørre henne om hun blir med. Det er positivt at du tar føringen. Du behøver heller ikke pøse på med komplimenter, bare oppfør deg slik du har oppført deg hertil ovenfor henne.

 

Og drit i dette med aldersgreiene. Det er bare en begrensningstanke. Var akkurat slik selv da jeg var på din alder og hadde litt ærefrykt for eldre jenter. Trodde de automatisk tenkte at jeg ikke var god nok fordi jeg var yngre enn dem. Bullshit.

Endret av Azidops
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dere vet den typiske jenten som flyr rundt på en fest og teaser alle guttene, som tilsynelatende virker løs men som i realiteten bare teaser og får alle til å tro at de har noe på gang med henne på festen. Jeg pleier som regel å vise null interesse for denne typer jenter og avvise deres forsøk på å tease meg, men det viker ikke vekk fra at jeg fortsatt har lyst på de. Hvordan skiller jeg meg ut og utfordrer henne på en måte som får henne til å rette ekte interesse mot meg?

Endret av Big Boi
Lenke til kommentar

Dere vet den typiske jenten som flyr rundt på en fest og teaser alle guttene, som tilsynelatende virker løs men som i realiteten bare teaser og får alle til å tro at de har noe på gang med henne på festen. Jeg pleier som regel å vise null interesse for denne typer jenter og avvise deres forsøk på å tease meg, men det viker ikke vekk fra at jeg fortsatt har lyst på de. Hvordan skiller jeg meg ut og utfordrer henne på en måte som får henne til å rette ekte interesse mot meg?

 

Snakk med alt av jenter og gutter på festen. Og gi beng i henne. Har hun venninner, så gir du venninnene oppmerksomhet. Men start med de som ikke er hennes venner/venninner. Slik at du klarer å vinne over venninnene hennes ved litt opphøyet sosial status. Funker relativt ofte. Verdt et forsøk iallefall.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Tjena folkens :wee:

 

Jeg lurer på hvordan man snakker med en jente jeg er forelsket i, men det er første gang vi sees på 6-8. måneder.

 

Gikk i klasse med hun i 6. mnd, før jeg/familien flyttet tilbake til bygden fordi familien trivdes bedre der. Noen gamle kjenninger av meg sa noen uker etter jeg hadde flyttet til bygden at hun liker meg (dog mulig at de overdriver).

 

Hun "inviterte meg til å invitere henne" ut på bygden for noen dager siden. Kommer antageligvis til å være alene med henne 1 time+1-2timer rundt kompiser.

 

Detaljer klarer jeg fint selv, selv om jeg er uerfaren, men jeg lurer på hvilken approach jeg burde ha. Jeg har tross alt ikke sett hun på 6 måneder.

 

Skal jeg være forsiktig, oppføre meg som at vi så hverandre igår, eller hva som helst. Bare noen ledende hint er bra.

 

Anonym poster: 07ff0e2a3f46938428027929ac6faad5 Anonym poster: 07ff0e2a3f46938428027929ac6faad5

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dæven, var på byen med en kompis for første gang her i Norge i går. Var rolig og direkte kjedelig til det kom noen 1 time før vi skulle dra. 3 jenter setter seg litt ved oss, etter 10 min lener hun ene seg over til meg uten at jeg har snakket til henne en gang, sier jeg skal skysse henne. Jeg sier "Hvorfor skal jeg det? Kjenner det ikke!" Hun: "Joooo, skyss meg"

Meg: "På en skala fra en til 10, hvor god er du til å skysse?" Hun: "Tiiii"

Lener meg inn, kliner litt med ho og gir henne en 6, hun bli litt sur og vil prøve igjen. Ser bort på hennes venninne som var vesentlig penere.

Meg: " Hva med deg da, på en skala fra 1 til 10, hvor flink er du til å skysse?" Hun: "Vet ikke jeg" Åpner munnen og lukker øynene, kliner litt med hun.

Meg: "Du får en 8;)" venninna blir litt gretten og skal ha meg til å kline igjen gjør det, gir henne fortsatt 6 og hun går å danser. Spør så den vesentlig penere venninna "Du skal få en sjangse til, kanskje du kan få en 9" hun lukker øynene og åpner munnen.

 

Må si meg fornøyd, til å være en som fikk sitt første skyss for ca 3 uker siden kunne det vært verre.

 

Det der fint, høres ut som dere hadde litt flaks og dere traff noen jenter som var ute på "jakt" det er ikke alltid man gjøre på byen. Ser jo ut som du har lest noe så well played broheem.

 

Forresten:

 

Om noen vet om noen PUA Skype grupper skulle jeg gjerne hørt en lyd.

Endret av ugotabanana
Lenke til kommentar

Heisann karer! Kommet i en liten sånn fjortissituasjon type; "Liker hun meg? Skal jeg kysse henne...?".

Hva slags kaliber skal jeg bruke i kjærlighetsrifla mi?

 

Saken er at jeg har blitt ganske betatt av en jente som har vært en veldig god venn for meg. Vel...det ligger tydeligvis ikke bare vennskapsintensjoner fra hennes side. Har fått høre av flere og gjentatte ganger at denne jenta er "gær‘n etter meg". Så hva er problemet? "Hun vil ha gulroten din(!), gi hoppa noe å knaske på!", tenker dere sikkert.

Det var ikke før den siste måneden jeg egentlig fattet interesse i henne. Hun har vært borte de siste ukene og jeg har rett og slett savnet henne. Jeg har oppdaget at jeg har følelser for henne.

 

Jeg undres om hun ikke blir litt forvirret når følelsene er gjensidige og jeg virkelig viser det. Vært dårlig de siste ukene da hun har vært borte, men talemønsteret i SMS'ene har vært annerledes, fått noen "<3" av meg i blandt osv osv osv...i tillegg har vi snakket sammen på telefon. Ganske sikker på at hun lukter lunta, men at det forvirrer henne fordi f.o.m. vinter har jeg "friendzona" henne. Har nesten behandlet henne som en bror.

 

SÅ! Før du sovner av mitt über-kleine kjærlighetsdilemma så lurer jeg rett og slett på hvordan jeg skal gå videre. Aller helst vil jeg åpne meg opp som en våryr rose og ta henne litt på "sengen". Tro meg, denne jenta har jeg så godt rundt lillefing'en at hun kunne kysset skoene mine på kommando, men usikker på om det er måten å gå frem på. Det med rosen altså, ikke skoen.

 

Vi har avtalt en "date" om du vil. Skal jeg sprekke som en overfylt ballong neste gang vi er alene eller skal jeg bygge opp stemningen og ta det på tradisjonelt B-filmvis før vi omfavner hverandre i erotisk kjærlighet?

 

Hilsen klein 18-åring Anonym poster: 5ba55d0c2a943665b4fa07d24ca6ada8

  • Liker 1
Lenke til kommentar

En "rutine" som fungerer bra til dette hvis dere er hjemme:

1. Se på tv-serier eller noe som ikke varer for lenge. På denne måten blir ikke ting så passive og kjedelige.

2. Be henne om å massere deg. Tilby å massere henne i gjengjeld

3. Spør om hun er kilen når du masserer henne. Før hun rekker å svare, kil henne.

4. Hun kommer sikkert til å gjøre motstand. Hold henne fanget en liten stund og legg deg ned ved siden av henne.

5. Nå er dere godt "oppvarmet" og ligger nærme hverandre. Et kyss evnt. runk er ikke så langt unna da

Lenke til kommentar

Et godt sjekketriks som har fungert veldig bra for meg er:

1. Gjør sånn at hun får dårlig selvtillit først

2. Prøv deg på hun

3. Når du har fått henne gjør du sånn at hun får bedre selvtillit igjen

4. Etter hun føler seg bedre, senker du plutselig selvtilliten hennes igjen, sånn gjør du hele tiden

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nei, nei, nei og atter nei. Faen. tror jeg har bæsja på leggen. Jeg møtte en nyydelig jente forrige uke, og vi fant tonen med en gang. Bra kjemi, god vibe u name it. Vi hadde felles venner så vi møttes ca. to-tre ganger, og hang sammen hele tiden når vi møttes.

 

Jeg begynte/begynner seriøst å like henne, men på slutten av uka møtes vi på fylla. Her er vi hos hennes venninner, men hun vil plutselig dra. Jeg sier "nei, ikke gå." Tar hånda hennes og fører hun inn mot veggen. Plasserer ansiktet mitt mot hennes, og vi har panne mot panne. Dyp øyekontakt. Så nusser/kysser jeg, før hun kysser meg tilbake (mener jeg å huske)

 

Så stormer hun ut. Haha, "Neinei, nå må jeg gå." Siden har hun bare vært care, og vi har ikke snakket. Jeg skjønner ikke en dritt. Er løpet kjørt, gutta? Anonym poster: 037311b5f581985c482e29064cb0b789 Anonym poster: 037311b5f581985c482e29064cb0b789

Lenke til kommentar

Nei! Helvete! Det var akkurat det jeg fryktet. Hva er greia nå da? Bare ligge lavt eller? Ikke gi noe kontakt tilbake jeg heller? Er det mulig, også er det hun som har tatt initiativet hele tiden ved å foreslå å finne på ting også videre. Snakk om å cockblocke seg selv! Anonym poster: 037311b5f581985c482e29064cb0b789

 

Jeg var på en fest i helga der jeg møtte en jeg rota litt med på en tidligere fest. Var et skikkelig rasshøl, men på en "tullete" måte. Var direkte frekk til tider, sa det til og med rett i ansiktet hennes at jeg var et rasshøl for det var sånne typer jenter likte.

Men alt ble sakt med selvtilitt, hadde en god mental "state" den kvelden. Så det ble klinings før vi skiltes.

 

Jeg er ikke noen master-PUA, men begynner å få greit taket på dette nå. Det handler om selvtilitt og å vise at dama like gjerne kunne vært av de 3mrd andre på jorda så kan du snakke/si hva du vil. Anonym poster: 5ba55d0c2a943665b4fa07d24ca6ada8

Lenke til kommentar

Spørsmål; hvor går grensa med å være "douche" (misbrukt uttrykk)? Hvor mye er for mye? Jeg har opplevd flere ganger at jeg ender opp med å gjøre dama bitchy og gira på å ta tilbake på meg ved å overgå meg i fornærmelser. Det funker i grunn bare på en del av damene. Det er jo ikke akkurat det jeg vil. Jeg vil egentlig bare være hyggelig, men jeg klarer ikke å føre en samtale slik. De gangene jeg har spilt hyggelig og interessert (i det hun sier) så fungerer det enda værre enn når jeg bare kjører på med min greie. Skjønner at det er en mellomting som er greia, men hvordan gjør dere det med kalibrering osv? Tar dere en rask vurdering der og da hvor grov i språket dere skal være, utifra hvilken jente dere har med å gjøre? Apropos smiling, hvor mye har dette egentlig å si under en samtale?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...