Gå til innhold

Spørre om lønnsøkning


CurSe

Anbefalte innlegg

Når er det normalt å spørre om lønnsøkning? Har jobbet i Posten siden 1.juni 2006 og jeg er vel i grunn en av de beste ansatte som er på vårt team. I skrivende stund jobber jeg som assisterende leder fram til 4.juni så jeg er vel på en måte en nøkkelperson på vårt team. Når det gjelder lønna kunne jeg godt tenkt meg noen ekstra kroner i timen. For det første så er jeg en av de få som kan det meste som foregår på terminalen, for det andre så jobber jeg stort sett 2-3 ganger raskere og for det tredje så tjener jeg like mye som de andre selv om jeg gir mer valuta for pengene.

 

Kan jeg med god samvittighet spørre om lønnsøkning?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Lønnsjustering er vanlig en gang i året, og du må nok spørre om det hvis ikke de har sagt noe annet, og ikke du er organisert.

8616484[/snapback]

 

Jeg har fått lønnsøkning automatisk i posten. Det er nok noen som forhandler slikt på våre vegne en gang i blant.

 

Føler du at du har mer ansvar og er nøkkelperson, med samme lønn som andre med mindre ansvar, ville i alle fall jeg prøvd meg. Godt mulig det ikke er teamsjefen som tar slike avgjørelser, så det kan være litt tungvindt.

Lenke til kommentar

Jeg tror kanskje at Posten har ganske strengt regulerte lønninger som baserer seg mest på ansennitet og jobbeskrivelse. I slike bedrifter får man ikke så lett betalt for ekstra innstas som i private bedrifter hvor man står litt friere til å belønne arbeidstakere individuellt.

Lenke til kommentar

Så fremt du ikke har kontraktsfestet personlige lønnsbetingelser så er det vel lite du kan gjøre med det. særlig store bedrifter har sine avtaler som de følger opp, og som gjelder for en stor andel av sine ansatte basert på tidligere arb. erfaring, kompetanse og ansiennitet i bedriften.

lettere å få en bedre lønn i mindre firma der ting er litt mer på sparket!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...