Gå til innhold

Kjøpe dedikert server(tyskland, england eller usa)


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Vi skal starte et irchosting selskap og trenger derfor en server med mange ip-addresser. Vi har ikke allverdens av budsjett, derfor lurer jeg på om noen av dere brukere på diskusjon.no vet om noen som selger dedikert-server med mange ip-addresser(5+ og mulighet for kjøp av flere, billig).

Vi har tenkt at servern kan stå i tyskland, england eller usa, men det er ikke et krav. Serveren skal ikke koste over 600kr i mnd.

 

Håper noen kan vet om et firma som kan selge oss denne serveren.

Endret av StIFfmasT
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Salg av IRC relaterte tjenester krever særdeles god sikring av serveren, god leverandør som kjenner til og vet å sikre seg mot DoS angrep samt selvfølgelig en kundemasse å ta av.

 

600 kroner i måneden er jo en så som så sum, men noe går det alltids ann å få tak i for den summen. Men tror ikke dere skal belage dere på å kjøre alt for mye kunder på en slik server.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Jeg ville tatt en titt på easyisp.no - de driver tjenesten shellcity.no. Kanskje de har noen tips. (FTPman på forumet)

8963301[/snapback]

 

Du kan jo også ta en titt på serverutbudet til Ipeer De har både VPS og Dedikert server som de tilbyr gratis test av. VPS: 1 mnd gratis(gjelder alle) og Dedikert server:3 mnd gratis (gleder firmaer).

 

Disse serverene er plassert rett over grensa, i Karlstad i Sverige. Selv har jeg bare erfaring med webpakken, men en kollega av meg har VPS der, og er meget fornøyd. Det jeg har lest ellers om Ipeer og bl.a dedikert server produktet, på svenske og norske forum, virker veldig lovende. Ser også de har kjente kunder som krever høy oppetid og mye kraft.

Lenke til kommentar
Jeg ville tatt en titt på easyisp.no - de driver tjenesten shellcity.no. Kanskje de har noen tips. (FTPman på forumet)

8963301[/snapback]

 

Vi leiger ikke ut linje eller server for shell bruk men du har jo alltids staminus, gigeservers m.m. som spesialiserer seg på dette.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Kan man ikke leie subnett direkte fra RIPE også? Kanskje det blir billigere?

 

-C-

8962411[/snapback]

 

Du kan registrere en PI-block igjennom en LIR, og få en ISP til å route disse for deg. Men vil nok tro de fleste vil ta penger for dette, selv om RIPE ikke tar betalt for det.

 

Du kan også registrere deg som en LIR, men dette vil koste ca 30k første året. Noe som ser ut til å være uaktuelt for deg.

 

Det er ikke noe problem å få IP'er av RIPE, så lenge du kan dokumentere at du har behov for dem.

 

Jeg vil tro en VPS vil holde for deg i starten, prisene her ligger stort sett langt under 600kr mnd og ytelsen er ikke så værst heller. Kravene du har satt til denne serveren synes jeg er langt over det du trenger.

Lenke til kommentar

Problemet er at det å hoste shell/irc tjenester på vds er rimelig umulig siden muligheten er at (du kommer til å bli) angrepet og du blir kastet rimelig fort ut når din vds kveler resursene til hele maskinen som den kjører på.

 

Men ser igrunn heller ikke hva du skal bruke maskinen til da shell markedet er stort sett dødt etter at folk fikk dsl.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

har dere testet dette på hobbybasis først? Det er mye mer jobb enn man skulle tro. Hva slags program vurderer dere å kjøpe og vet dere hvordan man drifter linux/unix?

 

Ang ip så burde vel et fåtall holde lenge, dere trenger vel ikke en server pr ip, er vel greiere å gi forskjellige brukere ulike random porter. Er også viktig å lage en strategi med scripts ol. Kjipt om en kunde lager bøll.

 

Skal dere hoste en bot blir det fort enda mer komplisert, vil anta at jails er et must (det blir vel fort det uansett).

 

Sier ikke at dere ikke har tenkt over saken men tenk litt og prøv litt før dere binder dere i mange måneder.

Lenke til kommentar

Dvs markedet er ikke dødt om en kun skal levere BNC'er til quakenet folk, men om du ser på måten vi tilbyr det (www.shellcity.no) som er i motsatt kategori av å bare tilby ferdig BNC så tipper jeg vi har fått ca. 5 - 6 nye kontoer siden nyttår og det er ikke mye å leve av om en skal tjene penger på det.

 

Men så har vi heller satset på å levere en stabil tjeneste til noen brukere enn å levere en dårligere tjeneste til flere brukere.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...