Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Ei veninne har følelser for meg


Gjest Idioten selv

Anbefalte innlegg

Gjest Idioten selv

Først litt bakgrunnsinfo:

 

Det er ei i klassen som jeg har hatt god kontakt med (vennekontakt, ingen baktanker), vi har nesten samme humor og i stor grad lik i forhold til personlighet. Vi møttes når vi begge startet grunnkurs som da blir 2 år siden snart, siden da har vi hatt et "halv-flørtende-ertende-forhold" men bare på kødd ... trodde jeg tydeligvis.

 

Anyhoo, over disse nesten 2 åra, har hun hatt 5 nogenlunde seriøse forhold som jeg vet om (alle har endt i at partene hater hverandre).

 

Vel, problemet mitt startet med en grillfest for nøyaktig en uke siden. Det gikk en goood del innabords på begge oss, men vi var fortsatt relativt klar (hvertfall jeg som tåler endel). Så kom tiden hvor vi skulle sove. Pga plassmangel havnet vi mer eller mindre oppå hverandre. Etter et par timer var vi to fortsatt våken mens resten sov. Det ble litt fram og tilbake med small-talk, men resten av natten lå vi egentlig bare å pusket hverandre (det er her jeg kan ta fram en stor stein og slå den i hodet gjentatte ganger over egen idioti).

 

Nå på lørdagen kommer situasjonen hvor jeg egentlig begynner å tvile min egen intelligens. Hun ringte meg og det var tydelig at hun ikke var i stand til å gjøre noe selv (jeg hadde en rolig kveld, bare en 3-4 halvlitere med kompiser tidligere). Hun spurte om jeg viste om et sted å sove i nærheten (som da selvfølgelig betydde mitt sted (som hun påpekte), siden hun bor 1 mil utfor byen). Jeg tenkte så klart de verste tankene om store fæle mørke menn, eventuelt at hun havnet i en random grøft ... så jeg hentet henne i byen. (Jeg vil ha på meg at jeg prøvde å tenke på en unnskyldning, da jeg kunne tenke meg utfallet)

 

Etter en sjanglende tur hjem, fikk jeg lagt henne i senga mi for å få henne til å sove asap (med tanke på uttenkt scenario). Det gikk ikke, vi ble sittende å prate, før etter tre timer jeg begynte å duppe i senga mi også. Plutselig innser jeg at vi egentlig ligger å holder rundt hverandre og pusker (faen) på hverandre.

 

(I det siste er en slik "nærhet" med et annet menneske vært noe jeg virkelig savnet, så jeg tenkte vel egentlig ikke klart i det hele tatt på dette tidspunktet)

 

Jeg lener meg over henne på jakt etter en fjernkontroll til musikk, men på tilbakeveien falt det meg inn å kysse henne (jævla idiot). Hun returnerer kysset og slik blir vi en stund. (Jeg er ikke helt sikker på om kysset falt meg naturlig på grunn av nærheten eller som neste "stage" i plan A (eventuelt B), one night stand).

 

 

 

For å korte det heeeele ned til noen korte ord: hun har tydeligvis hatt følelser for meg ganske lenge. Jeg får lignende følelser, men kun "dopet" på nærheten.

Hun er egentlig ikke min type. Hun er jævla smart, enten like smart eller smartere enn meg, men samtidig er hun litt gjennomført ond. Hvilken mann vil ha en jævlig smart og devis ond kvinne inn i hjernen?

 

Så det ultimate spørsmålet er:

 

Skal jeg bare knuse hjertet hennes (noe som jeg ikke egentlig vil), og i så fall hvordan?

Skal jeg fortsette dette med tanke på henne, smat dekke noen av egne behov (noe som jeg er egentlig ikke heller vil)?

 

laaaang post Oo

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har to irrelevante kommentarer:

1. Hvordan hentet du henne etter 4 halvlitere? (du gikk gjerne, hvis det var en sjanglende tur hjem. My bad ^^)

2. Jenter som er delvis onde er de beste, de pleier å ha den beste humoren og tar seg ikke nær av alt.

 

Hvis du må velge mellom to ting du ikke vil, så velger du den som sårer den andre parten minst.

Endret av SteffyPants
Lenke til kommentar

Hva sier samvittigheten din da? Hvis samvittigheten min hadde sagt: "Kjør på, du får deg f**te" hadde jeg kjørt på.

 

Hvis samvittigheten min derimot hadde sagt: "Don't do it!", hadde jeg kjørt på

 

:)

 

Hvis du mener at det aldri kommer til å bli noe ever, er det like greit å bare kutte, men hvis du mener at det kanskje kan bli noe etter hvert, kan det være greit å prøve litt til :-)

Lenke til kommentar

Selv ville jeg prøvd henne litt før jeg bestemte meg. Til og med på Elkjøp får du teste ut produktene i 30 dager, og det gjelder som oftest bare et kjøleskap eller et kamera. Hva med en dame du kanskje skal dele livet med? Kjør hun i 30 dager før du eventuelt leverer hun tilbake.

Lenke til kommentar
Vær sammen, kos dere å ha det hyggelig. Ta tiden til hjelp, og se hvordan det går.

8803619[/snapback]

Så kommer man til da det går til helvete og man risikerer å miste en god venn.

Dette er ikke lett!

Har opplev noe av det samme før.

Dere må prøve å bli enig om noe her, snakke samme og drøfte det.

Lenke til kommentar
Vær sammen, kos dere å ha det hyggelig. Ta tiden til hjelp, og se hvordan det går.

8803619[/snapback]

Så kommer man til da det går til helvete og man risikerer å miste en god venn.

Dette er ikke lett!

Har opplev noe av det samme før.

Dere må prøve å bli enig om noe her, snakke samme og drøfte det.

8803644[/snapback]

Du redder ikke akkurat ett vennskap ved å si at det ikke er noen kjangs at dere kan være sammen etter å ha flørta litt så dær. Og hvis hu liker han litt så blir det bare verre.

 

Mitt råd: Søk gjennom dine følelser (grundig) og se om det er noen mulighet for at du vil være sammen med hu. Høres jo ut som om dere passer bra sammen da ;)

 

EDIT: La til ;) fordi sånt må gjøres.

Endret av Stinkey
Lenke til kommentar

jeg lurer på en ting som tråderstarter skriver

Anyhoo, over disse nesten 2 åra, har hun hatt 5 nogenlunde seriøse forhold som jeg vet om (alle har endt i at partene hater hverandre).

Altså hatt 5 kjærester på 2år og du sier at disse var seriøse?

og det er de du vet om... kanskje det har vært flere også...

Lenke til kommentar
Gjest Idioten selv

Nogenlunde seriøse, som i: "ikke pure sex men også følelser involvert"

 

 

Tror jeg skal smake på varen i hvertfall. Vi skiller lag nå om 3 uker uansett og kommer høyst sannsynlig ikke til å se noe spesielt til hverandre da jeg flytter til en annen skole...

 

Hun er forresten veldig keen på at vi skal feste i lag eller være i lag for tiden... playing hard to catch only makes it worse xD

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...