Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva er greia??? Jeg møter/går forbi en jeg en gang datet, etter det slår hjertet mitt tusen ganger i sekundet... Jeg vil "komme over han" (vi hadde aldri noe sammen), men virker jo ikke som kroppen min er med på det akkurat...ææææææææææææ, hjelp meg.

det betyr ingenting. hvis han er den eneste du har følelser for, så er det klart følelsene blir forsterket, til det tåpelige. hvorfor dater du han ikke mer? vil han ikke?

Lenke til kommentar

Da er det russetid, inntaket av alkohol og horeriet når nye høyder. Helgens festligheter fant sted på Tryvann hvor det var mye jenter, og enda fler kåte gutter. For å gjøre en lang historie kort, det ble litt tungegymnastikk, men ingen tur i skogen. Jeg innser at jeg må jobbe litt med gamet mitt, har fort for å bli desperat blant annet.

 

Det jeg da lurer på er om noen her har forslag til noe relevant lesestoff, eller bare noen generelle tips. Det blir dårlig med smoothtalk på slike russetreff ettersom musikken er så høy at du ikke hører hva folk sier selv om du skriker til dem, så jeg regner med de fleste teknikkene går på kroppsspråk etc. Har allerde tittet litt på DiCarlo escalation ladder. Anonym poster: c504390b1f355c302a49bfa6de8d82f9

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-awWb2dC

Okei players! Hjelp meg litt her..

Problemet er at hun igrunn har ¨kjæreste¨, men dere må hjelpe meg å tolke situasjonen litt her...

Møtte en jente på en fest for en stund tilbake. Det var veldig bra kjemi fra først øyeblikk. Det typiske skjedde - snakket mye, holdt hender, kyss her og der osv. Ringte hverandre dagen derpå, og sendte noen meldingen før vi møtte hverandre igjen et par måneder senere. Da var kjæresten tilstede, men hver gang han var litt borte kom ¨ target ¨ til meg og skulle snakke osv.(holdt hender) Skjedde lite ellers, men hun tok kontakt via et sosialt nettverk noen dager senere, og vi snakket i noen timer. Så møtte jeg henne igjen for et par måneder siden, uten kjæreste, og da eksploderte det. sugemerker, kyssing, klemming med høy intimitet osv. Vi diskuterte også at begge egentlig ønsket mer enn bare vennskap.. Men inntil videre, holder hun seg fortsatt med kjæresten... WTF? hvordan skal dette tolkes, evt. håndteres?

Endret av Slettet-awWb2dC
Lenke til kommentar

Hahaha, for ei jente :p Kanskje du burde tenkte deg om to ganger før du går videre med dette?

 

Men uansett, hadde jeg vært deg, hadde jeg sagt at hvis hun ikke slår opp med kjæresten, kan vi ikke gjøre noe mer. Og intill hun gjør det, er det kun vennskap mellom dere. Med mindre du har en fetish for utroskap...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-awWb2dC

Høres ut som drømmedama. Lykke til.

 

Haha! Akkurat det det ikke gjør :p Problemet er at hun er ganske pen! (8-er) og veldig skjarmerende, og det fikk jo meg til å se positiv på det hele!..

 

Hahaha, for ei jente :p Kanskje du burde tenkte deg om to ganger før du går videre med dette?

 

Men uansett, hadde jeg vært deg, hadde jeg sagt at hvis hun ikke slår opp med kjæresten, kan vi ikke gjøre noe mer. Og intill hun gjør det, er det kun vennskap mellom dere. Med mindre du har en fetish for utroskap...

 

Greia er at hun ikke var offiseielt sammen med ¨kjæresten¨ da vi møttes siste gang og det eksploderte.. Men noen få dager senere ble de sammen igjen, og jeg har snakket lite med henne etter dette. Utroskap er det verste jeg vet, så nei- det skjer ikke.

 

Det er en liten stund siden alt dette skjedde. Men ville bare ha et innblikk av hvordan andre ser på denne situasjonen. Vet at dette er en sjekketråd, og igrunn er det ikke det jeg sliter med, hehe.. Men hva er det som får jenter til å drive på sånn? Og til og med etter at hun sa jeg lett kunne vært kjæresten hennes likevel velger en annen vei...? Forstår meg ikke på jenter iblant ass...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-awWb2dC

Hun liker vel å leke litt da, sånn som jenter ofte gjør..

Men du skriver "kjæresten", det stusser jeg litt på. Er de offisielt sammen eller har de bare en flørt gående?

 

Spør du meg, så spør jeg deg..

Neida, men seriøst..jeg er faktisk litt usikker selv. Hun har vært så uklar på dette..

Den første gangen vi møttes var de "liksom kjærester" og det gikk visst drit dårlig mellom dem, hun var ikke engang sikker på om de var sammen. Den andre gangen vi møttes var de sammen, men også da var det mye klaging. Den tredje(siste) gangen vi møttes var det visst slutt.. Og det var da det tok helt av mellom oss to. Så noen få dager senere ble de offisielt sammen igjen tror jeg, og det er de fortsatt.. wtf sier jeg bare!

Lenke til kommentar

For det første, vi har en egen tråd for slike problemstillinger, som passer bedre enn denne. Trykker her for å komme dit.

 

For det andre, så tenker jeg at det karen over meg sier kan være veldig sant. Jenter liker faktisk veldig godt å leke og ha litt makt, å føle seg litt som dem i filmer og reality-serier osv. Høres sykt ut, i know, men dette har jeg fått høre av jenter selv.

 

Det andre jeg tenker, er at hun kanskje har et veldig tett forhold med han andre karen. Kanskje de har vært venner/holdt på veldig lenge, og at det dermed er vanskelig for henne å gjøre det slutt. Men uansett, man kan spekulere i dette så lenge man vil, men jeg vil jeg deg ett råd: Spør henne ut. Hva er det hun driver med? Hva er det hun egentlig vil? Hvorfor sier hun noe, for deretter å gjøre noe helt motstridende? Det er mitt råd i første omgang.

 

PS.: hold oss gjerne oppdatert, hvis du ikke har noe i mot det!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-awWb2dC

@Ferb

Hehe ja! Det første du sier der høres ganske så sykt ut! :O Men det som skiller dette litt ut er at vi faktisk hadde kommet til det stadiumet hvor vi snakket om hva vi følte for hverandre osv.. Hvis alt det hadde vært en "lek" har jeg nesten lyst å putte hodet hennes i ræva til han andre karen, for å våkne henne opp (tenkte på hancock filmen :p)

 

Jeg har også konkludert med at hun nok ikke klarer å gjøre det helt slutt, ettersom hun sannsynlivis fortsatt bryr seg om han. Det med å spørre henne ut, har jeg såklart også forsøkt. Både sendt meldinger og ringt henne, men fått lite respons. Å møte henne face to face har av ulike faktorer vært litt vanskelig inntill videre. Satser på å møte henne i løpet av mai.

 

Ja, jeg skal holde dere oppdatert om noe skjer! :)

 

edit: får mye feilkoder, så må slette de etterpå..

Endret av Slettet-awWb2dC
Lenke til kommentar

Skal møte ei jente for drinks til helgen. Vi har møttes en 2-3 ganger før, alltid på fest, og alltid endt med roting, etc. Dog har hun vært helt drøy på resistance, og i tillegg har jeg lyst til å bli kjent med henne utenom grisefylla. Noen tips til hvilken tilnærming jeg bør ta når jeg møter henne?

 

Takker :)Anonym poster: c53207b9488b1f232013a21e30f3de6a

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Begynner å lure litt på om jeg har sjans på ei som jeg var ganske forelsket i før. For en liten stund tilbake traff jeg henne tilfeldigvis på bussen, for første gang på sånn ett halvt år. Vi snakket sammen i rundt 5-10 minutter før hun måtte gå av. Veldig generelt og tørt (Hva gjør du nå, hva skal du til neste år osv.), men fortsatt hyggelig. Selv om jeg kjente hjerte banke litt og gamle følelser våkne, bestemte jeg meg for å la det gå.

 

For noen dager siden besto jeg teorien og delte det på facebook. Noen timer senere fikk jeg en tekstmelding av henne (tekstmelding, faktisk) "Gratulerer så myyyye! :D" Det var ganske ut av det blå, men jeg svarte med litt tørr humor og fikk en "hahaha, lol " eller noe til slikt til svar. På fredagen drakk jeg litt vin i sommerværet og bestemte meg for å kjøre på med et vors. Siden jeg hadde drukket litt tenkte jeg what the hell og inviterte henne, veldig kort og casual. Som svar fikk jeg "Hadde blitt med, men lovte jentene at jeg skulle være med dem i kveld. Si i fra neste gang da! :)" Jeg svarte at det var skuffende, men at det gikk greit. Hun svarte igjen "Jeg vet, men si i fra neste gang ;)"

 

Det var vel alt egentlig, ikke så mye å gå på altså. De tingene jeg hovedsakelig har merket meg er vel:

At hun tar kontakt med meg over noe ganske uvesentlig sånn helt ut av det blå etter sånn tusen år. I tilegg gir en laang forklaring til hvorfor hun ikke kunne være med den kvelden, og vister interesse for å være med i fremtiden.Det jeg er ganske sikker på i vertfall er at hun er interessert i meg og har en interesse for å ta opp kontakten igjen. Men så er det jo det om hun bare vil være venner, kanskje vil utvide sosial sirkelen sin, være med på gode fester, eller lignende? Kan nevnes at jeg var ganske usikker når jeg ble kjent med henne, og er veldig forandret nå. Anonym poster: 5e241942b0e947b9c9410d9e63ad2b12 Anonym poster: 5e241942b0e947b9c9410d9e63ad2b12

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...