Gå til innhold

Kommende storspill til X360.[Oppdatert 6.6 19:38]


Anbefalte innlegg

Følte bare for å lage en tråd for å showcase de kommende spillene som jeg er ganske interessert i, i denne tråden, så kan vi diskutere litt rundt dem, mtp previews / reviews, om vi skal ha dem osv osv. (Jeg har valgt å kun ta med dem som har fastsatte release datoer.)

 

Juni:

 

 

#1 - Shadowrun - 01.06.2007

boxshot_uk_small.jpg

 

Shadowrun er et førstepersons skytespill med fokus på lagbasert flerspiller. Her får opp til 16 spillere å kjempe mot hverandre over nettet, ved hjelp av en blanding av eldgammel magi og moderne våpen. 360-eiere og PC-eiere kan kjempe sammen, da spillet vil være en del av Microsofts satsning på Live Anywhere.

 

Det hele foregår i en dyster fremtidsverden der magien har gjort sin entré, etter å ha vært borte i over 5000 år. Nå kjemper RNA (et enormt internasjonalt selskap) for å få kontroll over magien, mens en gruppe som kalles Lineage kjemper for å holde den fri. Menneskene slåss side om side med andre raser, som dverger, troll og alver, og alle har unike egenskaper.

 

 

*IGN Australia's sniktitt.

 

*Bilder og videoer. [iGN].

 

 

Kjøp Shadowrun.

 

 

#2 - Forza Motorsport 2 - 08.06.2007

i_272685-100x141.jpg

 

Dette trenger vel egentlig ikke noe introduksjon. Eneren kom "out of nowhere" og ble en "instant classic". Oppfølgeren er her nå om noen få dager, med flere biler, baner, og massevis av customization muligheter. GranTurismo killer kan man vel kanskje kalle det :p

 

*Gamer's sniktitt

 

*IGN's sniktitt

 

*Masse bilder og videoer. [iGN]

 

Screenshots.:

 

 

i_306433.jpg

 

 

 

i_306431.jpg

 

 

 

i_302148.jpg

 

 

 

> > > Kjøp Forza Motorsport 2.

 

 

#3 - Colin McRae: DiRT - 14.06.2007

i_277264-100x143.jpg

 

Bilspillene kommer som perler på en snor nå, et annet spill å se frem til er Colin McRae: DiRT, som tilbyr mange forskjellige løpstyper, biler, og et veldig bra skadesystem. Grafikken er ikke verst den heller.

 

*Gamer's sniktitt

 

*IGN's sniktitt

 

*Masse bilder og videoer [iGN]

 

 

> > > Kjøp Colin McRae: DiRT.

 

 

 

 

 

#4 - The Darkness - 29.06.2007

boxshot_uk_small.jpg

 

The Darkness er utviklet av svenske Starbreeze, utviklerne bak Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay, som har fått ganske god kritikk.

 

Spilleren får rollen som Jackie Estacado, en leiemorder for mafiaen. På hans 21-årsdag blir han imidlertid besatt av en eldgammel demonisk ånd kjent som The Darkness. Nå må han kjempe seg gjennom en hærskare av demoner og andre ugudeligheter, ved hjelp av kraftige våpen og overnaturlige egenskaper. Handlingen foregår i New York og spillet kommer med ødeleggbare miljøer som foregår i skitne slumområder, dystre havneområder, mørke undergrunnsbaner og på toppen av høybygg.

 

*IGN UK's sniktitt.

 

*IGN's sniktitt.

 

*Masse bilder og videoer. [iGN].

 

 

> > > Kjøp The Darkness.

 

 

Juli:

 

#5 - Two Worlds - 27.7.2007

TwoWorlds_FINAL_Xbox360boxart_160w.jpg

 

Two Worlds foregår i en middelalderverden hvor det gode og det onde kjemper om menneskenes sjeler. Her kombineres et dynamisk og sofistikert kampsystem som minner om det vi fant i Star Wars: Knights of the Old Republic med friheten fra Fallout-spillene, og et av målene utviklerne har med spillet er å gi oss en sterk, ikke-lineær historie hvor spilleren får en ekte mulighet til å påvirke spillverdenen gjennom handlingene sine.

 

I tillegg loves vi en mengde laug ("guilds"), spillområder og detaljerte ikke-spillende figurer, og utviklerne hevder at måten spilleren får erfaring på er mer realistisk og interessant enn i andre spill i sjangeren. Two Worlds kommer med en omfattende enspillerkampanje, samt mulighet for spill over nettet (gratis).

 

Minner meg litt om ES4 Oblivion egentlig.

 

*IGN's hands on.

*Bilder og videoer. [iGN].

 

 

August:

 

#5 - BioShock -24.08.2007

boxshot_us_small.jpg

 

BioShock foregår i en enorm undervannsby som kalles Rapture. Opprinnelig var det meningen at Rapture skulle være det perfekte samfunnet, men slik gikk det ikke. Du har blitt strandet i de tragiske restene av byen, og nå må du prøve å komme deg unna før du blir offer for de genetisk manipulerte innbyggerne.

 

*IGN's X06 sniktitt.

 

*IGN's GC 2006 sniktitt.

 

*Masse bilder og videoer. [iGN].

 

*Xboxyde's media seksjon, med 720p videoer bl.a.

 

 

> > > Kjøp BioShock.

 

 

#6 - Medal of Honor: Airborne - 31.08.2007

boxshot_uk_small.jpg

 

I Medal of Honor: Airborne får du oppleve verdenskrigen fra synspunktet til menig Boyd Peters fra det 82. flybårne kompani, mens han kjemper seg gjennom et istykkerskutt Europa. Det hele starter under invasjonen av Sicilia, og ender i de alliertes siste triumf, i hjertet av Tyskland.

 

Hvert oppdrag starter bak fiendens linjer, i det man slippes fra lufta i fallskjerm. Det er helt avgjørende å velge riktig landingspunkt, fordi det avgjør hvor oppdraget starter, og hvordan det utspiller seg videre. Oppdragene skal være ikke-lineære, noe som tar den kjente serien i en ny retning.

 

Personlig så har jeg ikke spilt MoH siden MoH: Allied Assault og expansion packs'ene, men dette ser ganske lovende ut.

 

*IGN's sniktitt.

 

*CVG's sniktitt.

 

*Masse bilder og videoer. [iGN].

 

 

> > > Kjøp Medal of Honor: Airborne.

 

 

September:[/color]

 

#7 - Turok - 14.09.07

Turok_360_RPboxart_160w.jpg

 

Det nye Turok-spillet er et fullstendig selvstendig spill, som ikke er oppfølger eller fortsettelse på den tidligere serien. En helt ny hovedperson med navn Joseph Turok blir presentert, og han er på oppdrag på en ukjent planet for å få tak i Kane – en kjeltring med en liten hærskare i ryggen. Du står ikke alene i jakten din, og får følge av en gruppe soldater som alle handler etter egen fri vilje.

 

Fra tidligere er vi vant med at Turok gjerne betyr dinosaurer med våpen, og andre merkelige skapninger. Dinosaurene i dette spillet er modellert etter virkelige dinosaurer, og hovedmålet til utvikleren er å skape en realistisk verden som spilleren tror på. Gameplayet er hektisk, og du står overfor både kjøttetende dinosaurer og aggressive mennesker på din vei mot Kane.

 

 

*Gamer's sniktitt.

*IGN's sniktitt.

*Bilder og videoer. [iGN].

 

 

> > > Kjøp Turok.

 

 

 

 

#9 - Halo 3 - 26.09.2007

51qLiWv+8XL._AA280_.jpg

_Ikke_ ferdig cover!

 

Det siste og avsluttende kapittelet i Halo-trilogien kommer til Xbox 360 i 2007. Master Chief er tilbake på jorden der de onde Covenant nå har tatt fullstendig over. Cortana er et annet sted i galaxen, og for første gang er de to ikke sammen i krigen mot den invaderende hæren.

 

Dette trenger vel heller ikke noen introduksjon. Jeg gleder meg veldig, hva mer kan jeg si :p Passer meg bra at det kommer 2 dager etter bursdagen min og.

 

*Gamer's Halo 3 MP Beta sniktitt.

 

*IGN's Halo 3 MP Beta sniktitt.

 

*Gamer's galleri.

 

 

> > > Kjøp Halo 3.

 

 

Oktober:

 

#9 - Grand Theft Auto IV - 19.10.2007

41VV1RYVVSL._AA280_.jpg

 

Grand Theft Auto 4 vil i følge Rockstar gi spillerne større frihet og flere valg enn forgjengerne, og i tillegg ser det ut til at handlingene dine i spillet vil få større konsekvenser. Du vil også få større frihet til å selv velge hvordan du vil bruke tiden din, og en av mulighetene du får er å ringe opp andre figurer, og høre om de vil være med ut.

 

Hovedpersonen i spillet, Niko Belic, er fra Øst-Europa, og har blitt fristet til Liberty City av fetteren, Roman. Fetteren har gitt inntrykk av at han lever det gode liv, med fete biler, slanke damer og svømmebasseng i hvert rom, men sannheten er en ganske annen. Roman har nemlig store problemer, og han trenger hjelp.

 

*IGN's sniktitt.

 

*Bilder og videoer. [iGN].

 

 

> > > Kjøp Grand Theft Auto IV.

 

 

Ukjent releasedato.:

 

Mass Effect

boxshot_uk_small.jpg

 

ToTheGame lister dette opp med release 29.6.2007 men jeg tviler på det. Aner ikke hvor de har den datoen fra ihvertfall.

 

Mass Effect tar deg med 200 år inn i fremtiden, til et episk univers i stor fare. Du må, som menneskehetens første "specter", sette en stopper for planene til en maktgal agent, men etter hvert som du leder kampgruppen din gjennom en rekke fiendtlige verdener oppdager du at trusselen mot menneskeheten er mye større enn noen kunne ha forestilt seg.

 

Spillet har en rik og absorberende historie som omhandler konflikten mellom organisk liv og kunstig intelligens. Dine valg og handlinger vil få store konsekvenser for spillverdenen, og BioWare lover svært stor valgfrihet (både i forhold til hva du vil gjøre og hvordan du vil gjøre det). I tillegg til å følge hovedhistorien får du massevis av muligheter til å dra ut for å utforske verdensrommet på egenhånd.

 

*IGN's GDC '07 sniktitt

 

*IGN's X06 sniktitt.

 

*Masse bilder og videoer. [iGN].

 

*Spillets offisielle nettsted.

 

Screenshots:

 

masseffect_11_1280x760.jpg

 

 

 

masseffect_11_1280x760.jpg

 

 

 

masseffect_01_1280x760.jpg

 

 

 

masseffect_03_1280x760.jpg

 

 

 

TimeShift

Timeshift_X360_US_TEMPboxart_160w.jpg

 

TimeShift har gjennomgått en fullstendig makeover, og kjører nå UnrealEngine 3, med alle effekter som finnes når det gjelder grafikk og what have you. Det står listet opp med release 29. Juni på IGN, men jeg tror ikke det stemmer heller.

 

Spillet er et futuristisk fps hvor du har mulighet til å fryse tiden, spole bakover og også slowmotion.

 

Assassins Creed

logo.jpg

 

Tror ikke datoen til TTG stemmer her heller, de lister det opp på den 29.9. Men det er lov å håpe :love:

 

*Bilder og videoer. [iGN].

 

*IGN's sniktitt.

 

Dette spillet virker bare utrolig lovende.

 

Assassin's Creed (tidligere kjent som Project Assassin) er under utvikling hos folkene bak stortitler som Prince of Persia og Splinter Cell. Designfilosofien til utviklerne går ut på å bringe så mye realisme som mulig inn i spillverdenen, slik at det er lettere å spille for folk som ikke er kjent med de vanlige "reglene" som gjelder for spill.

 

Assassin's Creed foregår i 1191, midt i det tredje korstoget, hvor kristne europeiske riddere dro ned til Arabia for å krige mot de muslimske rikene som hadde kontroll over Palestina. Som medlem av et hemmelig brorskap, er målet ditt å stoppe krigføringen ved hjelp av alle tilgjengelige midler. Brorskapet tar ikke parti, og ser på begge partene som fiender.

 

Screenshots:

 

i_195735.jpg

 

 

 

i_184421.jpg

 

 

 

ENLARGE_09.jpg

 

 

 

AC_screen_18_big.jpg

 

 

Badass.:

 

assassins-creed--20060921105330961.jpg

 

 

Fet wallpaper

 

Assassins-Creed-wallpaper_1024.jpg

 

 

 

 

Project Gotham Racing 4 - Q3 '07

xmbtcefbss.jpg

 

Det fjerde spillet i den populære bilspillserien Project Gotham Racing skal bli en følelsesladd opplevelse. Målet til Bizzare Creations er du skal bli knyttet til din karriere, din profil og ditt kjøretøy. Du vil blant annet få en voksende fanskare langs banene om du gjør det godt, noe som utvilsomt høres forlokkende ut.

 

Spillet vil også ha et dynamisk værsystem, slik at regn og snø kan komme når du minst venter det - og snu hele løpsbildet på hodet. Løpene vil finne sted på 12 ulike steder, blant annet Shanghai og St. Petersburg.

 

 

Screenshots:

 

i_309949.jpg

 

 

 

i_309942.jpg

 

 

 

i_309945.jpg

 

 

 

 

Blue Dragon

logo.jpg

 

Blue Dragon er et episk rollespill sentrert rundt en unggutt ved navn Shu, og flere av hans venner. Felles for dem alle er at de er i besittelse av en styrke og magi som gjør det mulig å kontrollere fantomskygger som speiler handlingen til sine læremestre.

 

Shu og vennene må forhindre en truende undergang av sin verden, og må bruke skyggene sine som våpen mens de kjemper seg gjennom onde styrker og en foreldet menneskerase som utnytter en magisk kraft man trodde var utdødd. Spilleren reiser gjennom en verden full av mysterier og illusjoner, hvor den minste berøring kan skape reaksjoner uten sidestykke. Underveis i spillet kan man skreddersy sine angrepsmetoder. Det er også mulig å spesialisere seg innenfor en bestemt ekspertise.

 

*Gamer's bildegalleri.

 

*Blue Dragon anmeldelse.

 

 

 

Splinter Cell: Conviction

70832.jpeg

 

Splinter Cell: Conviction gjør store endringer i forhold til seriens tradisjonelle snikeformel. Sam Fisher har gått fra å være en høyt dekorert soldat til å bli en rømling på flukt fra regjeringen, og dermed har han blitt nødt til å gi avkall på det høyteknologiske utstyret som har preget serien til nå. I stedet for å snike seg rundt i skyggene må han fokusere på å holde seg i bevegelse.

 

Ofte vil han befinne seg i folketette områder, og mye av handlingen foregår i dagslys. Uansett hvor han er, vil han hele tiden være jaget, og for å overleve må han ta kjappe beslutninger og utnytte mulighetene i omgivelsene. Improvisasjon er sentralt i Splinter Cell: Conviction, og vi loves et dynamisk sandkassegameplay.

 

*Gamer's artikkel om SC 5.

 

*Screens. [Kotaku].

 

*Bilder og videoer. [iGN].

 

 

 

Alan Wake

70660.jpeg

 

Har lest rykter om at det er utsatt til 2008, men håper virkelig ikke det stemmer. Dette er utviklet av Remedy, folkene bak Max Payne spillene.

 

Alan Wake beskrives som en tredjeperson psykologisk actionthriller. Spillet finner sted i et idyllisk amerikansk tettsted og omgivelsene rundt. Alan Wake, spillets hovedperson, er en svært kjent grøsserforfatter, og jobber for tiden med en roman om et av sine aller mørkeste mareritt.

 

I spillet blir disse marerittene virkelighet, og som i tidligere spill fra Remedy er historien og atmosfæren fundamentale elementer, og utviklerne ønsker å kombinere intens og filmatisk historiefortelling med stor spillerfrihet. Historien og dialogene er skrevet av Sam Lake, som stod for historien i Max Payne-spillene. Spillet tilbyr en massiv, åpen verden som spilleren kan utforske. Bruken av lys blir også svært viktig, og her har Remedy utviklet en ny teknologi for å sette en ny standard innenfor visuelle opplevelser.

 

*Gamer's galleri.

 

*Gamer's sniktitt.

 

*Bilder og videoer. [iGN].

 

 

 

 

Clive Barker's Jericho - Q4 '07

i_299773-300x200.jpg

 

Clive Barker’s Jericho er et actionorientert skrekkspill, med en rekke visuelle og uvirkelige effekter. Spillet vil blande mørke elementer fra Clive Barkers skrekkfilmer og romaner med en ambisiøs historie. Vi blir fortalt at prosjektet er tett opp mot forfatterens hjerte, og at ingen har sett noe lignende før. Vi loves et svært spektakulær og kreativt spill, som drar spilleren inn i opplevelsen med både spark og skrik.

 

Handlingen finner sted i en fjerntliggende ørken, hvor en tidligere forsvunnet by har kommet tilbake. En ondskap fra tidenes morgen vekkes til live og en spesialstyrke blir sendt inn for å nedkjempe denne styggedommen, før den tar knekken på menneskeheten. Spilleren vil utsettes for stadig nye utfordringer, områder og grøss på sin vei mot det mørkeste mørke.

 

*Bilder og videoer. [iGN].

 

 

 

Too Human

TooHuman_TemBox_360boxart_160w.jpg

 

As the Cybernetic God Baldur, players are thrust into the midst of an ongoing battle that threatens the existence of mankind. An ancient machine presence has forced the God's hand. In the first of a three part trilogy, Baldur is charged with defending mankind from an onslaught of monstrous war machines bent on eradication of human life. Players are treated to a nonstop barrage of action powered by the seamless integration of melee and ranged firearms combat. Battles unfold in awesome scale as players engage in spectacular battles with vast numbers of enemies.

 

Too Human's history is one that dates to the earliest days of developer Silicon Knights. This epic title has been a dream project for the developer for years, with development on it attempted for the original PlayStation and GameCube systems before finally ending up on the powerful Xbox 360 system

 

*Bilder og videoer. [iGN].

 

 

Age of Conan: Hyborian Adventures

logo.jpg

 

Age of Conan - Hyborian Adventures er et onlinebasert actionrollespill. Spillet skryter av en blanding av en dyp, historiedrevet enspilleropplevelse som etter hvert går over til en brutal flerspilleropplevelse mot slutten av spillet. I enspillerdelen får du muligheten til å bygge opp karakteren din og forberede deg på eventyret som venter på nettet.

 

Spillet lover å tilby en troverdig versjon av det mørke fantasyuniverset til Robert E. Howard - en verden full av ondskapsfulle guder, mytiske monstre, tapte sivilisasjoner og en menneskerase som sliter for å overleve. Spillet blander de beste elementene fra actionspill og rollespill, og kommer med et kampsystem hvor spilleren kan kontrollere våpenet sitt i sanntid.

 

*Video på Gamer.no

 

*Bilder. [iGN].

 

 

Star Wars - The Force Unleashed - Q4 '07 ?

boxart_542.jpg

 

Star Wars: Force Unleashed foregår mellom Episode III og IV. Du får rollen som en av Darth Vaders hjelpere, og oppdraget ditt er å renske galaksen for Jedi-riddere og ta knekken på keiseren slik at Darth Vader kan få all makten over galaksen. I "virkeligheten" gikk Vaders plan i vasken, men LucasArts planlegger å la den mørke siden vinne i spillet.

 

Spillet benytter seg av Euphoria-motoren, som står for den avanserte fysikken. Euphoria sørger blant annet for realistisk og dynamisk skademodellering, noe som sikkert gjør det ekstra morsomt å utforske Kraftens mørke og destruktive side. Det fortelles at kontrollsystemet for Kraften minner litt om det vi fant i actionspillet Psi-Ops. Ellers snakkes det om muligheten til å kontrollere en gruppe Rancor-monstre.

 

*IGN's first look.

*Bilder og videoer. [iGN].

 

 

 

 

 

 

 

Vel, det var det. Personlig skal jeg ha Forza 2 og Halo 3 garantert, er litt usikker på BioShock. (Et lite dilemma, det ser dritkult ut, men samtidig så ser det ganske skummelt ut og :cry: ) Får se om jeg skal ha noen av de andre. Mulig jeg kjøper MoH:A og.

 

 

Hva tenker dere om disse spillene ?

 

PS bare kom med feedback.

Endret av Thomas_H
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

What?!? Det der bør ikke være Halo 3 coveret. Det var skikkelig dårlig!

Men for å holde meg til topic: Det kommer masse lovende spill til 360 nå. Egentlig litt for mange, kan tross alt ikke kjøpe alle. Men Forza 2, Bio Shock og Halo 3 er vel rimelig bænkers!

Lenke til kommentar
What?!? Det der bør ikke være Halo 3 coveret. Det var skikkelig dårlig!

Men for å holde meg til topic: Det kommer masse lovende spill til 360 nå. Egentlig litt for mange, kan tross alt ikke kjøpe alle. Men Forza 2, Bio Shock og Halo 3 er vel rimelig bænkers!

8731542[/snapback]

 

 

 

 

Oppdaterte første post nå. Det er selvfølgelig ikke ferdig boxshot, men en mockup fra amazon, siden det ikke finnes noe ordentlig boxshot enda.

Lenke til kommentar

Forza 2 og Halo3 skal kjøpes uansett.

 

Resten av de nevnte spillene må overbevise med en demo.. F.eks The Darkness har en fin sjanse her. Spes nå som jeg fikk med meg at det er samme folka som laget Riddick :) Riddick var tidenes mest positive overaskelse på Xbox1 sammen med Forza1 vel.

 

F.eks Bioshock mistet jeg nesten all interesse for etter å ha sett gameplay-film på Live marketplace. Synes grafikken var rar og det meste så "falskt" ut. Vanskelig å beskrive, men jeg forstod i hvert fall ikke hvorfor det er så mange som ser frem til det spillet ut ifra den filmen.

 

Med tanke på at Mass effect lurer i horisonten også så gruer jeg meg nesten litt. Jeg har ikke tid til å få spilt alle spillene jeg vil spille :no:

Lenke til kommentar

Det kommer helt an på anmeldelser, men Halo 3 er nok rimelig bankers. BioShock og The Darkness virker som noen meget lovende alternative shooters. Ender sikkert opp med en av dem. I tillegg til disse skal jeg trolig ha Mass Effect og Assasin's Creed som begge ryktes å dukke opp ca. september. Mulig også Burnout 5 kan være en kandidat.

 

Og så kommer jo oktober/november med GTA4, PGR4, Splinter Cell: Conviction og Rock Band. Særlig GTA4 er must-have her. EDIT: Jo, også kan Blue Dragon vise seg å være en godbit.

 

Så 11 potensielle kjøp i løpet av sommeren/høsten bare til X360. Absolutt ikke verst.

Endret av kilik
Lenke til kommentar
Shadowrun da? :p Er ikke det storspill? :dontgetit:

8732346[/snapback]

 

Det har potensiale til å bli det. Vi får bare vente og se hva forskjellige spillsider o.l. mener om spillet. Det er det første spillet som lar folk spille mot hverandre over Live Anywere (Xbox 360 vs Vista). Det blir spennende å se hvordan det fungerer i praksis.

 

Det ser ut som CS med magi og troll osv. :p Tror det skal komme en demo rimelig snart...da får vi vel svaret på om det blir noe skyggeløping på oss i sommer.

 

--

 

Selv gleder jeg meg mest til Forza 2 og Halo 3.

 

Mass Effect, Bioshock og Blue Dragon er tre spill som kan bli veldig bra, og selv om jeg er mest glad i spill som har en god flerspillerdel over XBL så skaffer jeg meg kanskje disse spillene.

 

Hvis jeg skal sette opp en rangering over hvilke 5 spill jeg gleder meg mest til i år så må den bli slik:

 

1. Forza 2

2. Halo 3

3. Mass Effect

4. Blue Dragon

5. Bioshock

 

--

 

Nevner ikke PGR4 her siden det ikke har fått en offisiell dato enda. (Kanskje det kommer neste år?). PGR3 er det beste bilspillet på 360 syns jeg...(men det er før jeg har testa Forza 2 skikkelig).

Endret av Lygre
Lenke til kommentar
Shadowrun da? :p Er ikke det storspill? :dontgetit:

8732346[/snapback]

 

Det har potensiale til å bli det. Vi får bare vente og se hva forskjellige spillsider o.l. mener om spillet. Det er det første spillet som lar folk spille mot hverandre over Live Anywere (Xbox 360 vs Vista). Det blir spennende å se hvordan det fungerer i praksis.

 

Det ser ut som CS med magi og troll osv. :p Tror det skal komme en demo rimelig snart...da får vi vel svaret på om det blir noe skyggeløping på oss i sommer.

8732444[/snapback]

Shadowrun er absolutt et storspill og burde vært med i lista. Har spillet så derfor vet jeg det :cool:

Endret av master_al
Lenke til kommentar

Garrantert Assassins Creed, Bioshock, Halo 3, og MoH:A her. :love: Dette er ttitler jeg bare MÅ ha.. Ellers er det en sjangs for at Forza 2 og/eller DIRT rusler innom spillhylla. Skal heller ikke se bort i fra at The Darkness bli med. :)

 

 

Venner...? pff, hva har man det til?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...