Jump to content

Eulogist

Medlemmer
 • Content Count

  402
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. et lite treningstips til deg som vil bli fallskjermjeger. Som du har forstått så er pakning obligatorisk under all utendørs trening. Men når du skal feks ta deg lange turer, gjør det slikt at det ikke har noen hensikt å snu, altså du ikke har muligheten til å snu eller gi deg under lange turer. meld deg på birkebeinerrennet på ski, gå beseggen med ca 15-20kg pakning osv. altså velg trasér hvor eneste vei hjem er å fortsette. Da blir det fort mer ut av treningen.
 2. Syntes det blir litt for forsiktig. Det finnes jo ikke litt trøkk i noen av låtene. Samme stemning jevnt over. Men tenker jeg kommer til å like det mer over tid. Hadde ikke forventet noe mer etter noen få lytt. Det fine med Radiohead er at det stadig dukker opp noe nytt ved hvert lytt. Det jeg ikke skjønner er hvorfor Thom ikke bruker stemmen sin mer. Han gjemmer seg for mye. synd, for han er awesome. Neste Radiohead konsert skal jeg vurdere å ta med meg stol.
 3. Kan ikke akkurat si at utstyrs delen er så mye bedre i dag. Ja, det er vell bedre optikk, våpen, kjøretøy osv i dag. men ellers så er det lite penger til feks ammo, øvelser, dyre kurs osv. Er ikke fult så mye å gjøre uten penger. Dette gjelder forøvrig hele forsvaret som velger å bruke pengene på finere perm uniformer istedet for ammo. Helt på tryne.
 4. Gå for kavEsk hvis du tror du klarer det. Er du keen på en fet og relativt hard tjeneste innenfor 2.bat. Gå for enten KPC eller KPB. Eller er du keen på en chill tjeneste; Støttekp (kanskje unntak BKOP?). Selv ville jeg valgt KPC av de tre kompaniene. Sisu er litt fetere en M113. KavEsk er for deg som trenger det lille ekstra. Spesielt Patruljetroppen til KavEsk. Syke jævler!! Men uansett hvilket kompani/eskadron du velger. Kommer du til å trives i 2.bat.
 5. Man tar aldri med seg våpen inn i teltet. Det settes altid opp våpenstativ utenfor. Grunnen til dette er at når du er ute i -20 grader, så fryser våpenet, når du da tar våpenet inn i teltet, så smelter isen, når du dagen etter tar våpenet ut igjen, blir det is igjen. og våpenet fungerer ikke. Men nok om det. Ta med deg en klokke du ikke er for redd for, og tåler litt. Ta ikke med for mye stæsj, sivile klær osv. Men jeg kan anbefale deg å ta med laptop hvis du har det. Vi fikk bruke det under rekrutten, og det var digg på kvelden. Om du skal være uheldig og ikke få bruke laptoppen, så er det bare å låse det inne i sivilskapet ditt. Null stress.
 6. Hvordan er det med varmeutviklingen når du spiller på en Macbook? Noen som har noen tall på det? Jeg har kjøpt meg Macbook 13 White unibody, og tenkte å instalere XP eller W7 og spille BF2, CS:S osv. Lurer litt på hvordan det fungerer.
 7. Noen som vet om hastigheten reduseres etter et bestemt nedlastning av GB i mnd på det mobile nettverket til ICE også? Finner ikke noe info om det på nettsidene deres. ICE er litt dyrere men hvis det ikke er de begrenser hastigheten etterhvert er vell det et bedre alternativ?
 8. Okei. Det var litt surt. Grunnen til at mobilt bredbånd er aktuelt for meg er at jeg er i forsvaret, og bredbånd blir mye styr. Så mobilt bredbånd så ut som et greit alternativ. Den gang ei.
 9. Hei. Jeg tenkte å bestille meg mobilt bredbånd fra Telenor med Usb. Men på nettsidene til Telenor står det at etter 5gb i mnd blir hastigheten redusert. Er det noen her som vet hvor redusert hastigheten blir? Jeg tenkte å bruke nettet til en del online gaming og nedlastninger av div demoer osv, så 5 gb paserer jeg relativt fort. Takk på forhånd for alle svar
 10. Kommer veldig ann på hvor lang erfaring du har med snus golemm.. Men er du ute etter en snus med smak. så kan Catch være svaret. RL posjon har essens av grønn te. ulempen med RL og catch er at det er lite nikotin, og ellers tørr snus. Min personlige favoritt etter ca 6års aktiv snusing, og prøving av alle mulig typer sorter er General. Det faller til syvende og sist på General hos dere også. Merk mine ord.
 11. Emma Watson. har vært hypp på hun siden PoA
×
×
 • Create New...