Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

snip

 

Har du closet noe, eller ser de på deg som homofil? Just wondering

Jeg har hatt intim kontakt med flere jenter nå. Med ei jente (åtteren i sofaen jeg skrev om lengre opp) hadde jeg hånda innenfor toppen, mens jeg "masserte" magen hennes. Hun står "på vent" sammen med en annen jente (syver) som jeg akkurat flørtet med på kjøkkenet. Fikk syveren til å stå inntil den ene veggen (som jeg kalte skammekroken) mens jeg tok meg melk, for da var hun "snill jente". Det var vel også en "milestone", hehe :p

 

En tredje jente sov jeg over med i helga, men det ble ikke noe sex fordi hun ikke ville, mest sannsynlig pga venninna som lå i senga ved siden av (cockblock).

 

Ellers får jeg koselige blikk fra ei jente som allerede har blitt kjæreste med en annen her. Jeg må passe på for å ikke "stjele" dama hans, for da blir det bråk. Har en god tone med alle på folkehøgskolen.

 

 

Du har mao. ikke closet..

 

En ny utfordring her på folkehøgskolen nå er at jeg kan få et rykte på å være følelsesløs ovenfor jenter. Og det plager meg. Siden jeg spiller hard-to-get prøver jeg hele tiden å gi jentene akkurat nok oppmerksomhet til at de følger meg. Men jeg er redd jeg blir for følelsesløs for dem.

 

Så jeg begynner å lure på hva slags sjekketeknikker som egentlig fungerer på en folkehøgskole. Nå når jeg flørter med alle jentene, og det har gått noen dager, så skjønner kanskje til slutt at jeg bare driver å tuller med livene deres(?). Mange av jentene lurer sikkert på om jeg liker dem eller ikke, og det er jo nettopp essensen for at de skal begynne å prøve å forbedre seg selv for meg. Men når de ser at det ikke funker, hva kommer til å skje da?

 

Edit: Jeg vet hvilke sjekketeknikker som funker, og det jeg gjør "feil" her, er å ikke klare å få dem til sengs før "tiden går ut".

/edit

 

Jo, da gir de kanskje opp (hvis de ikke har pågangsmot/motivasjon/selvtillitt nok) og finner en annen fyr her som er ganske lik meg, men som fokuserer på nettopp den ene jenta.

 

Så, det jeg må lære meg her, er å 1. enten klare å holde styr på flere (senge)partnere, eller 2. fokusere på en jente.

 

1. Det første høres kanskje best ut for meg, men slik det ser ut nå, ser de fleste ut til å være ganske så bevisst på å ikke ligge med en player. Hvordan får jeg i såfall til å endre denne tankegangen deres? De vil nok gjerne beholde meg hvis de skal ligge med meg, det hadde i alle fall jeg ønsket.

 

2. Hvis jeg gjør sistnevnte, som er det mest moralsk riktige i min tradisjonelle tankegang, så får jeg meg en god samtalepartner, sengepartner, kjæreste og venn. Men hvis jeg da angrer på valget (og jeg klarer IKKE å velge hvem av de jeg skal arbeide videre på per i dag), så kan det fort ta en måned eller to før jeg prøver meg på en ny jente.

 

- Føler jeg tenker kvinnediskriminerende tanker nå, eller er det bare meg?

- Kommentarer, tanker rundt dette?

 

Jeg er sliten og trøtt, dette ble sikkert veldig personlig og ustrukturert, håper det går bra. Natta

 

 

Jeg ler virkelig godt av disse postene dine. Du prater hele tiden om å være følelsesløs overfor jentene, samt kvinnediskriminerende osv. Samt at det virker som de ikke liker playere. Du sier du spiller hard-to-get, men at du har flørtet med absolutt alle jentene, og at alle (i følge deg selv) beguder/elsker deg, samt at du er kongen.

 

Tror du ikke akkurat trenger bekymre deg for dette når du ikke en gang har f-closet eller k-closet en jævla jente ;) Og du trenger heller ikke bekymre deg hvordan du skal holde på flere sengepartnere på folkehøgskolen når du ikke har closet en eneste jente enda. høhøhø

Endret av KAKEGUTT
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kan noen (ikke meg, høhø) utvikle et standardsvar på disse spørsmålene?:

 

- Liker han/hun meg? (Uhm. vel.. ja)

Hvordan skal vi kunne svare på det?

- Jeg skal på fest til helgen, har dere noen tips?

Hopp i det og fokuser på å ha det phun!

- Hvordan skal jeg gå frem på en jente? Det føles så rart.

Gi faen i hvor merkelig det føles!

- Jeg har ingenting å prate med jentene om. Kan dere gi noen tips?

osv...

Sett deg inn i aktiv lytting...

 

 

I tried, og venter på nedsablingen som måtte komme fra de mer drevne personene... :cool:

Endret av Hvorre™
Lenke til kommentar
Kan noen (ikke meg, høhø) utvikle et standardsvar på disse spørsmålene?:

 

- Liker han/hun meg? (Uhm. vel.. ja)

Hvordan skal vi kunne svare på det?

- Jeg skal på fest til helgen, har dere noen tips?

Hopp i det og fokuser på å ha det phun!

- Hvordan skal jeg gå frem på en jente? Det føles så rart.

Gi faen i hvor merkelig det føles!

- Jeg har ingenting å prate med jentene om. Kan dere gi noen tips?

osv...

Sett deg inn i aktiv lytting...

 

 

I tried, og venter på nedsablingen som måtte komme fra de mer drevne personene... :cool:

Om du ikke skjønte det, så var det ikke jeg som lurte lol. ps. er du faens dum ellerno?

 

 

Det var forresten seriøst. Og jeg synes vi kan skrive et standardsvar som kan legges ut i førsteposten.(Ikke at jeg har en dritt med det å gjøre, men når det hver dag kommer samme spørsmål gang på gang på gang........)

Lenke til kommentar

Er det bare jeg som har lagt merke til at KAKEGUTT ikke har noe nyttig å si i denne tråden?

 

De siste postene hans fikk meg til å undersøke litt nærmere, så jeg gikk gjennom innleggene hans i denne tråden (curiosity killed the cat, but not me!). Jeg fant faktisk ikke et eneste relevant innlegg, bortsett fra bittelitt om øyekontakt. Resten av postene er preget av pubertal umodenhet og patetiske forsøk på enkle hersketeknikker.

 

Så, KAKEGUTT, hva om du poster noe nyttig eller holder deg vekk fra tråden i det store og det hele? For jeg begynner hvertfall å bli lei usaklighetene...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...