Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synes den boken hans var ganske uinteressant og veldig lite lærerik. Ble som en ren skryte bok.

 

---

 

Tenkte å ta turen ned til den berømte Hovefestivalen i sommer. Har lite erfaring med festivaler, så er litt nysgjerrig på hvordan sjekke marked er der. Er det veldig likt som diverse russe arrangement? Hvor det er hundrevis av andre kåte gutter som ser helt identisk ut som deg, og er ute etter akkurat det samme. Blir jo helt tilfeldig om man får seg noe eller ikke.

 

På hove, er jentene generelt veldig åpne, hyggelige og ville? Tenker at det burde jo være en ganske grei setting for dem til å slå seg litt løs, borte fra den lokale bygde og de dømmende vennene. Er det vits å prøve seg med de vanlige "rutinene", eller er det bare flat fylla som gjelder?

 

Til slutt...

Burde man prøve å skille seg ut? Ser jo jævlig mange som labber rundt i kostymer, rare hatter og alt slags dill. Blir man bare "morro klovnen" eller kan det funke?

Hadde jo vært rått med noen personlige festival historier!

 

Anonym poster: 5e241942b0e947b9c9410d9e63ad2b12

Lenke til kommentar

Konsert synes jeg funker helt knall til å eskalere, men det kommer litt ann på bandet som spiller. Det er en gylden mulighet til å holde rundt, kose og ha en god stemning ettersom det naturlig blir intimt på konsert, så slipper man å gå tom for samtaleemner når man først ser på artisten!

 

Hør om hun henger med på en kul artist som dere begge liker, eller som du har lyst til å introdusere henne for, så er det opp til deg å vise henne en god tid! :)

Endret av flogieboogie
Lenke til kommentar

Vil bare tipse om en del bra ressurser for gutta i tråden her.

 

 

En blogg med dypere filosofering over PUA prinsipper og dypere relaterte spørsmål. Virkelig en genial og insiktsfull blog:

 

 

http://yohami.com/blog/

 

Dette er også en blogg med dypere analyser av game og av kjønnsrelasjoner i samfunnet:

 

http://rationalmale.wordpress.com/

 

Dette er en blogg hvor forfatteren gir råd om langvarige forhold ut fra PUA prinsipper. Leserne får ekstremt gode resultater i forholdene sine. Utrolig interesant å se folk som har vært gift i 20 år snu forholdet sitt rundt fordi de lærer game prinsipper og lærer å passere shit tester etc.

 

http://marriedmansexlife.com/

 

Gode originale sjekkeråd:

 

 

http://dannyfrom504.wordpress.com/

 

Alle menn burde sette seg inn i hvordan men diskrimineres både formelt og kulturelt:

 

http://www.avoiceformen.com/

 

Denne siden gir forløpende oppdateringer på når det er skrevet nye innlegg på en rekke blogger i den PUA tilknyttede "manosfæren":

 

http://delusiondamage.com/

 

En annen måte å tenke rundt alfa og beta på

 

http://alphagameplan.blogspot.no/2011/03/socio-sexual-hierarchy.html

 

Velskrevet og litt annerledes game og forholdsblogg:

 

http://consideredcarefully.wordpress.com/

 

Denne bloggen har jeg stor tro på at vil bli bra. Den er skrevet av en kvinne som har kommentert mye på blogger som rationalmale og yohamis blogg og har svært nyttige innsikter i en kvinnes natur og ønsker om dominans i et forhold:

 

http://verusconditio.wordpress.com/

 

Denne siden handler om en spesiel form for forhold som i maktsktrukturen ligner på BDSM, men er uten lakk og lær og nevneverdig tortur, med unntakt av disiplinerende spanking. Legg merke til i hvor stor grad kommentatorene er kvinner som ønsker at partneren skal dominere dem i forholdet og bevistheten en del av dem har rundt sin egen testing av mannen:

 

http://www.takeninhand.com/node/125

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hvis dere trenger litt inspirasjon, ta en titt på Paul Jankas 17 siders manual om daygaming og sjekking. Vel verdt å lese igjennom.

 

http://blog.juliaall...%20in%20NYC.pdf

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=dmYT6qlyIws

Jeg leste hele det greiene der og syns det var mye bra i det han skrev. Det som er veldig bra er at han får frem at kvinner faktisk vil bli snakket til og underholdt og så lenge man gjør det riktig er man veldig på rett spor. Og det funker. Jeg gikk forbi ett buss stopp og der stod det en jente og jeg sa faktisk til henne, Du er søt med den fine jakken der :) Og hun smilte og likte det.. Gadd ikke dra det noe lenger ettersom jeg bare testa at så lenge man har en positiv tone kan man gjøre underverker, Så gikk jeg bare videre og da var den "Gjelden" slettet om at "jeg liker henne" og hun ville vel da egentlig at jeg skulle prate mer.. Men jeg var på vei videre fordi jeg skal ett sted. Sånn som henne.

 

Også en annen ting. Jo mer selvtillit du har jo mer lykkes du. Jeg var på en kjent pub her i byen, Jeg var dritings og pianobaren stengte, Jeg tenkte rett og slett "Nå for engangs skyld gir jeg faen i hva denne dama som står der gjør, Så ser vi hva som skjer" Også gikk jeg rett bort til henne og smilte, La hånda rundt halsen på henne og sa "Går det bra med deg da?" Den kvelden fikk jeg meg pussey.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Ey, lurer på ei bittelita ting;

 

Møtte ei arti jente for nesten 2 uker sia, og vi fikk en god tone sammen. Vi har drevi å kødda litt (mest over sms, hun dro til Roskilde to dager etter at jeg møtte henne), kalt hverandre søte og hun spurte om vi skulle på date senere. Da var hu riktignok dritings. Sendte like godt samme spørsmålet til henne på fredag, da jeg var dritings.

 

Mulig det er noe føkk siden hun er på Roskilde, men fikk ikke svar før nå, og da spurte hun om jeg var seriøs. Hjernen min bare stoppa litt der, siden vi har kødda om så mye rart, alt fra trekanter til at vi skal gifte oss, men plutselig spør hun tre dager senere om jeg er seriøs. Noen som har et forslag til et kult svar?

 

:)

Lenke til kommentar

Altså, er du seriøs, så ville jeg vel forsøkt å fått frem det på en eller annen måte. Ja, jenter liker tull og tøys, men du bør også ha evnen til å kunne være seriøs fra tid til annen, ellers fremstår du vel bare som en klovn som kun forsøker å underholde henne..Du kan jo si ett eller annet med at dere nødvendigvis ikke trenger å dra på en skikkelig tradisjonell date, men at det heller hadde vært kult å møte henne igjen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...