Gå til innhold

GTA IV: Den store offtopic tråden. Husk spoilertags!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel jeg har egentlig 37-38 i feber men Gta IV måtte jeg ha så jeg dro inn til strømmen å løp bort til lefdal stressa som bare eff for jeg trodde jeg var for sein. Da jeg kom bort dit sto det vel allerede en 8stk der som chillan og butikken hadde ikke åpnet enda, men det var da jeg så det, den fæle posteren som sa at jeg måtte vise legitimasjon uoppfordret i kassa. Og 16 år som jeg bare er kjente jeg svetten begynte å renne. Han ene som sto i køen kunne visst lese på munn og så inn i butikken der det sto en 8 ansatte og prata, de sa at det skulle være veldig strengt med legg og det ville bli bot om de solgte det til folk som var under 18. Da endelig klokken 10 åpnet butikken.

 

Jeg tenkte jo at jeg måtte gjøre et forsøk å grabba til meg en Gta Iv kopi, da jeg kom til kassa så spurte jo såklart den jævla hurpa etter legg, jeg prøvde alle slags unnskyldninger med at jeg hadde glemt den hjemme osv. prøvde til og med å bruke snusboksen som leg:(:p), men uten hell. Trist måtte jeg gi fra meg coveret å rusle ut av butikken mens jeg hørte alle de som var over 18 i butikken som skulle kjøpe spillet le seg ihjel. Jeg kom på alle banneord jeg kunne, så sur var jeg.

 

Men da så jeg denne gamle mannen som sto utenfor butikken og så litt fjern ut. Tenkte at det var verdt et forsøk så jeg spurte han om han kunne kjøpe det til meg, han gikk ikke med på det, men etter og ha tryglet å bedd og tilbudt penger så gikk han endelig med på det :D Jeg gav han sikkert klem 3 ganger. Jeg hadde fått min kopi av GTA IV :D.

 

Mannen ville ikke ha pengene mine, men jeg fikk vise han veien til Clas Ohlson^^ Etter dette feiret jeg med en burger på Burger King og gikk bort til køen ved EB Games og dro opp spillet mitt og gliste breit til alle som sto i køen mens jeg gikk forbi :D Nå sitter jeg hjemme mens spillet innstalleres på Ps3'en min :D

 

Bilde av spillet^^

 

 

2qi7oqw.jpg

 

Sendte såklart dette bildet rundt til kompissene mine som sitter å sliter på skolen :D Folk så temmelig rart på meg når jeg tok det bildet midt på storsenteret da^^

Endret av Aleksmyy
Lenke til kommentar

Uhm.. dere som har ps3.. har dere problemer med textures? blur er ikke noe jeg bryr meg om.. men alle kanter/linjer/skygger har en guffen grafikkfeil om jeg kan kalle det det. Som om ps3 er overopphetet, eller grafikkortet ikke holder med i svingene. Skal prøve uten forsterker nå, i håp om at det er noe oppskaleringskluss. Noe rart om det skal være årsaken, men vi får se. Kjøling har den i massevis.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...