Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Splitter ny bil nå kjøpt! Bilder på side 7


Anbefalte innlegg

Aj aj. Stygt?

8997526[/snapback]

 

Tja, ser ikke så ille ut, men etter tidligere erfaringer blir det reperasjoner for mellom 30,000 og 50,000. Heldigvis gikk ikke airbags av (Under 20km/t og under kolisjonen var det kansje 5/10km/t) Værre med andre bilen som fikk trykt inn kanalen samt begge dørene på siden. Dog veldig unødvendig (Jeg var på vei ut av rundkjøring så kom en Suzuki Ignis fra siden, hu sto stille når jeg kjørte ut i krysset. Hu påsto at det var klart så hun kunne kjøre, og hu hadde slått siden av hodet, selv om jeg tuta så reagerte hun ikke, i tillegg lå hun i feil kjørefelt). Veldog unødvendig dog. Har hatt lappen i 18 dager og krasjer. :no: (Bilde av skaden i "Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor") *forbanna*

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
P7030001.jpg

 

~ Mortis360

Endret av Mortis360
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Uff den der var lei. Var det du eller hun som hadde hatt lappen i 18 dager? Hmm, har forsåvidt ingenting å si. Et klart tilfelle av "kjerringer bak rattet" det der :D

8998863[/snapback]

 

Er nok jeg som fikk lappen for 18 dager sia, hu merka ikkenoe før etter det hadde smelt, jeg sto godt på tuten og bremsene og hu reagerte ikke. Kan man ikke følge med på trafikken rundt seg har man ingentingen å gjøre bak rattet mener jeg. Merker at jeg er sur enda. :p

 

~ Mortis360

Lenke til kommentar

Igjen for de interesserte, nå har jeg fått bilen!

 

Må si jeg er litt irritert, men.. Jeg spurte selgeren 10 ganger om det var riktig lydanlegg han hadde satt på og han sa veldig bryskt og sikkert ja hver gang, men så viser det seg altså at det ikke er riktig. Skulle ha 6 høytalere og en forsterker, det jeg har fått er visstnok bare "basspakken" som skal inneholder en forsterker og to basshøytalere.

 

Jeg klarte ikke finne den forsterkeren så jeg dro opp i butikken for å spørre hvor den var montert, men salgssjefen fant den heller ikke, og det etter at han hadde bladd i 100 brosjyrer for å forsikre seg om at jeg faktisk skulle ha den montert. Sukk, så da må jeg opp igjen og få den forsterkeren montert senere, samt de ekstra høytalerene. Hadde jeg visst at bare to høytalere kostet rett i underkant av 10.000 kroner hadde jeg aldri kjøpt det. De er ikke særlig bra heller...

 

I tillegg til dette så viser det seg at det ene parkeringslyset, eller hva det heter, bak er gått.

 

Er allikevel storfornøyd med selve bilen! Masse masse gadgets å leke med. Navigasjonssystemet var fungerte som en drøm til Sverige i dag, og en del frem og tilbake i byen. Ryggekamera var også usannsynlig deilig!

 

Her er noen bilder fra da jeg hentet den

post-10007-1183837662_thumb.jpg

post-10007-1183837679_thumb.jpg

post-10007-1183837693_thumb.jpg

post-10007-1183837714_thumb.jpg

post-10007-1183837730_thumb.jpg

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 måneder senere...
Å så nydelig bilen min var når den var ny. Må få polert og greier snart.

 

Til de som lurer - et par måneder etterpå og jeg er fremdeles kanonfornøyd med bilen. Ingen feil eller tilsvarende. Fantastisk praktisk å kunne vippe setestolen opp eller seteryggen ned i baksetet.

9570836[/snapback]

 

Gratulerer med bilen.

 

Så litt morsom ut å kjøre ''''innvendig''''' :) fikk lyst til å prøvekjøre en sånn. Har ikke likt utsene så veldig godt, men innvendig så den kjempe deilig ut. Det er det indre som teller :tease:

 

EDIT: Det er den rene 'cockpitten' du sitter i da :ohmy: knapper overalt. :ohmy:

Endret av MercedesMotor
Lenke til kommentar
  • 3 år senere...

Å så nydelig bilen min var når den var ny. Må få polert og greier snart.

 

Til de som lurer - et par måneder etterpå og jeg er fremdeles kanonfornøyd med bilen. Ingen feil eller tilsvarende. Fantastisk praktisk å kunne vippe setestolen opp eller seteryggen ned i baksetet.

Hvordan går det med bilen, eier du den fortsatt?

Har kikket på sånn type Civic nå, 07-08 modell 1.8 executive. Pris cirka 170-190. Verdt prisen, eller fins bedre alternativer?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...