Gå til innhold

Erfaringer med Acer Aspire 5920G


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror kanskje jeg har noe lydproblemer på PC-en...

Windows Media Player (blant annet) spiller ikke av musikk av og til, står at filen ikke kan spilles av noen ganger, andre ganger funker det igjen.

 

Det jeg lurer på er om det er noen lyd-drivere til PC-en her, eller eventuelt en BIOS oppdatering eller andre oppdateringer, og i så fall, kan dere linke?

-Takk.

Endret av magneman
Lenke til kommentar
god pris fra MPX ja. Regner med Polen ikke har så gode reklamasjonsrettigheter som vi har i norge (5 år)?

 

 

Er reklamasjonsrettigheter nesten det samme som garanti? Altså viss at Pcen blir ødelagt uten "fysiske skader", så er det MPX sitt problem, altså at de skal fikse den uten at jeg skal betale?

 

Ser også på dette tilbudet på MPX: Acer Aspire 5920G Core 2 Duo T7500 til 11000kr

Er den grei på spill og sånt?

Lenke til kommentar
Synd den ikke levers med BR, nå som HD-DVD har tapt. :hmm: Sikkert grunnen til prisfallet. Får vel vente til en oppdatert utgave med BR kommer på markedet...

HD-DVD har ikke tapt helt enda. men sansynligheten for at de vinner begyner å bli veldig liten.!

 

Eneste grunnet til at de kan vinne er vel at deres spillere er langt billigere og mer utbredt på markeset. Men HD-DVD brennere er jo omtrent ikke å oppdrive i motsetning til Blu-ray, og filmprodusentene begynner jo å svikte HD-DVD.

 

Selv liker jeg best Blu-ray av den enkle grunn at de fokuserer mer på mediet også som et lagringsmedium og ikke bare som et film medium.

Endret av OC-Freak
Lenke til kommentar

Kjørte 3DMark06 på min 5920G til 7995,- hos elprice, fikk en score på 2440. Følte meg litt liten når jeg brukte online browseren. *You are here* og så pekte den på en plass nesten nederst på skalaen.

 

Men helt ille er det ikke, bladde litt ned og ser at mitt resultat er godt over snittet for maskiner med 8600M GS kort. Prosessoren i min maskin er jo ikke spesielt sprek, så en sprekere prosessor ville ha gjort en merkbar forskjell.

Lenke til kommentar
Kjørte 3DMark06 på min 5920G til 7995,- hos elprice, fikk en score på 2440. Følte meg litt liten når jeg brukte online browseren. *You are here* og så pekte den på en plass nesten nederst på skalaen.

 

da kan du tenke deg hva jeg følte da jeg så resultatet med PC-en som kostet 14.000 for tre år siden... her kan du se hva jeg fikk ;)

 

(denne maskinen kjører BF2 i 1024x768 med ok flyt)

Lenke til kommentar

Vurderer nå å kjøpe denne PC'en da, hovedsaklig på grunn av HDMI utgangen, og fordi det virker som det er et fornuftig støynivå (utgaven med T7500 CPU og 8600GS). Men det ser ut som det er en del problemer. Så...

 

*Er det mer problemer med denne PC'en enn normalt?

 

*Er det et bra kjøp hvis jeg hovedsaklig skal se film med den (koble til TV'en via HDMI)? Blir nok HD-DVD og lignende. Ser også at man finner Blue-Ray trailere og slikt på nettet også. Dette er selvsagt også av interesse å spille av på TV via HDMI. 1080p hadde vært ganske fantastisk å få til... går det via HDMI?

 

*Er støynivået fornuftig ved høy belastning (HD-DVD og Blueray presser vel CPU ganske mye?).

Endret av Super8
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...